Şimdi Ara

Burning Crusade Hüsranı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
2.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • shaman/paladin konusunda katılıyorum. i stand for the light. << undead in yanındaki bir paladin çok komik duruyor instancelerde.. karakter olarak çok faydası var tartışılmaz iki taraf için de. yani bir instance da paladin olunca rahat oluyorum ancak undead olarak o bless efektleri bile komik geliyor :) onun yerine direk pala sham yer değiştirmesi yerine, yine aynı özellikleri barındırabilecek fakat biraz daha düşünülmüş ırk/skill yapılabilirdi. mesela bless nedir ya? undead ve bless of hede hödö. bak priest holy ama shadow da düşünlmüş. shadow paladin olsa fena mı olurdu? ya da holy shaman.
  • Aslında hikaye sakat basladı sonradan düzeltildi. Ben Warcraft 2 den beri takip ediyorum oyunun hikaysini. Warcraft 2 Orcs Invasion biraz basit insanlar Azeroth a imparotorluk kurmus herkesi düsman saymıs Orclar da müttefik toplayıp savaş açmış kaybetmiş. Warcraft 3 Rain Of Chaos Tokien in Mitoloji sinden esinlenilmiş zaman, mekan hatta yaratıklar bile benzetilmiş pek tutarlı olmamış doğrusu ve Warcraft Forzen Thorn oyunun hikayesi düzgün bir zemine oturtulmuş WOw un senoryasu bile hazılanmıltır. Hepsi bir diğerini takip ediyor. Oyunun hikayesinin zemini sakatta olsa sonradan çaba harcanmış ilginç ve tutarlı hale getirilmiştir.

1- Wow da iyi kötü diye bir şey yoktur hatta iyi taraf gibi görünen Alliance savaşı başlatmıştır Horde müttefikleri sadece yeni bir yaşam kurmaya çalışan küçük topluluklardır
    2- Yeni Bloodelf ler hizmet ettikleri insanlar tarafından sürgüne gönderilmiş ve güç delisi haline gelmiş her tcok ürlü büyüyü öğrenmiş aşırı seksi bir ırktır.
    3- Dranei lerde kendi önce müttefikleri olan Orclardan mistik(shaminizm) büyüyü öğrenmiş, pit lordların devreye girmesi ile orclar tarafından soykırıma uğramış ve göç etmiş insanlarla tanışmış holy büyüyü öğrenmiş bir ırkın temsilcileridir.
    4- Grafikler daha gelistirilmezdi bilmem hiç kalabalık serverlarda takılan var mı hiç bir başkentte kasmadan yürünmüyor. Blizzard herkesin oyuna dahil olması için grafikleri orta seviyede tutmuş.
    5- Draneilerin Alliance ile birleşimesinin nedeni Orc düşmanlıkları Bloodelf lerin Horde ile birleşmesinin nedeni insanların düşmaı oluşu

Bunlar artılar sayılır tabi eksilerde var

1-Grafiklerin ortalam tutulması mantıklı ama bazı çizimler rezalet Drainler özellikle çok göze batıyor.
    2- Tekrar Draneiler hikayeleri cok rezalet evrim olayı falan cok mantıksız kesinlikle daha cok ugraşılmalıydı yani erken çıktı
    3- Kim ne derse desin oyunda denge yok bütün claslar aşırı güçlü...

Sonuç bütün clasların aşırı güçlü olması birbirlerine üstünlik saglamısnı zorluyor stratejiyi ön plana çıkarıyor oyunun zevkini artırıyor. Kesinlikle oyunun iyi ve kötü yanları var bence önemli olan olumlu düşünüp herşeyin bir hayal dünyası olamsını unutmamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi segban -- 16 Mayıs 2007; 1:35:00 >

• blizzard resmen oyunun icine etti. nerde o bwl deki tat Ahnqirajdaki tad mc deki tad. o zamanlar raid yapanlar yapmayanlar ayiriliyordu. simdilerde 20 kişi bi araya gelip guild kurup kara farmliyorlar. itemlere roll sonra rep kasip heroic yapip düzüyorlar üstlerini başini.bu neyi gösterir. vakti olmayan adamda haftanin 2 günü gelen adam da ya da gold alip rep kasan adam da epic sahibi olabilir.yani blizzard tamamen duygusal davraniyor ve müsteri kaybedecektir. ben hic hatirlamyiorum eskiden simdiki ah de satilan itemlerin t4 kalitesinde oldugunu. eskiden en iyi epic ah itemi tier1 kadar bile etmiyordu değeri. emek harcamadan alinmiyordu item. hem pvp itemlerini olsun hem mc bwl aq itemlerini olsun almak icin karnım çatlıyordu dkp toplayalim diye. ayrica gold saticilari doldu heryer. blizzard istese bu işi cozemezmi? cozer. gözyumuyor resmen. onceden goldun o kadar bi değeri yoktu cunku. yakında blizzard kendisi gold satarsa şaşmam.
  • bu konuda sana katılmıyorum arkadaşım eger bir yenilik gelmeseydi millet o zaman oyunu bırakacaktı blizz oyuncu kaybetmeye başlamıştı şaçma sapan bi raid sistemi vardı yok sen 40 kişiyi toplayacanda hepsinin üzerini dizecende gidip raid yapacan anımız ağlıyodu be bi bwl yapana kadar insanlar artık hep aynı yerleri görmekten bıkmıştı artık ezberlemiştim her mekanı tam oyunu bırakacaktım ek paket geldi yeni mekanlar meslek uçan binek yeni setler yeni ırklar adamlar daha ne yapsın yeniden eskiyemi dönelim öyle bişi olsa iyimi olur oyuna laf ataçagınıza oyunun tadını cıkarın
  • en cok uzuldugum şey orgrimmarin onunde duelin artık unutulma aşamasina gelmesi.düşünsenizya raid yapmişsin gelmişsin duel ediyorsun gunun stresini ben en iyi oyle atiyordum ama artik cok az kişi duel ediyor orada. yakında major citye ah de koyarlar orgrimmara kimse uğramaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

ne hüsranı yaw. laf olsun diye konustugun o kadar belli ki.. muhteşem olmuş muhteşem. bana şu anda bundan daha "iyi" bir oyun söylesene. teknik özellikler + grafikler + oynanabilirlik + gm hizmeti.

Müziklerinide ekle wowdaki müzikler tam bir sanat eseri. Bloodelfler q ları bitirip Undercitye geldiklerinde Lady Sylvanas çok güzel bişi mırıldanıyo.
    http://blizzplanet.com/content/651/ Bu linkten video ve dedayları görebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbbxxx777

zuhah grafik mı daha ıyımı sakamı bu dostum ?
    quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

ne hüsranı yaw. laf olsun diye konustugun o kadar belli ki.. muhteşem olmuş muhteşem. bana şu anda bundan daha "iyi" bir oyun söylesene. teknik özellikler + grafikler + oynanabilirlik + gm hizmeti.

eğer sen netherstormdaki , nagrangdaki garfikleri begenmiyorsan git gta vice city falan oyna.
  • quote:

Orjinalden alıntı: themastertag

blizzard resmen oyunun icine etti. nerde o bwl deki tat Ahnqirajdaki tad mc deki tad. o zamanlar raid yapanlar yapmayanlar ayiriliyordu. simdilerde 20 kişi bi araya gelip guild kurup kara farmliyorlar. itemlere roll sonra rep kasip heroic yapip düzüyorlar üstlerini başini.bu neyi gösterir. vakti olmayan adamda haftanin 2 günü gelen adam da ya da gold alip rep kasan adam da epic sahibi olabilir.yani blizzard tamamen duygusal davraniyor ve müsteri kaybedecektir. ben hic hatirlamyiorum eskiden simdiki ah de satilan itemlerin t4 kalitesinde oldugunu. eskiden en iyi epic ah itemi tier1 kadar bile etmiyordu değeri. emek harcamadan alinmiyordu item. hem pvp itemlerini olsun hem mc bwl aq itemlerini olsun almak icin karnım çatlıyordu dkp toplayalim diye. ayrica gold saticilari doldu heryer. blizzard istese bu işi cozemezmi? cozer. gözyumuyor resmen. onceden goldun o kadar bi değeri yoktu cunku. yakında blizzard kendisi gold satarsa şaşmam.

yahu bunları yapınca oyun bitiyor mus simdi. nerde gruul, nerde black temple, nerde hjyal..

eskiden yıllarca oynayıp mc nin kapısından giremeyen adamlar vardı. şimdi hiç olmazsa bu adamlarda eli yüzü düzgün bir sete sahip oldular. madem bu kadar hard oyuncusun, sende tier 6 olur o adamda tier 4. bu da seni hiç rahatsız etmese gerek.

• lol adam yazmıs kacmıs zaten sizde burda kendi kendinize sinirleniyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

shaman/paladin konusunda katılıyorum. i stand for the light. << undead in yanındaki bir paladin çok komik duruyor instancelerde.. karakter olarak çok faydası var tartışılmaz iki taraf için de. yani bir instance da paladin olunca rahat oluyorum ancak undead olarak o bless efektleri bile komik geliyor :) onun yerine direk pala sham yer değiştirmesi yerine, yine aynı özellikleri barındırabilecek fakat biraz daha düşünülmüş ırk/skill yapılabilirdi. mesela bless nedir ya? undead ve bless of hede hödö. bak priest holy ama shadow da düşünlmüş. shadow paladin olsa fena mı olurdu? ya da holy shaman.

+1 sana katılıyorum tam da bunu söylemeye çalışıyordum ben yine tekrarlıyorum grafikler kötü olmamış herkez oynasın diye orta seviyeli yapmışlar isteseler yapamazlar mıydı elbette yaparlardı o zaman da oyuncu sayısı baya bi azalırdı

• Abi suda bir gerçek bloodelf paladinlede bayağı oyuncu topladı.Beyenmedin ama aldın mı almadın mı onu söle.Adamlar amacıan ulaştı.
  • Oyunun kendine has grafikleri var ve hiçte abes kaçmıyor. Oyunun bu kadar cok oyuncusunun olması grafiklerinin super makineler istememesi ve bu sayede birçok oyuncunun bu oyunu oynayabilmesidir. Wow gelmiş, geçmiş ve gelecekler içinde en iyi online oyunudur. Eğer wowdan daha ii bir oyun yapmak istiyorlarsa tavsiyem kendine has grafikler yaratmalarıdır. Çok ii grafiklere sahip Lotr'u gorduk fiyasko.
  • En iyi online oyun değildir kesinlikle.Uo var.
  • Adam son noktayı koydu Uo>Wow diyor konu nerden nereye xD
  • ya bu hikayede bi gariplik var mesela ilerlemiyo onyxia milyonuncu kez kesilse de aynı ne bilim gnomegeran kaç kere boşaltıldı tık yok yani nası diyim oyunda zaman durmuş siz sadece böyle olsaydı nasıl olurdu yu oynuosunuz yani gelişen bişey yok anlatabildimmi?yani war4 çıkarsa war3 ün kaldığı yerden başlıcak muhtemelen

NOT: oyunda hikaye açısından ilerleme gören birisi varmı?
  • Biraz RP yaparak bakman lazım oyuna. Mesela Kalimdoru temizledik outlanda gittik.
    Senin gibi düşünürsek 1 bossu 1 kere kes filan oo olan çok zor :)
  • Oyunun yeni paketiyle oluşan hikaye hakkında pek bilgim yok. Yalnız warcraft FT i bitirmiş ve WoW TBC'siz halini biraz oynamış olarak hikaye hakkında bişey sormak istiyorum. Illidian, Blood Elfleri eski güçlerine tekrar kavuşmalarını sağlamışken ve Draineleri orcların saldırısndan kurtarmışken (FT'de böyleydi :)) neden şimdi bu iki ırkda horde ve allyler ile birleşip Illidian 'ı öldürmeye çalışıyor? Hikayede bir açıklaması vardır muhahkak ama dediğim gibi yeni paket ve dolayısıyla yeni konu hakkında bilgim yok. Anlatırsanız sevinirim
  • kael güç için kendi ırkını sattı akama ya gelince onlar bozulmuş draneiler ama bize yeşiller (ally) illidan bunları kurtardım dedikten sonra köle gibi kullanmıştır ondan akama illidana savaş açmıştır
  • Bana göre BC çok güzel ama yanlış yapılan şeylerde var levellerin 70e çekilmesi çok kötü bence o kadar dungeon itemler falan bir anda hava civa oldu. Artı shamanla paladinin yer değiştirmesi de bi yandan kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: han7

kael güç için kendi ırkını sattı akama ya gelince onlar bozulmuş draneiler ama bize yeşiller (ally) illidan bunları kurtardım dedikten sonra köle gibi kullanmıştır ondan akama illidana savaş açmıştır

Draineleri daha tam araştırmadım ama blood elflerin paket sonrası durumlarını araştırırken şöyle bir yazıyla karşılaştım "Illidan’ın önderliğinde Kael ve onun Blood Elf’leri eski güçlerinin büyük bir kısmına yeniden kavuştular.Ne yazık ki Blood Elf’lerin şeytani enerjilere bu kadar sevgiyle sarılmaları, Alliance içindeki eski arkadaşlarının onlardan uzaklaşmalarına sebep oldu. Böylece Azeroth üzerinde kalan son Blood Elf’ler, Kael'thas ile yeniden bir araya gelebilecekleri ve onlara vaad edilen altın kadere ulaşabilecekleri Outland’e ulaşabilmek için Horde’lardan çaresizce yardım istediler." Eğer bu yazıdakiler doğruysa azeroth taki blood elfler Kael'in yanıana gitmeye çalışıyor ve Kael'de, illidian ın yanında olduguna göre amaçları illidian ın yanına gitmek olmuyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.