Şimdi Ara

Buried (2010) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
5.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur*

Ryan Reynolds varsa kesin izlerim. Favorilerimdendir.
    Film tabutta mı geçiyor acaba?

Bende zamanında telefon kulubesı dıe bı fılm varı ona bu yorumu yapmıstım Izledıkten sonra kendımden utandm Resmen fılmın yapımcı yonetmene karsı sucluluk duymustum Bence takılma ona

• quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Ryan Reynolds varsa kesin izlerim. Favorilerimdendir.
    Film tabutta mı geçiyor acaba?

Bende zamanında telefon kulubesı dıe bı fılm varı ona bu yorumu yapmıstım Izledıkten sonra kendımden utandm Resmen fılmın yapımcı yonetmene karsı sucluluk duymustum Bence takılma ona

Telefon kulübesi filmi derken bahsettiğin oyuncu Colin Farrell ise o filmide izlemiştim.Bence oda çok güzel bir filmdi.

• Benimde umduğumdan iyi bir film çıktı, bu tür değişik konulu filmleri severim. Tek mekan filmlerinden Man of Earth ve Küp filmlerinden sonra iyi geldi. Senaristin bir sonraki filmide ATM de mahsur kalanlar ile ilgili olacakmış. Tek mekana takmış.

Beğenmediğim şeyler filmdeki mantık hatası tabutun içinde ateş yanıyor ve hala oksijen kalıyor. Ve senaryosu çok sağlam değildi. Yani tabuta konma nedenini daha i,yi kurgulaybilirlerdi. Başka da sevmediğim yanı yok

General Information:

RUNTIME........: 1h 35mn 27s
    SIZE...........: 4.2 GB
    VIDEO CODEC....: x264 (L4.1)
    RESOLUTION.....: 1280x546 (OAR)
    BITRATE........: ~ 4.7 Mbps
    FRAMERATE......: 23.976 fps
    AUDIO..........: English DTS 5.1 1536 Kbps

indiriyorum
  • Oyunculuk ve mekan anlatımı çok iyiydi.İzlerken oturduğum yerde pozisyon değiştirdim habire bende adam gibi.Film boşmuş gibi duruyor ama birşeyler anlatıyor.Yalnız, bazılarına 'bir adamın, bir tabutun içinde telefon konuşmaları' anlamına gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 25 Aralık 2010; 19:32:37 >

sonunda ekipler ellerinde tuttuklari esirin tabutu gosterdigini seni almaya geliyoruz dediler sonra yanlis tabuta geldik mike white'mis bu dediler adam gitti gumburtuye orda acaba adam tabuta mike white yazdi o tabutun parcayi gorup gerimi gittiler yoksa mikein cesedimiydi
    Xbox Live : EkinTR
    Steam : Outlaw-E
  • quote:

Orijinalden alıntı: zekeriyahoca

filmi izleyeneler bakabilirmi?

sonunda ekipler ellerinde tuttuklari esirin tabutu gosterdigini seni almaya geliyoruz dediler sonra yanlis tabuta geldik mike white'mis bu dediler adam gitti gumburtuye orda acaba adam tabuta mike white yazdi o tabutun parcayi gorup gerimi gittiler yoksa mikein cesedimiydi

Mark'ın cesetini buldular. Bizimkinin tabuta gitselerdi, tek yazı yazıyor diye çekip gitmezlerdi.

• bu filmi çok merak ediyordum, indirdik bakalım merakımıza değecek mi??

sürükleyici filmdi... tek kişi, tek mekan olan başka film izlememiştim.

8 / 10 puan
    TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • Güzel filmdi.Film ufak bir tabutta geçmesine rağmen sürüklüyor. Kötü bir durum gerçekten kimse diri diri gömülmek istemez,bu durumu yaşatıyor size Tavsiye ederim 10/7,2
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.