blizz düşündüğünü süşünmüş canım, geri kalanı biz yapıyoruz zaten, özellikle pvp serverında oynayanlar (bnm gibi) birini kesmeye başladığım zaman rp ile karışık yapıyorum, biraz dikkat et pvp serverında genelde rp ile karışık keserler ally ları (ben horde um ally tarafı ansıl bilmiyorum :) )
Allah aşkına bu topic bastan yannıs wow u kotulemekten vaz gecin pvp sistemi gayet duzgun wow daki tek sorun tbc cıkıncası azeroth taki questlere fazla onem verilmemesi yeniliklerin outland te yapılması ve hellfire da 3 tane kale var bunları elde tutmak cok onemli kestiginiz dusman player basına 1 mark vereo outland i gormeden tbc ye laf uzatmayalım.
Blizzard bunu seneler önce planlamıştı zaten sadece campaignde yoktu bunlar
Konuşulanlara bakıyorum da bu kadar düşünmemiştim aslında elf kulağı falan baya yaratıcı hem aktif q gibi bişi olur bence olsa süper olur biri Blizzarda mail atsın bence wowu kötülemeyin demiş biri biz wowu kötülemiyoruz daha iyi olması için uğraşıyoruz pvp sistemi bence düzgün değil ve kimsenin kuleleri taktığı falan yok ayrıca outland'i görmediğimizi kim söyledi bence outland gayet düzgün tek sorun TBC PvP'yi bitirdi Sebebi herkez yeni Itemler gördü ve hemen aliyim,lvl atlıyım(kasiyim demedim Türkçe'ye saygı)derken unuttu pvp'yi ancak zannedersem bikaç ay sonra eski haline döner
quote:
Orjinalden alıntı: codermaster
Konuşulanlara bakıyorum da bu kadar düşünmemiştim aslında elf kulağı falan baya yaratıcı hem aktif q gibi bişi olur bence olsa süper olur biri Blizzarda mail atsın bence wowu kötülemeyin demiş biri biz wowu kötülemiyoruz daha iyi olması için uğraşıyoruz pvp sistemi bence düzgün değil ve kimsenin kuleleri taktığı falan yok ayrıca outland'i görmediğimizi kim söyledi bence outland gayet düzgün tek sorun TBC PvP'yi bitirdi Sebebi herkez yeni Itemler gördü ve hemen aliyim,lvl atlıyım(kasiyim demedim Türkçe'ye saygı)derken unuttu pvp'yi ancak zannedersem bikaç ay sonra eski haline döner
+1 Bence de herkes itemlerini setlerini mesleklerini fln oturtunca iyice rayına o zaman herkes arenaya veya bglere yönelicek bakın görün
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
quote:
Orjinalden alıntı: codermaster
+1 Bence de herkes itemlerini setlerini mesleklerini fln oturtunca iyice rayına o zaman herkes arenaya veya bglere yönelicek bakın görün
Kesinlikle katılıyorum, hatta birkaç arkadaşım instanceleri bitirdi, arena setini de dizdi üstüne (ve bunu çok kısa bi sürede yaptı inanılmaz oo ) ve şuan ne yapıyor?? BG
Önemli olan bu bikaç ay kaç ay olacak bu oyunu oynayan bence 1.5-2 Milyon insan sınav hazırlığında(Yanlız OKS-ÖSS değil diğer ülkelerin sınavları iş alma sınavları falan da dahil toplam) o yüzden yazın oyuna bi başka hareketlilik gelecek süper olacak süper
düzelecek tabi ki, bkz: tbc öncesi durum. hiç pve yapan var mıydı? herkes bg deydi.
@ codermaster : En büyük örneği de benim heheh Ama yazın millet tatil bölgelerine akın edicek Türkiye'de de inşallah biz de biraz rahat ederiz lag bakımından :(
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
@ codermaster : En büyük örneği de benim heheh Ama yazın millet tatil bölgelerine akın edicek Türkiye'de de inşallah biz de biraz rahat ederiz lag bakımından :(
Hiç sanmıyorum bende bodruma gidiyorum (memleket ) bilgisayarımı oraya götürücem mesela, wowcu her yerde wowcudur bence
Hayır onu demiyorum yani evlerde internete bağlanan insan sayısı azalıcak az da olsa.. Yani wow serverlarından bahsetmiyorum
telekom bir yolunu bulur bizim online oyun zevkimiz kaçırır sen merak etme
World pvp gayet güzel ama maalesef oyuncularda bunu yapacak zihniyet yok(gerçi buda blizzardın suçu ama neyse).
Blizzardın world pvp ödüllerini arttırması lazım, yoksa avye girip leech yapan zihniyetdeki oyunculardan world pvp yapmalarını beklemek saçma olur..
quote:
Orjinalden alıntı: JakX
World pvp gayet güzel ama maalesef oyuncularda bunu yapacak zihniyet yok(gerçi buda blizzardın suçu ama neyse).
Blizzardın world pvp ödüllerini arttırması lazım, yoksa avye girip leech yapan zihniyetdeki oyunculardan world pvp yapmalarını beklemek saçma olur..
sen world pvp den arena yada tiear 6 setinle aynı güçte set vermezsen ne yapsın adam orda?
world pvp icin daha 3 4 ay lazım millet t4 veya t5 cekmeden pek girmez world pvp olaylarına mczaga katılıyorum bi getirisi yok onun için insanlara fazla cazip gelmiyor
World PVP için güzel itemler koyarsa blizz bu sever pve ciler şikayet edecek
YORUM : BUGÜNE KADAR HİÇBİR OYUNUN WOW UNKİ KADAR HEM GRAFİK HEM HİKAYE HEM OYNANIŞ BAKIMINDAN GÜZEL OLMAMIŞTIR WOW DAN BAŞKA GERİSİ HİKAYEDİR BAZILARI WOW İÇİN KÖTÜ DİYOR AMA O WOW UN KÖTÜ OLMASINDAN DEĞİL ONU OYNAMAYA ÇALIŞAN KİŞİ BECERİKSİZİN TA KENDİSİDİR.. NOT : KNİGHT GİBİ VE DAHA DİĞER OYUNLAR WOW DAN ÖZENMİŞTİR..MİSAL HARPY GİBİ SKİLL GİBİİ
*Blizzard Entertainment, bugün World of Warcraft: The Burning Crusade'in yayımlandığı günden beri Kuzey Amerika, Avrupa, Avusturalya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland ve Malezya’da toplam 3.5 milyon kopya satıldığını açıkladı ki bu rakamdan 1.6 milyonu Avrupa’ya ve 1,9 milyondan fazlası Kuzey Amerika’ya gitti. World of Warcraft şimdiye dek dünya çapında 8,5 milyondan fazla abone tarafından oynandı. Amerikalı pazar araştırma grubu NPD’ye göre "The Burning Crusade" ilk ay zarfında takribi 3.5 milyon satışla PC oyunları için yeni bir rekora imza attı.
Blizzard Entertainment başkanı Mike Morhaime, “The Burning Crusade’ye aldığımız muhteşem feedback dolayısıyla büyük heyecan içerisindeyiz” dedi ve “World of Warcraft’ın her yanını genişleme paketiyle geliştirmek için çok çalıştık; yeni muhtevaların oyuncu ve tenkitçilerin hoşuna gitmiş olmasına minnettarız” diye ekledi.
GAME Group’un satış yöneticisi Tricia Brennan ise The Burning Crusade’nin GAME’de rekor kıran bir ilk satış haftası geçirdiğini ve talebin gittikçe arttığını söyledi ve oyuncuların yüksek sadakati ve fevkalade oyun tecrübesi sayesinde World of Warcraft’ın büyük bir başarı elde ettiğini, yıl içerisinde bu hızla büyüyen topluluğa daha nice oyuncuların iştirak etmesini beklediklerini belirtti.
World of Warcraft’ın The Burning Cursade ile birlikte kesinlikle en uzun ömre sahip olan en çok satılan oyunlarından biri olarak tarih yazdığını dile getiren Media Markt Management GmbH, Almanya bölge şefi Bernhard Widmann “Bu topluluğun büyüdüğünü görmek bize büyük zevk veriyor ve bugüne kadar oyunun başarı hikayesi için bir son görmek söz konusu olmadı” dedi.*
VE ŞUNUDA SÖYLİYEYİM WORLD OF WARCRAFT 800 KİŞİ TARAFINDAN 4 YILDA HAZIRLANMIŞTIR.
çok güldğüm bi video bu taurenin koyun olması murlocların warlock tarafından kızartılması
o yazı tahminimce eski 7 milyonu geçti 8 milyon deniliyor şu anda