Şimdi Ara

Burn After Reading (2008) | Coen Biraderler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BU Coen kardeşler ne aptal film çekiyorlar ya, sırf brad pitt için izleyeceğim ve komedi olduğu için, yoksa komedi olmasa "Coen ların" yaptığı filmler işkence oluyor.. iğren.ççççççççç
  • Merak Ettigim filmlerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: birolayd

BU Coen kardeşler ne aptal film çekiyorlar ya, sırf brad pitt için izleyeceğim ve komedi olduğu için, yoksa komedi olmasa "Coen ların" yaptığı filmler işkence oluyor.. iğren.ççççççççç

Beğenmiyorsan izlemezsin, bu kadar basit.
    Yaşlılara Yer Yok'u çok beğenmiştim ben mesela...
  • quote:

BU Coen kardeşler ne aptal film çekiyorlar ya, sırf brad pitt için izleyeceğim ve komedi olduğu için, yoksa komedi olmasa "Coen ların" yaptığı filmler işkence oluyor.. iğren.ççççççççç

hiç de iğrenç değil Big Lebowski Harika bir komediydi. en azından bizim saçma tük komedi filmleri gibi değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: juna1986

quote:

hiç de iğrenç değil Big Lebowski Harika bir komediydi. en azından bizim saçma tük komedi filmleri gibi değil

Big Lebowski özeti şudur;

Fuck+fuck fuck+fuck+fuck...........SON

Komedi anlayışın bumu yani; film baştan sona fuck kelimeleri ile geçiyor ve bitiyor, bana göre iğrençççti zaman kaybı resmen.., kimse zaten, iğrenç ötesi Türk komedilerinden bahsetmedi, onlarla karşılaştırmaya bile değmez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .i. -- 1 Kasım 2008; 21:03:48 >

• zevkler ve renkler hadisesine geliyoruz sonunda.şahsen en sevdiğim filmlerden biridir Big Lebowski ve sadece küfürden ibaret olmayan güzel göndermeleriyle oldukça özel bir filmdir.ayrıca cooen'lerin diğer filmlerinide oldukça başarılı bulurum.
  • X@ndeR konuyu hortlatıyorum Kopyası çıktı , Sinemada izlemek istediğim için alamadım
  • brad pitt ten artık fight club gibi film istiyom yaa:( bıraksın böyle filmleri:)
    film malum yerlere düştü ama adam gibi alt yazı yok.
    ya anlamıyorum romenler bile yeni çıkan bi filmin hemen altyazısını koyuyolar bizim 1 aya çıkıyo en son ing öğrenip çeviri yapıcam ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: tmert0

brad pitt ten artık fight club gibi film istiyom yaa:( bıraksın böyle filmleri:)

Ben de Edward Norton'dan Fight Club gibi bişeyler istiyorum artık.
    Bakalım Colin Farrel ile yapacakları film nasıl bişey olacak.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: juna1986

quote:

Big Lebowski özeti şudur;

Fuck+fuck fuck+fuck+fuck...........SON

Komedi anlayışın bumu yani; film baştan sona fuck kelimeleri ile geçiyor ve bitiyor, bana göre iğrençççti zaman kaybı resmen.., kimse zaten, iğrenç ötesi Türk komedilerinden bahsetmedi, onlarla karşılaştırmaya bile değmez..

hakketen iğrenç bir filmdi bu. izlediğime pişman olduğum nadir filmlerden

clooney gaydasının filmini izleyen de hata

• Kırıkkılıç bari sen yapma Coen kardeşlerin Nerdesin be biraderi izleyin ! Ben bu filmden'de ümitliyim , Saygılar.....
  • dostum benim açımdan film kötüydü çünkü bütün film boyunca farklı birşey bekledim ve yine beklemediğim şekilde bitti,
    farklı birşey bekledim çünkü oynayan oyunculardan dolayı aklımda basit holiwod filmleri geldi
    değişik bir filmdi bu şekilde, oyuncular kaliteli

birkaç kişinin ilişkilerinin birbirleriyle kesişmesini filmlerde moda oldu. bunu nedense sevmiyorum hakketen

saygılar,
  • of çok bayat bi film böyle oyuncular böyle saçma ve kısır bi senaryoda niye oynuyolar paralarımı bitmiş. filmin bütçesi 10 bin dolar tmm paraya bakılmazda bu işler bu konu ve bitiş ne bişey anlayan varsa anlatsın.
    izleyip vakit kaybetmeyin!
    brad pitt te dandik bi rolde 10 dk görüyosun o kdr.
  • Dün izledim son derece tatmin edici film Big Lebowski daha iyi ama bir Nerdesin be birader değil , Saygılar.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 12 Kasım 2008; 14:01:55 >
  • Beğenmedim açıkçası. Zaman kaybı.
  • izlediğime pişman oldum rezil bi film
  • Abartıldığı kadar rezil değildi bence,Brad değişik bir roldeydi ama her zamanki gibi harikaydı =) ,Clooney de aynı şekilde..
  • Brad Pitt'e bişey diyemem harika oynamış ancak film açıkçası hiç hoşuma gitmedi.
  • Flimin kadrosuna bakınca izlemek için can atıyordum fakat bu yorumlardan sonra bu flime asla vakit ayiramam selamlar...
  • Filmin kadrosu güzel ama berbat bir film izlediğim sıkıcı filmlerden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özdemir2367 -- 3 Aralık 2008; 16:43:52 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.