Onbaşı
12 Mart 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 43 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Camtasia Studio 8 yükledim. Önce WMASF.DLL ile WMVCORE.DLL eksik dedi. İnternetten indirdim.

Bu sefer de "api-ms-win-core-libraryloader-l1-2-2.dll " eksik hatası verdi. Ancak internetten aradım aradım bulamadım. Dll me diye bir sitede buldum ancak o da uyumlu değil. Ne yapabilirim? Daha önce çalışıyordu.

Gta Online'da kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Social Club kullanıcı adıyla oynayacağımı zannediyordum ama PSN adıyla oynuyorum. Direk adım soyadım olduğu için de rahat oynayamıyorum.
Gta Online'da kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum. Social Club kullanıcı adıyla oynayacağımı zannediyordum ama PSN adıyla oynuyorum. Direk PSN adım soyadım olduğu için de rahat oynayamıyorum. PSN kullanıcı adı da değiştirilmiyor. Alternatif fikirler var mı? Neler yapabilirim bu konuda?
Beyler 18 yaşındayım dayım haftaya evlenecek evleneceği insan evladı 20 yaşında kız napsam düğünemi gitsem kıza mı yürüsem napsam çok şaşkınım
Ali Ayşeyi seviyor,Ayşe de onu seviyor Ayşe sonra ondan sıkılıyor ve başkasını buluyor.Ayşe bu durumda ne olur?
?
Şu an yatıyorsan,tembel tembel amaçsızca oturuyorsan ve yapman gereken önemli-önemsiz bir işin varsa önce kaldır bir tarafını işe koyul.
Burada sorulacak en son soru olmalı ama nasıl olgun olunur? Ben 20 yaşında oldum hala iğrenç espriler yapıyorum,pis pis şakalar yapıyorum,komik olduğumu zannediyorum aklı sıra,bir de tip olarak da küçük gösteriyorum 16 falan.Kız arkadaşım da 7 ay sonunda kafalarımız uymadığı için olgun olmadığım için terk etti.Arkadaşlarım arasında hoş karşılansam da rahatsız oluyorum ve bundan rahatsız olan bir çok insan vardır. Olgun nasıl olunur? Lütfen ciddi cevaplar yazın.
Bir konu vardı bir eleman asosyallikten kurtulmak için paso çay içiyordu.O konuyu hatırlayan,bulan atabilir mi?
Az önce okuldaki yiyecek otomatlarından denemek için çikolata aldım ve son kullanma tarihi hakkında tereddütlüyüm. Biz 17 aralıktayken üzerinde 30 kasım yazıyor.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 877
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 6.219 (Bu ay: 268)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 420 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.