Hayatımda toplam 3 kere anca hamburger yemeye falan gittim ama bugün canım çok istedi yakınlardaki burger kinge gidecem önerdiğiniz bir menü falan varmı böyle büyük doyurucu birşey.
quote:Orjinalden alıntı: eggy13 quote:Orjinalden alıntı: betterman Triple whopper. yiyebilirsen.. niye yiyemesin ki Bir hayli büyük olduğundan. Şahsen ben yarısını geçince tıkanıyorum
quote:Orjinalden alıntı: betterman quote:Orjinalden alıntı: eggy13 quote:Orjinalden alıntı: betterman Triple whopper. yiyebilirsen.. niye yiyemesin ki Bir hayli büyük olduğundan. Şahsen ben yarısını geçince tıkanıyorum Tadı güzelse hiç affettmem şu xxl dediğiniz şeyi söylersem bana hayvanmısın der gibi bakmazlar demi?
quote:Orjinalden alıntı: mrtbrc6378 Yiyecek öneremiyorum ama Milkshake içmelisin.! kesinlikle katılıyorum
quote:Orjinalden alıntı: symbi@n Big king + soğan halkası. Bir de önemli olan soslar: Ranch sos ve barbeque sosu Ranch sos muhteşem bir lezzete sahip , Sarımsaklı mayonezde çok lezzetli bir sos tavsiye ederim.
quote:Orjinalden alıntı: sarikanarya567 quote:Orjinalden alıntı: betterman quote:Orjinalden alıntı: eggy13 quote:Orjinalden alıntı: betterman Triple whopper. yiyebilirsen.. niye yiyemesin ki Bir hayli büyük olduğundan. Şahsen ben yarısını geçince tıkanıyorum Tadı güzelse hiç affettmem şu xxl dediğiniz şeyi söylersem bana hayvanmısın der gibi bakmazlar demi? oo xxl denilen en büyüğü olanmı ben onunda doymuyorum be