Şimdi Ara

Burning Crusade Hüsranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bence Burning Crusade Blizzard için tam bi hayal kırıklığı senaryo berbat bi kere oyuncu toplamak için iki yeni ırk ve shamanın allya paladinin horda geçmesi gibi gereksiz saçma sapan bişey yaptılar kızgınlığım özellikle shaman ve paladinin yer değiştirmesine ne gereği var yani bırak bi farklılıkları olsun ne shaman allya yakışıyor ne de paladin hordea Paladin bi kere tanrı savaşçısı Humanla bağdaşlaşmış yani niye horde'a koyuyosun sen bunu ayrıca Shaman bir doğa büyücüsü bu da Orclarla bağdaşlaşmış bırakın da Horde'la Ally'ın bi farkı olsun oyuncu toplamak için gereksiz sonra Dranei ırkı tamamen bi hüsran nerden çıktı hikayeyi altüst ettiler ve kendi tuzaklarına düştüler oyunun ömrünü büyük ölçüde törpülediler warcraft hayranlarını hayal kırıklığına uğrattılar(başta beni hikaye dolayısıyla) Aceleye getirip çıkardılar hemen Burning Crusade'yi sonra tamam yeni dünya oluşturmuşun güzel bi yer uçan binek fikri de süper ancak yeni classlar tam bi hüsran gerçi oyunu dengelemek amacıyla yaptık diyolar madem dengelemek istiyo biraz yaratıcı olsun di mi koskoca Blizzard yeni bi dünya yaratan Blizzard 2 class ve 2 Rage mi yaratamıyo yazıklar olsun başka bişi demiyorum eskiden daha bi zevkle oynardım şimdi oyunun ömrünün bitişini acıyla seyrediyorum bi gün Blizzard serverları kapayıp bu iş bitmiştir diycek sonra nolcak Warcraft efsanesi bitmiiiş Geçici oyuncu toplama hevesleri yüzünden Warcraftı bitirdiler yuh size be o kadar senaryo yazan kişi var birinin aklına gelmemiş şimdi baktılar oyunu bitirdiler 19 Mayısta yeni çıkaracakları oyunu açıklıyolar (Tabi bence World of Starcraft) ben Blizzardı Warcraft serisi yüzünden sevdim ve bence HİÇBİR oyun WoW'un yerini tutamaz(bence TAbi diablo ve Starcraft hayranları da var)hem kendilerine hem de oyunculara yazık ettiler YAZIKLAR OLSUN!!!!!!

• bu konu aylar önce konuşuldu zaten. nerden çıkardın şimdi bunu.
  • beğenmiyorsanız oynamazsınız, bu kadar basit. bu kadar büyütmeyin alt üstü oyun yaw :S
  • ne hüsranı yaw. laf olsun diye konustugun o kadar belli ki.. muhteşem olmuş muhteşem. bana şu anda bundan daha "iyi" bir oyun söylesene. teknik özellikler + grafikler + oynanabilirlik + gm hizmeti.
  • tmm hikayede bozulmalar olabilir ama bu adamların bir bildiği vardır bende 19mayısda açıklayacakları oyunda yeni bir ekpaket olacak daha wow gibi online oyun çıkmadı çıkana kadar en iyisiolacağına eminim
  • zuhah grafik mı daha ıyımı sakamı bu dostum ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

ne hüsranı yaw. laf olsun diye konustugun o kadar belli ki.. muhteşem olmuş muhteşem. bana şu anda bundan daha "iyi" bir oyun söylesene. teknik özellikler + grafikler + oynanabilirlik + gm hizmeti.
  • O zaman sen JC meslegınide begenmemıssın dusuk lvllarda finger trinket neck nerden dusucek onu solermısın? O zaman sen socket sıstemını de begenmemıssın?O zaman sen yenı dungeonlar vede en onemlısı Outlandı de begenmemıssın? Bence horde a pala nın gelmesı cok ıyı oldu , aynı sekılde ally e de shamy nın gelmesı.Ben sahsen allylerın yerınde olsam(aynı sey horde ıcınde gecerlı)shaman oynamak ısterdım.Bence aylar once konusulacak konuyu sen sımdı konusuyorsun.Koskocaman bı exp. pack ı sırf classlar yer degıstırdı dıye yerden yere vuramassın.B.Elfler hıkayede yokmu? ya Draineler?Pekı BC cıkmasaydı oyunun en onemlı adamını oldurmek mumkun olcakmıydı (ILLIDIAN)BC de sırf ucan epıkler yok arkadasım.Oyun BC oncesı bence beta gıbı bısıydı.Sımdı asıl oyunu oynuyoruz sankı.Tesekkurler Blizzard!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doom Eternal Ancient Gods Sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Burning Crusade?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer wow u devam etirirlerse bence ilk yapmaları şey grafikleri geliştirmek olsun sonrada dakkada bir nerf buff yapmasınlar kafam karışıyor
  • sizi zorla tutanmı var eğer beyenmiyorsan oynamayacaksın mazeret uydurduğunuz oyunu milyonlarca kişi oynuyor
  • ilk düşündüünde hikaye berbat olabilir ama daha vardır bunun gidiceği bence illidanı MALfurion indircek
  • ayrıca 2. kez düşündüünde gayet mantıklı bi hikayesi var bi hikayeyi sonlandırman lazm outland deki işlerini bitirip northrend e gitcez daa
  • valla anlamıyorum sözüm meclisten dışarı millet konuşacak bişe bulamadığı (oyunda dc yiyo lag oluyo çıkıyor sonra burda oyun şöyle böyle diyor) oynamayacksan oynama ben bu yaz orjinale başlayacam ve dört elle sarılacam oh mis gibi outland havası soluyacam var mı kardeşim ötesi. OYNAMAYACAKSAN OYNAMA.
  • grafikleri bence çok güzel. diğer türlü grafikler hep knight gw lineage e benziyo.bakın hepsi birbirinin aynısı nerdeyse ama wow un kendine özgü bi motoru var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: han7

ayrıca 2. kez düşündüünde gayet mantıklı bi hikayesi var bi hikayeyi sonlandırman lazm outland deki işlerini bitirip northrend e gitcez daa

Oldu ordada Arthası keseriz artık ben arkadaşa sadece hikaye konusunda hak veriyorum
  • oyunda 70 charı olmayan end game yapmamış adamların burada wow tartışmasını saçma buluyorum...
  • Arkadaşlar ben oynamayacağım diye bir şey demedim öncelikle ikincisi grafikleri de bence tatmin edici ben bir wow fanatiğiyim ve sonuna kadar oynayacağım outlands de güzel ancak anlatmak istediğimi anlatamadım galiba wow süper bi oyun bence gelmiş geçmiş en iyi oyun outlands'i ve diğer yenilikleri de çok beğendim(ilk mesajımda yazmasam da özellikle ILLIDAN )beni korkutan diyim oyunun ömrünün yavaş yavaş bitiyor olması daha doğrusu yavaş yavaş değil biraz daha hızlı (ek paketten sonra)Biraz aceleye getirdiler bence eğer 19 Mayısta yeni ek payet çıkacaksa o da çok erken olur ama ek paket olmaz ek paketleri yeni oyun niyetine saymıyo wow
    neyse benimki sitem-korku karışımı bişi zaten ilk mesajı yazarken biraz sinirliydim konu yanlış anlaşılmış
    Demek istediğim yeni Irk bulamazmılardı???Bi de Shamanla Pala'nın yer değiştirmesine hala karşıyım.

• quote:

Orjinalden alıntı: Php

oyunda 70 charı olmayan end game yapmamış adamların burada wow tartışmasını saçma buluyorum...

Biryere kadar haklısın ama emin ol Warcraft evreniyle ilgili end game yapmakta yetmez
  • Neden sacma buluyorsun anlamadım?Daha 1 ay oldu baslayalı benden 70 lvl veya end game ınstancelerı bekleyemessınkı.Ama wowu da cozmus bulunuyorum en azından tartısacak kadar!
  • oyun güzel ama adamda haklı. dediği gibi shamanın ally a palanın hordeye gelmesi bomba saçmalık. gerçi undead e priest class ını veren bide utanmadan "holy" priest yapan zihniyetin zaten ben beynini.. undead ve holy:)
  • Shaman Ve Pala Deişimini Ally Olupta Shaman İçin Horde Tarafına Gecmeler Konusunda Yapmıs Olabilirler Tam Tersi İçinde Gecerli Ayrıca Bu İki Irkı Koymaları Bence Cok Güzel Oldu Sıkılmıstım Aynı Tipleri Görmekten :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.