Şimdi Ara

Burnout(Lastik yakma)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba lastik yakmanın düşük motorlarda 1.6 105 beygirlik gibi araçlarda abartı şekilde olmadan bu beygirde araç lastik yakar mı ? Ben yakcağımdan sormuyorum zaten yakacak bir beygirde aracım yok youtubede gördüğüm videolar üzerine bazıları abartıyor yere alev alev motordan parçalar düşüyor ne gibi zarr oluyorda öyle motordan parçalar düşüyor ? 100 beygirlik araçla bile lastik yakan var.

• Motordan alev alev parçalar mı düşüyor? video varmı ona göre yorumlayalım o parça düşme işini. Normalda motordan parça düşmez.

Tüm araçlarla lastik yakılabilir, ama düşük güçlü araçlar daha fazla zorlanır haliyle.
  • motordan parça düşüyor dediğiniz lastik parçaları olabilir
  • Vallaha Düşermi Düşmezmi Bilmemde , Yapanları Gördüğümde Kulakları Çınladığı Kesin.
  • gereksiz masraf lastik yakmak
  • Şöyle bir şey göstereyim.

• Bence 100 110 beygir araç ile lastik yakmak gereksiz.Zaten bu beygirlerle de lastik yakılmaz heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17" jant (yakıt+Araca etkisi)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hacım bu arkadaş aktarmayı kırıyor, yola yağ ve parçalar dökülmüş zaten. Yani sen deneme
  • quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Hacım bu arkadaş aktarmayı kırıyor, yola yağ ve parçalar dökülmüş zaten. Yani sen deneme

Ben benim araç ile denersem zaten benimkisininde olacağı bu :D 8 walf 1.6 dan ne olcak 105 beygir mi ne :D

Şöyle bir şey olsa değil asfaltı kazımak yerin dibine girerim be :D

• Boşuna masraf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Bence 100 110 beygir araç ile lastik yakmak gereksiz.Zaten bu beygirlerle de lastik yakılmaz heralde.

Gereksiz olduğu kesin ancak yakılır diye düşünüyorum.. 100 beygir lastik yakmak için yeterlidir diye düşünüyorum.. Daha doğrusu bunun bir limiti olmaz ya... Çok kötü olmadıktan sonra, ağırlık beygir uyumlu olduktan sonra sıkıntı olmaz herhlade. Gaza basıyon teker boşa dönüyor o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DROGPA

gereksiz masraf lastik yakmak

bizde lastik yaktik ama isinmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pislik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: DROGPA

gereksiz masraf lastik yakmak

bizde lastik yaktik ama isinmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.