Şimdi Ara

Burn After Reading (2008) | Coen Biraderler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadro böyle bi senaryoya nasıl evet demişte oynamış anlamıyorum.. vasat altı.. cloney var deyip izlemeyin
  • ben de pek beğenmedim..

konu çok vasattı, güzel olan tek şey oyuncu kadrosu
  • Filmin DVD ve BluRay ripleri nete düşmüş.

Burn.After.Reading.720p.BluRay.x264-REFiNED
    Burn.After.Reading.1080p.BluRay.x264-REFiNED
    Burn.After.Reading.REPACK.DVDRip.XviD-ViTE

PRODJi veya D-Z0N3 da çıkar yakında. Yani umarım çıkar...
  • güzel haber izlemek için PRODJi'yi bekliyordum.
  • Bu tarz filmlere aşina değilim. Genelde ''ajancılık'' kapsamından ileri gidemiyorlar.
  • Bu Coenlerin bir daha filmini izlersem, sevmiyorum ben bu adamların tarzını. Sinemaya gittim AROG ve Muro'yu çıkarınca sadece bu kalıyordu, yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Kesinlikle sinemada izlemeyin, The Big Lebowski'yi beğenmeyenler bunun yanına bile yaklaşmasın.

Bu filmleri anlamak ve sevmek için anadili İngilizce olan bir Amerikalı olmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 10 Aralık 2008; 20:33:34 >
  • Bence çok tatlı, eğlencelik bir filmdi. Dediğiniz gibi ince espriler var ve İngilizce'ye hakim olmak gerekiyor gerçekten. Ama Brad Pitt'in
    kısa ama
    o mükemmel oyunculuğunu izlemek için bile değer. George Clooney ve John Malkovich de cabası.
  • Zaten oyuncu kadrosu büyük etken. Gerisi pek de dikkat edilesi değil.
  • Oyuncu kadrosu baya iyi. Bu film izlenir, Komedi Suç' sevdiğim bi tür değildir pek ama. İzlenir yani :))
  • Prodji, Z0N3, GRT, Unseen

Biriniz beklenmektesiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Bence çok tatlı, eğlencelik bir filmdi. Dediğiniz gibi ince espriler var ve İngilizce'ye hakim olmak gerekiyor gerçekten. Ama Brad Pitt'in
    kısa ama
    o mükemmel oyunculuğunu izlemek için bile değer. George Clooney ve John Malkovich de cabası.

+1
  • Bende Axxo yu bekliyorum :D

VİTE sürümü mevcut şuanda iyi sayılabilir..

Keyifli bir film olması yeterli..Anlattığıyla pek ilgilenmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orjinalden alıntı: Faux Carnival

Bence çok tatlı, eğlencelik bir filmdi. Dediğiniz gibi ince espriler var ve İngilizce'ye hakim olmak gerekiyor gerçekten. Ama Brad Pitt'in
    kısa ama

+1

Brad Pitt'in telefon sahnesi nasıldı ama... Yerlere yattım. "I thought you might be worried... Um.. About the security of your shit."
    "I'm a good samaritan." Ve tabii bir de arabaya bindiğinde hala o komik kısık sesle konuşmaya devam etmesi.

Kara mizah işte. Tekrar söylüyorum, çok iyi bir filmdi.

Ha bir de: "I know these documents are... Sensitive. But I'm perfectly willing to give back to you your sensitive shit..." Ahah çok iyi ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fprox41 -- 11 Aralık 2008; 22:59:15 >

• Hiç beğenmedim, kadrosu ve imdbdeki yüksek puanı ile gerçekten heveslenmiştim ancak birkaç sahne hariç (filmin sonunda yetkili ajanların ne yapıyoruz biz gibisinden şaşkınlığı) yüzümde tebessüm bile oluşmadı.
  • Filmi bu gece izledim. Yani izlenmese bir şey kaçırılmaz ama neden izledim yahu da dedirtmiyor. Bazı konularla çok sağlam dalga geçmişler. Oyuncuları çok sağlam.
  • 1080p eureka çekmeye değer mi dvdrip mi çeksek napsak?
  • Bence şöyle bir film olmuş...

Coen biraderler durmuşlar düşünmüşler, bu kadar sağlam film çekerken araya bir tane eğlencelik ve soluklanıcı film çekelim demişler. Arkadaşları Clooney, Pitt ve Malkovich'i aramışlar. Çocuklar böyle bir projemiz var, amaç hep beraber bir araya gelelim, hem çekelim hem eğlenelim olmuş. Yaptığınız diğer adamakıllı işler arasında siz de geyiğine ve kendinizi eğlendirmek için film çekmiş olursunuz hem de bir araya gelmiş görüşmüş oluruz demişler.

Bence yorum özeti bu şekilde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante

1080p eureka çekmeye değer mi dvdrip mi çeksek napsak?

1080p bu film için bence gereksiz, zaten görsel efekt vs. görülecek fazla bir şey yok.
  • bende indirmekten vazgeçtim + düşük puan verdim imdb de...
    çok abartılıyor bunların filmleri..
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx
    + düşük puan verdim imdb de...

İzlemeden mi?
    Ben de IMDb'nin neden cılkı çıktı diyordum...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.