Şimdi Ara

Burnun Akmasını Nasıl Engellerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar burnum akıyor sürekli ben de çareyi burun deliklerime peçeteyi tıkamakta buldum. Alternatif bir yolu var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• parmağını sok

• Dilini uzat, aksın. Birikince yut.
  • Bırak aksın sinüzit olmaz en azından

• Benim burnumdan kan akıyor onu napçaz

• Oha nefes aliyor

• boğazına dolar bu sefer de ağzından çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Saç ne tarafa taranmalı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Benim burnumdan kan akıyor onu napçaz

Dua et başka yerinden akmıyor.

• avamys
    kesin çözüm.
  • Herhangi bir allerjin veya hastalığın yoksa avantajlı olduğunu düşünüyorum. Burun akıntısında kafa içi basınç azalacağı için muhtemelen baş ağrın olmaz. İçine çekmeyip peçete ile temizlemeni tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genuine Leather -- 22 Şubat 2015; 0:17:03 >
  • Akması daha iyi dostum. Bırak sal ver gitsin..

• Aksın boşver, nefes alamıyorsan acı bir şey ye, ya da su kaynatıp onu içine çek biraz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NOX97

quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Benim burnumdan kan akıyor onu napçaz

Dua et başka yerinden akmıyor.

Bi dk buralar karışır sen bana laf mı attın

• Rupafin diye bir ilaç var onu al 2-3 gün yatmadan önce iç ve uyu ama sadece yatmadan önce yada 1-2 saat öncesi de olur. Eğer akıntın azalırsa kutuyu bitir. Daha sonra akıntın yine başlar ise bir hastaneye git ve alerjin var mı yok mu öğren. Tabi bunlar şuan soğuk algınlığı yada grip nezle gibi durumun değilse diye yazıldı.
  • Burnunuzun neden aktığını öğrenmek gerekir.Bence bir doktora gitmelisiniz.
  • kanka en kötü şey ya bi de toplum içinde kampüste kantinde sınavda başına geliyor kaç kere başıma geldi iğrenç bi durum şimdi sana tavsiyem evde kongest varsa grip ilacıdır sümüğünü kurutur ve diğer tavsiyem bol bol su içip sümkürmen bide sprey varsa sıkabilirsin bu 3'ünü birlikte yaparsan 2 güne hiç bir şeyin kalmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 22 Şubat 2015; 4:08:33 >
  • İlladin burun spreyi verdi bana doktor sıkıyorum hemen açıyor burnu ve 4-5 saat rahat akmıyor hastalığının durumuna gore değişir tekrar akma süresi

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

kanka en kötü şey ya bi de toplum içinde kampüste kantinde sınavda başına geliyor kaç kere başıma geldi iğrenç bi durum şimdi sana tavsiyem evde kongest varsa grip ilacıdır sümüğünü kurutur ve diğer tavsiyem bol bol su içip sümkürmen bide sprey varsa sıkabilirsin bu 3'ünü birlikte yaparsan 2 güne hiç bir şeyin kalmaz

YGS de fırk Fırk burun çekmekten az sovmediler bana kesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Legend

quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

kanka en kötü şey ya bi de toplum içinde kampüste kantinde sınavda başına geliyor kaç kere başıma geldi iğrenç bi durum şimdi sana tavsiyem evde kongest varsa grip ilacıdır sümüğünü kurutur ve diğer tavsiyem bol bol su içip sümkürmen bide sprey varsa sıkabilirsin bu 3'ünü birlikte yaparsan 2 güne hiç bir şeyin kalmaz

YGS de fırk Fırk burun çekmekten az sovmediler bana kesin

ooo kanka senle aynı sınıfta sınava giren çocuklara yazık olmuş bi helallik alsaydın bari çıkışta,o değilde ben olsam bende küfrederdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.