Şimdi Ara

Burn After Reading (2008) | Coen Biraderler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Burn After Reading (2008) | Coen Biraderler

• Görüldüğü gibi beğenende var beğenmeyende o yüzden olumsuz yorumlara aldanmayın belki sizde izledikten sonra beğenenlerden olursunuz.
  • filmin prodji sunumu ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı?
  • Valla ben bekleyemedim. 720p REFiNED çektim. Kalite güzel.
  • Ya anlamıyorum ben bu film eleştirilerini. "beğendim beğenmedim" leri.

bir film beğenilip beğenilmemek için mi izlenir? bir şekilde vakit geçirmek eğlenmek için izlenir. buna herkes kendi karar verir. sonuç olarak bu bir filmdir ve film izleyerek vakit geçirmek isteyen insanların başvuracağı bir şeydir. kime göre neye göre beğeniyorsun beğenmiyorsun kardeşim anlamıyorum ki.

eğer bu bir filmse ve film izlemeyi seviyorsanız izleyin bu kadar basit.

bu film için konuşmuyorum HER film için konuşuyorum.
  • dandik bir film çok sıkıldım izlerken.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

Ya anlamıyorum ben bu film eleştirilerini. "beğendim beğenmedim" leri.

bir film beğenilip beğenilmemek için mi izlenir? bir şekilde vakit geçirmek eğlenmek için izlenir. buna herkes kendi karar verir. sonuç olarak bu bir filmdir ve film izleyerek vakit geçirmek isteyen insanların başvuracağı bir şeydir. kime göre neye göre beğeniyorsun beğenmiyorsun kardeşim anlamıyorum ki.

eğer bu bir filmse ve film izlemeyi seviyorsanız izleyin bu kadar basit.

bu film için konuşmuyorum HER film için konuşuyorum.

İnsanlar kitap okur, film izler, fotoğraflara bakar vs. ve onları öğrendikleriyle, birikimleriyle, içlerindeki sesle yani kendi değer yargıları ile değerlendirir, beğenisini belirler. Şahsen ben sadece vakit geçirmek için izlemem, az çok konusunu kalitesini bilmediğim filmi hiç izlemem, çünkü beğenmeyeceğim belli olan bir film için vakit harcamak istemem hele para verip asla sinemaya o tür filmler için gitmem. İzlemeye karar verdiğim filmi bitirdikten sonra gerçekten gerçekten beğenip beğenmediğime dair kafamda kesinlik oluşur ve bunu da insanlarla paylaşırım. Bence bundan doğal bir şey olamaz.

• benim gibi bekleyen varsa D-Z0N3 çıktı.
  • bu filmden bekledigim performansı alamadan çıktım . fragmanı ve kadrosu baya bi dolu gözüküyordu ve ilk gün gittim filme ne yazıkki filmin geneli için aynı şeyleri söyleyemiyecegim film için kötü demiyorum ama beklentilerimi karşılamadı şahsen benm için sıradan bir filmden öteye gidemedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreamman115 -- 19 Aralık 2008; 0:01:23 >
  • Burn After Reading (2008) BRRip XviD PRoDji >>> çıktı. 1.46 GB.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phm

Burn After Reading (2008) BRRip XviD PRoDji >>> çıktı. 1.46 GB.

Bu film için çok bile, Prodji de anlamış 2.2gb'ın değmiceğine
  • film acayip bir şeydibeğendiğim yönleri de oldu beğenmediğim yönleri de.misal brad pitt'in aldığı rol ve rol icabı konuşma tarzı(altyazılı izleyince) hoşuma gitti içimizden biri gibi.normalde nefret ederim bu adamdan.
  • konuyu aradım bulamdım..neyse hortla konu hortla.. bence film süperdi..herkes birbirini ajan falan cia den sanıyor.. ortaya cıkan karmasadan kimse bişi anlamıyor.. karmasık bir olalar zinciri cok enterasan bir son..brad pitt tam mal rolunda ve cok iyi oynamış.. bence süpper bir filmdi..
  • böyle ilginç karmaşık filmlere süperdi demek adet olmuş heralde. kadroya bakıp kötü diyesim gelmiyor ama vasat bi film bana göre.
  • coen karseşlerin oskar alan filmi ihtiyarlara yer yok hiç de güzel degıldi.

inşallah bu iyidır
  • yarıda izlemeyi bırakmıştım
  • Gülmek, gülerken göz banyosu yapmak isteyenler için birebir film. John Malkovich var yahu!

incelemesi
  • ben beğenmiştim.
  • gerçekten harika bir kara komedi olmuş . coen biradeler bu işi gerçekten biliyorlar Burn After Reading (2008) | Coen Biraderler 

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.