Şimdi Ara

BURGER KİNG'İN KİNE EN YAKIN BARBEKÜ SOS?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
13.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burger Kingin sosounu Calve yapıyor.Ama Calve bu sosu piyasada satmıyor.Büyük ihtimalle sosun formülü Burger Kinge ait ve Calve sadece Burgera yapmak amacıyla üretiyor barberkü sosunu.

Kipada Kühne (Alman markası) barbekü sosu var ama oda burgerınkine benzemiyor.Sonuç olarak size kendi uyguladığım bir ipucu vereyim.Yukarda resmi olan sos 333 gr fiyatı 7,60 kilosu ise 7,60*3=22,8 liraya denk geliyor.

Peki ben ne yapıyorum ? Burger Kingten telefonla sipariş verdiğiniz zaman size 3 tane ücretsiz sos hakkı sunuyorlar.3 sostan sonra istediğiniz her sos extraya giriyor ve sos başı 25 krş alıyorlar.Barbekü sosu 25 gr yani bir sipariş verip yanında extradan 5 tl karşılığı 20 tane barbekü sos isteyebiliyorsunuz bu durumda yarım kilo barbekü sosunu 5 liraya almış oluyorsunuz.kilosu ise 10 liraya geliyor.

Yani marketten aldığınız sosun yarı fiyatına burgerın barbekü sosunu alabiliyorsunuz :D

M o o N W a ! K e R ' s Mod Shop

• bu süper sosun benzerini arama çalışmalarım sonucu kühneyi de heinz'ı aldım beş para etmezler ketcap şişesinin içine bir tane bb berbeku sosundan koyup gazlamıslar gibi çok az bir tat geliyor gerşisi bildigin ketçap heinz ise ne oldugu belli degill clave perakende satsın artıkk şunu belkide anlaşması var satmıyor satmayacak :(

Ipod 3G (32GB) IOS4.0.1
  • Heinz'ı beğenmedin ve burger king'in sosunu mu arıyorsun? Burger king'de yediğin sosu barbekü sosu mu zannediyorsun??
  • newking alıyorum bende, geçen bide kühne die bir markanın aldım çok tatlı geldi. heinz bulabilrsem birde ondan alayım bakalım
  • Burger King'de verilen Barbekü sosu, Honey Mustard, Ranch sosu ismi geçen sosların asılları değildir. Onlar sadece tahmini bir şekilde tadını benzetmeye çalışmışlar ve başarısız olmuşlar ne yazıkki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThoRiuM -- 15 Şubat 2010; 22:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpion_tr

quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

@Scorpion_tr;

bu kadar adam yorum yapmak için giriyo konuya,sen başlığı düzeltmek için..Benden sana bi tavsiye;konu dışında attığın postlar mesaj sayını yükseltmiyor,boşuna kasma bence..Diğer bölümlere yolal..

Sende Yazı Yazmayı Öğren Öyle Konu Aç. Çoluk Çocuk Konu Açarsa Böyle Olur. Ayrıca Konu Dışında Post Kasılmadıgını Herkes Biliyo. Sen Yeni Öğrendin Sanırım. Herkesi Kendin Gibi Sanma. Kapito ?

@Scorpion_tr
    Senin yazdığında anlamı tam olarak düzeltmiyor ki.Yine bi anlam karmaşası var.Senin yazdığından daha da kötü bir sonuç çıkıyor anlam olarak. Ki diziliştede hemen hemen aynı anlamda iki söz öbeğini kullanmışsın orda da yanlış var.
    Senin cümlenden "Burger King başlı başına bir sos ve ona benzeyen barbekü sos arıyorsun" anlamı çıkıyor.Sonuçta arkadaşın yazdığından doğru anlam çıktığına göre onun yazdığı daha doğru sayılmaz mı?
    Bence tepkinden önce bunlara dikkat etsen daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastyboy -- 15 Şubat 2010; 23:07:41 >

• Ranch sos satılıyormu piyasada peki

Orijinalden alıntı: mrcn[KAL]

quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

quote:

Orjinalden alıntı: mrcn[KAL]

quote:

Orjinalden alıntı: sitteisevir

ben kullanıyorum o resimdekini pek benzetemedim ama bu da güzel, ben burgerdaki ranch sosu çok seviyorum bu satılıyor mu acaba marketlerde

Ben Amerika'da tatmıştım bu lezzeti.Bayılmıştım.Bence pizza hut'daki ranch sos çok daha güzel.Ayrıca şu ana kadar tattığım en iyisi Heinz marka ama daha Türkiye'de bu markanın ranch sosuna rastlamadım:)

pizza hut'a hiç girmedim bu önerinin üstüne denemem lazım

Evet 3 kişi felan doyurur diyor da 2 kişi doyuyor.Gerisi yalan.Ben tüm sosları ranch olarak alıyorum.Fakat firtikk'in dediği gibi o 3 sosla geliyor.Barbekü sosu yanık kokuyor onun tadına bile bakamadım.Bu housand island ise sanki ketçap mayonez karışımı bir şey.

Dipsos pizza falanmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: moonwalker_arc

Burger Kingin sosounu Calve yapıyor.Ama Calve bu sosu piyasada satmıyor.Büyük ihtimalle sosun formülü Burger Kinge ait ve Calve sadece Burgera yapmak amacıyla üretiyor barberkü sosunu.

Kipada Kühne (Alman markası) barbekü sosu var ama oda burgerınkine benzemiyor.Sonuç olarak size kendi uyguladığım bir ipucu vereyim.Yukarda resmi olan sos 333 gr fiyatı 7,60 kilosu ise 7,60*3=22,8 liraya denk geliyor.

Peki ben ne yapıyorum ? Burger Kingten telefonla sipariş verdiğiniz zaman size 3 tane ücretsiz sos hakkı sunuyorlar.3 sostan sonra istediğiniz her sos extraya giriyor ve sos başı 25 krş alıyorlar.Barbekü sosu 25 gr yani bir sipariş verip yanında extradan 5 tl karşılığı 20 tane barbekü sos isteyebiliyorsunuz bu durumda yarım kilo barbekü sosunu 5 liraya almış oluyorsunuz.kilosu ise 10 liraya geliyor.

Yani marketten aldığınız sosun yarı fiyatına burgerın barbekü sosunu alabiliyorsunuz :D

Evet 25 kuruşa alınabiliyor ancak 5 tl'lik sos isteyince arıza çıkartma ihtimalleri var mı? sonuçta parayla alıyoruz ancak yinede belli olmaz merak ettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

Orijinalden alıntı: moonwalker_arc

Burger Kingin sosounu Calve yapıyor.Ama Calve bu sosu piyasada satmıyor.Büyük ihtimalle sosun formülü Burger Kinge ait ve Calve sadece Burgera yapmak amacıyla üretiyor barberkü sosunu.

Evet 25 kuruşa alınabiliyor ancak 5 tl'lik sos isteyince arıza çıkartma ihtimalleri var mı? sonuçta parayla alıyoruz ancak yinede belli olmaz merak ettim.

stokçu olarak görüp satmayabilrler

• Burger kingin acı sosu gerçekten güzel.Onu bulabilirmiyiz peki?Gerçekten acı ve ketçap kıvamında?

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

Burger kingin acı sosu gerçekten güzel.Onu bulabilirmiyiz peki?Gerçekten acı ve ketçap kıvamında?

Acısso diye biliyorum onu
  • Vallaha ben menü aldım menünün yanında barbekü sos istededim ona bile para istediler. Menü yanında bedava vermeleri gerekirken.

Kühne nin barbekü sosunu aldım ve ben beğendim. Çünkü birkere barbekü sos aldığımda burgerda tadı gerçekten acıydı hiç sevmemiştim acaba bana mı kötü denk geldi diyeceğim ama arkadaşta hiç beğenmedi. Bune ya demişti. Bide ozaman bize 3 ertane vermişlerdi kişi başı 6 tane sos. BOl bol veriyorlardı. Ya da bozuktu kakaladılar bize Sonuç olarak kühne 'nin barbekü sosu burger'ınki kadar keskin değil çok keskin tütsü tadı sevmeyenler için önerebilirim. Etlerle çok iyi gidiyor özellikle mangalda pişmiş kırmızı et ile.

Ayrıca yine kühne markasının acı hardalını öneririm gerçekten güzel.

Kühne markasının bir çok sosu güzel tavsiye ederim. Tabi burger'ın barbekü sosuna alışmış birine tadı yetersiz gelecektir orası kesin

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• quote:

Orijinalden alıntı: Airplane

En güzel barbekü sos KFCninki bence. Burger King in sosu onun yanında hiç güzel değil.

kfc'nin ki en iyisi bence... burgerkingin sosunu hiç beğenmedim değişik bir tadı var onun
    İmzam kural dışıdır
  • bi ben mi begenmedim barbekü sosunu burgerin:S
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.