Şimdi Ara

Burning Crusade Hüsranı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: furkachin

Abi o karakter horde olur mu ya o onuru falan bide hikayeye uymuyo.Orklar katledio adamları.

O onuru falan ne demek Hordelar ş.siz mi demeye çalışıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: codermaster

quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Abi o karakter horde olur mu ya o onuru falan bide hikayeye uymuyo.Orklar katledio adamları.

O onuru falan ne demek Hordelar ş.siz mi demeye çalışıyosun

biraz abartmadın mı ?
  • Şimdi abi bak orda orklar katletmiş yazıyo.Yeterli sanırım.İçlerinde büyük bir nefret olması gerekirdi ama o kadar onurlularki Burning Legionla savaşıyorlar.Yoksa ilk savaşacakları kavim orklar olurdu bence.Azeroth için yapıyorlar bunu.Yeterince onurlular yani.Ha ama cümlenin gramerinde bir kışkırtma var onu farkettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

quote:

Orjinalden alıntı: maykiliye

tbc nin güzel yanlarıda var kötü yanlarıda bence en büük problem oyundaki pvp nin pek geliştirilmemiş olması.Yani arena güzel evet bazı classlar için özellikle:) ama eski horde vs ally olayı nı bitiriyor arena karmakarışık bişey kendi ally larınla dövüşüyorsun.tamam arena sonuçta adı üstünde ama ally ve hordenin aynı city de olması ve outlands te world pvp nin çok az olması pvp serverında oynayan lar için pek güzel şeyler değil:)flying mount güzel fikir evet ama world pvp yi mahfetti anca akşamları raid kurup deadwind gank yapabiliyoruz adam akıllı outlands te adam bi öldümü kaçıp gidiyor mountla.pvp guildindeyim adam gibi world pvp yapamadım tbc çıktığından beri outlandste ne anlamı kaldı o zaman pvp serverında oynamanın:)ayrıca paladin trainerın uc de uc bossunun yanında olmasıda bi ilginç olmuş:) adam undeadlerin demonların içinde iyi cesaret tebrik ettim yani.

Aksine blizzard world pvp için outlandda 2 bölge hariç herbölgede yerler yaptı. İnsanlar bunları değerlendirmiorsa blizz ne yapsın. World pvp istiyorsan gidersin Nagranda alırsın Halaayı zangramarsha gidersen kaleleri alırısın vs vs.

nagrandaki pvp pvpmi şimdi 15 guardı kesmek için 20 dak bomba atıp duruyorsun zangarmarshtaki kulelerin içidne 10 dak bekliyorsun bumudur pvp mantığı?ayrıca benim kastettiğim bir admaı bir kere öldürdükten sonra mountına binip çekip gidiyor olması.ne bir guild ten adam toplmama ne birşey öyle kale al kuleyi çevir aman ne güzel pvp .pvp manığında pve yapıyorsun yine

• Tamam işte playerler guarları korumuyorsa yada kuleleri korumuyorsa hatta blizz bunlar için quest ve ödüller vermişse blizzin suçu nedir ? Tarren milldeki savaşar aman çok güzel lvl 70 adam gidiyo 10 saat boyunca quest yapan elemanları kesiyor.

Sen ne isterdin world pvp için ? neler yapılsın aklında fikirler varmı ?
  • yaw arkadaş tüm gözler Black temple da arena da set leri düzelim derdinde eee Setleri tamamladın sonra ne yapcan ???
  • Wow southparkın son versiyonunu izleyin bi Bi Player var milleti kesiyor boss gibi bişi olmuş bunlar yemiyor içmiyor hazırlanıyorlar bu oyuncuyu tekmelemek için fark ettinizmi bilmiyorum ama oyuncu dedim npc=boss=yapayzeka demedim oyuncu=insan bizde oda yok neyse bunu tekmeliyorlar sonra ee şimdi ne olcak diyorlar e oynumuzu oynucaz yaw geriye bişi kalmıyorki Boss u kesiyon bu bumudur oyun zevki?

Ben oyna başlamadan önce worldofturk de WT kısaca emu server daydım 24 saat playerlar=insanlar arası kapışırdık Nere olursa Hordeler devamlı SW yi basardı biz korurduk vs abi zevkliydi bi duyum alırdık hordeler ragnaros da hoop dalardık hordelere bossdayken al sana ekşın alsana PVP hakiki pvp

orjinale geçtim gıdım yapcak bişi yok al giyin kuşan itemleri gıdım ekşın playerlara dalmaca yok.
  • Yapmıyor insanlar yapmıyor. Kasaba kö basanlar çok az. Misal tarren millde yüksek lvl allynin biri hordeleri kesip biçiyor. Hordelerin çoğunun alt karakteri fakat toplanıp Ally kasabasını basmıyor karşılık olarak. Millet lvl kasma item kasma derdinde.
  • bi kere guildce nagrandı dağıtmıştık çok zevkli olmuştu.bide şöle 100-100bg ler açılsa süper olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: SINIRYOK

Tamam işte playerler guarları korumuyorsa yada kuleleri korumuyorsa hatta blizz bunlar için quest ve ödüller vermişse blizzin suçu nedir ? Tarren milldeki savaşar aman çok güzel lvl 70 adam gidiyo 10 saat boyunca quest yapan elemanları kesiyor.

Sen ne isterdin world pvp için ? neler yapılsın aklında fikirler varmı ?

sonuçta oyunun temel özelliklerinden biri zaten horde vs alliance savaşıydı ben ko oyuncusuydum 2.5 yıl önce pvp çok saçma gelirid orda mesela ama en azından o oyunda bile 50 60 70 kişi birbirine girerdi.burda onu görmek için tek şansın av ye girmek eski main city e radiler falan kalmadı artık.hele arenada kendi allyınla savaşmaya başladıktan sonra oyundaki horde vs ally mantığıda kalmadı aynı city içinde fink atıyoruz beraber.artık millet bana gear getirmiyorsa ne diye uğraşayım mantığında beni üzwen nokta bu bliz buna teşvik ediyor mesela hellfire a ilk giridğimde 3. q mu aldım bi sevindim adam bana git karşı tarafın 2 tankını yok et falan diye görev verdi dedim herhalde bu böyle gider daha 3. q dan ally karışıtıgörev veriyorsa ama sonuç 0 sadece 1 q o kadar.yani main ciy lerdeki bosslardn yada guardlardan amrk düşebilir mesela bunun karşılığı item alınabilir main city deki boss öldürülünce mesela debuff gelebilir böylece karşı tarafın savunmasının bir mantığı olur.yani biraz daha aktif olur ben demiyorumki bliz hiçbirşey yapmıyor ama pve yapan adam için mesela pvp gear şansı doğdu rahatlıkla ve pve yapan kişiler yepyeni instancelar etc etc bir sürü yenilik var.ben 2.5 senedir oynuyoum süreklide pvp yaptım rank kastım etc ama tbc pvp si bana yeni bir heycan getirmedi pve cilerin yeni instancelara duyduğu heyecan kadar.pvp artık şehirde saatlerce bg ye que yapmak oldu o kadar artık bg pvpsi world pvp diye videolar bile ayrılıyor crossrealm bg lerden sonra.şehirden çıkmıyor adam bir kere adam öldürmemiş bg dışında pvp yapıyorum diyor o üzüyor insanı.que ile instance alra girildiğini düşün adam que yapıp instance farmlıyor boss öldürsede öldürmesede mark alıyor diyelim 30 mark alıp pve item alıp giyiyor adam 1 boss kesmeden.zaten artık her yerde guard var blizard diyorki burda pvp yap yoksa yasak ne anladımki ben o işten.eski heyecen yok açıkçası bende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykiliye -- 19 Mayıs 2007; 4:12:55 >

• şehirlerde guardların olması normal :) Ama şehri basıp guardlara rağmen oranın bossunu kesenlerde var. Blizz yapmıyorsa biz yapıcaz gidip basıcak kesicez yakıcaz ama bi raid kurulsun adam 1 kere ölsün çıkıyor raidden. İnsanlarda istekte yok hani anlatmak istediğim kale almaca vs gibi Horde/Ally yi bir araya getirin ufak tefek şeyler yaptı biliz fakat playerlerden katılım çok az. Gidiyosun Hellfireye bayrak kapan sayısından çok zindan girişinde düşük lvlleri kesen 70 sayısı daha çok. Eski oyuncularmı pek kalmadı bilmiyorum ama düşük lvlleri kesmek bi marifet sanan player sayısı oldukça fazla. Hellfire zindan girişinde bakıyorum bir 70 mage arcane poweri açıyor 8-10 tane düşük lvli kesiyor. Yada yukardan hunterin biri ok yağmurunu tutuyor vs. Nagranda gidiyorsun Halaa raid ? toplasan 5 kişiyi zor geçiyor. Zangramarsha gidiyosun kuleyi alıyosun bekliyosun 1 Allahın kulu uğramıyor. Alt karakterdeyim 60-70 lvllerde allyler tarren millde lvl 30 ları kesiyor 5 saat sonra giriyosun yine ordalar sanki 30 lvl düşük adamı kesmek pvp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reahax -- 19 Mayıs 2007; 4:38:11 >

• adamlar rp yapıyor heralde mesela orcların geçmişinde humanların kadınlarını bebeklerini kesmek var çocuk diye düşün 30 levelleri adamda böle bir duygu uyanmış olabilir!
  • Blizzardın daha çok kışkırtması lazım mesela main city'nin boss'unu öldürünce örneğin bütün allylarını parasının %10'u falan gitmeli bunun gibi ya da basan tarafın herkesin parasının %10'u kadar daha para eklenmesi vb.
    Wowun mantığı değişti adamlar pve'ye daha çok önem verir oldu varsa yoksa instance ve yeni bosslar yaratıyolar wowun esas mantığı pvp'dir blizzardın bazı şeyleri değiştirmesi lazım artık
  • Wowun esas mantığı ne pvp ne pve dir :) esas mantığı rp dir. Az ingilizcen varsa aç bir human karakter RP serverinde ve SW yi ziyaret et. Orda birçok RP yapan kişi görebilirsin çok güzel RP ler yapılıyor hayran kalırsın :)

Herneyse dönelim konumuza;

Blizzard pveye daha çok önem veriyor bu doğru. Ama pvp için insanların blizzlardan birşey beklemesine gerek yok pvp insanların elinde olan birşey. Ve benim son birkaç aydır gördüğüm adam akıllı pvp kapışmaları yok. Önceden Blizzin birşey yaptığı yoktu ama çok güzel tarren mill kapışmaları vardı çok güzel şehir basmalar vardı. Bunlar yine olabilir ama oynayanlar gidip shattratta oturuyor boş boş yada alt kasıyor yada karazhan farmlıyor kısaca başka şeylerle uğraşıyor.
    Bende isterdim kestiğim her ally bana xp vermesini onlarda moblar gibi lootlana bilmesini(tabi silahını zırhını değilde random loot işte) her kestiğim gnomenin bana TB repi, her kestiğim elfinde UC vermesini. Yada başka factionlar açılarak oralara rep vermesini o replerlede çeşitli şeyler kazanmayı.
    Her kestiğimdede eksi rep olarak geri dönmesini.
    Bende isterdim Bana 15 elf kulağı 15 gnome kafası getir diyen questlerin olmasını vs vs.

• bende isterdim tauren sütü vermeyi undead kemiği getirmeyi yada orc kellesi troll kulağı getirmeyi ah keşkee....
  • o yüzden benim gibi tbc almayıp 60 da av kasacaksınız tamamen zevkine
  • bende isterim bi human kellesi elf kulağı gnome ölüsü (hafif ya) dwarf eee... dwarfın bişeyi yokki ehuh ::D eeh keşkee :D:D
  • dwarfın burnu var hayvan gibi burunu var dwarfların sende burun kes
  • çok doğru bak
  • ehehe al sana rp pvp karışımı bişey daha ne koskoca blizzard bunu düşünememişmi işte türkün gücü aklı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.