Şimdi Ara

Burning Crusade?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sanirim burning crusade'yi almam gerekiyor oyunun 16,5 tl aldigim cdkeyi bana 1 aylik beles kullanim vermisti burning cr. alinca oynama suresi vericekmi yoksa ilk basta alidgim sure devammi edicek. Burning cr. ile kaca kadar kasabilirim?

NErden alabilirm bide link atarmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 5 Mart 2011; 21:08:03 >

• beleş kullanım gelmeyecek ne yazıkki. free tbc trial 1 hafta uzatıp 2 level kadar beleş gidebilirsin sanırım ya da 1 lvl.
  • BC alınca ek oynama süresi gelmiyor, şuan mevcut süreniz varsa devam eder.BCnin level sınırı 70ti sanırım.
  • 2 ay beleş oyun süresi kazanıyorsun level 80 e kadar kasabiliosun
  • Peki ben suan kasiyorum cd keyi girene kadar bu xp ler toplanip toplu gelirmi yoksa kasmiyimmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

2 ay beleş oyun süresi kazanıyorsun level 80 e kadar kasabiliosun

Yok ya bide eve yogurtlu doner gonderiyolarmis. Bak onuda sana gonderiyim...
    quote:

Orijinalden alıntı: celades

2 ay beleş oyun süresi kazanıyorsun level 80 e kadar kasabiliosun

Adam gibi soru soruyoruz surda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi1ReD

Peki ben suan kasiyorum cd keyi girene kadar bu xp ler toplanip toplu gelirmi yoksa kasmiyimmi

kas tabii ki. hepsi yasal faiziyle birlikte karakterine yansıtılacak cd key girdğinde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aion Classic - Anatolian Clanı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xpler gelmez.
  • quote:

Peki ben suan kasiyorum cd keyi girene kadar bu xp ler toplanip toplu gelirmi yoksa kasmiyimmi

İlk level 85 olan adamda öyle kasmış. Catanın çıkacağı hafta eksik kalan tüm görevleri yapmış cd-keyi girer girmez 84 ün ortasına gelmiş yaaaa
  • Evet beyler cd keyi girdim. Bi kac quest yapmistim onlardan xp gelmis keske kassaydim birazdaha bilginizolusn.
  • Beyler ucmak icin islemlere basladim tarzanca inglizcemle biyere kadar geldim.

Ucan pedi aldim suan da atimin yaninda duruyor skili.
    Flying tranerdan ucmak icin lisans da aldim fakat kendi skil barimdaki Flight Master Licance skilini hem kendi npcden hemde flyin tranerden ogrenemiyorum ogrimardakinden...

Bu skili yani lisansi nerden alicam ogrenircem bi yardimci olun...

Skile basiyorum burda ucamassin diyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi1ReD -- 6 Mart 2011; 22:44:15 >
  • quote:

Beyler ucmak icin islemlere basladim tarzanca inglizcemle biyere kadar geldim.

Flying tranerdan ucmak icin lisans da aldim fakat kendi skil barimdaki Flight Master Licance skilini hem kendi npcden hemde flyin tranerden ogrenemiyorum ogrimardakinden...

Aynı sorun bende'de var SW de uçmaya çalışıyorsun dimi ?

Bir arkadaşım bizim dünyada uçabilmek için cata yı almalısın demişdi :)

Yetenegin altında'da alerty unknown yazıyor train tuşu aktif olmuyordu sanırım aynı sorun sendede var bunun için kesenin agzını açmalı :)

sevgilerimle

• quote:

Omgf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

quote:

Omgf

legendary fail

• Yeni yeni donanımhaberin wow bölümünü takip etmeye başladım. Eski bir wow oyuncusuyum 1 yıla yakındır oynamıyorum.

Ama dikkatimi çekti, ne kadar gereksiz ve anlamsız yorumlar yapılıyor bazı kişiler tarafından.

İsim vermek istemiyorum fakat hep aynı tipler. Hep aşağılayıcı yorumlar.

Bir büyüğümün lafı vardı; "Kimse bu oyunu anasının karnında öğrenmedi beyler".

Herkez hata yapıcak, herkez yanlış yapıcak, herkez bildiği bilgi seviyesi kadar bu oyunu oynayacak. Zaten her oyuna başlayan sizin kadar bilememesi ve bu şekilde yazması gayet doğal.

Anlayışsız kişiler bence fail.
  • catacylsm almazsanız fliying mounyla kalimdor ve esastern kingomda ucamazsınız.northendde ucmak içinde ayrı bi para vermeniz gerekir(oyun parası 500 gold)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemzor

Yeni yeni donanımhaberin wow bölümünü takip etmeye başladım. Eski bir wow oyuncusuyum 1 yıla yakındır oynamıyorum.

Ama dikkatimi çekti, ne kadar gereksiz ve anlamsız yorumlar yapılıyor bazı kişiler tarafından.

Herkez hata yapıcak, herkez yanlış yapıcak, herkez bildiği bilgi seviyesi kadar bu oyunu oynayacak. Zaten her oyuna başlayan sizin kadar bilememesi ve bu şekilde yazması gayet doğal.

Herkez değil herkes.
  • Size katılıyorum. Özellikle o ismini vermek istemediğiniz kişi ile benim düşündüğüm kişi aynı kişi ise o kişi ve onun gibi olanlara bir çeki düzen getirilmediği sürece insan malesef bu siteden bile soğuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: cemzor

Yeni yeni donanımhaberin wow bölümünü takip etmeye başladım. Eski bir wow oyuncusuyum 1 yıla yakındır oynamıyorum.

• Bu insanlar burada bu arkadaşımızı Ti'ye alıyorlarsa bunun bir nedeni var. Eğer yukarıdaki WOW rehberini okusaydı başlık açmadan önce veya yeterince güncel olmadığını varsayalım biraz arama yapsaydı forum içinde, aynı konunun açıldığını ve cevaplandığını görebilecekti. Ama bu enerjiyi harcamayarak buraya gelip lök diye konu açıp hadi cevap verin bilmiyorum demek işgüzarlıktır. İş bu yüzden her ne kadar ben arkadaşı dalgametreye bağlamayacak olsaydım da bu arkadaşlarımızın goygoylarını haksız da bulduğumu söyleyemeyeceğim en azından şu başlık altında.

İyi oyunlar ve forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Bu insanlar burada bu arkadaşımızı Ti'ye alıyorlarsa bunun bir nedeni var. Eğer yukarıdaki WOW rehberini okusaydı başlık açmadan önce veya yeterince güncel olmadığını varsayalım biraz arama yapsaydı forum içinde, aynı konunun açıldığını ve cevaplandığını görebilecekti. Ama bu enerjiyi harcamayarak buraya gelip lök diye konu açıp hadi cevap verin bilmiyorum demek işgüzarlıktır. İş bu yüzden her ne kadar ben arkadaşı dalgametreye bağlamayacak olsaydım da bu arkadaşlarımızın goygoylarını haksız da bulduğumu söyleyemeyeceğim en azından şu başlık altında.

İyi oyunlar ve forumlar

bu mesaj üst konu olsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.