Şimdi Ara

Trakya üniversitesi hakkında bilgisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maltepe üniversitesinde okuyorum Trakya üniversitesine geçicem nasıldır? Oradaki ev fiyatları? Ortam insanlar? Artılarını eksilerini söylerseniz sevinirim özelden de yardımcı olursanız güzel olur teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duayen00 -- 4 Ağustos 2016; 20:25:13 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

I'm only interested in two things, and that's titties and beer.
  • trakya üniversiteyim bende edirne rahat sokakta iç gez öp kimse birşey demez istiklal gibi saraçlar caddesi barlar sokağı var ev fiyatları değişiyor ama apartlar var

Orijinalden alıntı: Tw Scott

trakya üniversiteyim bende edirne rahat sokakta iç gez öp kimse birşey demez istiklal gibi saraçlar caddesi barlar sokağı var ev fiyatları değişiyor ama apartlar var

dediğin gibiyse güzel bu arada üniversite nasıl? Maltepe üniversitesi gayet iyi şimdi buraya geçersem çok kötü bir yere gitmiş olur muyum?

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

Orijinalden alıntı: Tw Scott

trakya üniversiteyim bende edirne rahat sokakta iç gez öp kimse birşey demez istiklal gibi saraçlar caddesi barlar sokağı var ev fiyatları değişiyor ama apartlar var

dediğin gibiyse güzel bu arada üniversite nasıl? Maltepe üniversitesi gayet iyi şimdi buraya geçersem çok kötü bir yere gitmiş olur muyum?

hayat güzel üniversite idare eder istanbuldan geliyorsan koyar burda yaşamak basit bir şehir. maltepe üniversitesi kadar tatmin etmez diye düşünüyorum

Orijinalden alıntı: damage1000

Edirnedeyim suan. kucuk bir sehir. ortam iyi.

hocam artılarını eksilerini yazabilir misin?
    Daha Fazla Göster
  • duayen00 kullanıcısına yanıt
    Ben burda okumuyorum. Misafirlige geldim. Okul donemide gelmistim. Margi outler var acik avm ogrenciler orada cok takiliyor. Onun disinda ogrencilerin doldurdugu populer kafeler var. Fazla secenek yok. kucuk bir sehir.

I'm only interested in two things, and that's titties and beer.
  • upupupup

Orijinalden alıntı: Treth

Profesorlerinden bir tanesi pedofiliden hapse girmişti.

kardeş napıyosun iyi misin? bu arada bildiğin var mı orayla alakalı?

Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
  • quote:

Orijinalden alıntı: duayen00

quote:

kardeş napıyosun iyi misin? bu arada bildiğin var mı orayla alakalı?

iyi ne olsun okuldayım takılıyorum boş boş

Yok pek bir şey bilmiyorum o okul ile ilgili.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

psn : hefeke07
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

6 yıl edirnede okudum incigini cincigini ev fiyatını hangi emlakciya güvenmen gerektiğini vs herşeyi anlatabilirim sor istedigini

yazdım hocam özelden

İlahiyatçıymış o şerefsiz.
    Bu arada ben edirnede doğdum büyüdüm ve trakya üni yazdım 1.sıraya büyük iht gelicek de. ev fiyatları yerine göre değişiyo mesela bi ayşekadınla gölet tarafı bir değil kira olarak. Apartları bilmiyorum. Gezilecek yerler de margi outlet var geniş, kipayı sayarmsn bilmem, saraçlar caddesi var, eski adıyla "sokakta hayat var" sokağı var şimdi bi de şehrin merkezine baya büyük bi avm yapılıyo diye biliyorum. Balkan yerleşkesinde çoğu fakülte var orada baya cafe de var. Genel anlamıyla herkes kendi halinde trakyada, tehlike arz edicek hiçbir durum yok, türkiyenin en yaşanabilir şehirleri arasında başta geldiğini düşünüyorum. Hele ki ülkede ihtiyacımız olan rahatlık ve güven açısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemoglobinz -- 4 Ağustos 2016; 23:54:57 >

• vakıftan geçişte durum ne oluyor birde bölümünüz nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuz_parilti

quote:

İlahiyatçıymış o şerefsiz.
    Bu arada ben edirnede doğdum büyüdüm ve trakya üni yazdım 1.sıraya büyük iht gelicek de. ev fiyatları yerine göre değişiyo mesela bi ayşekadınla gölet tarafı bir değil kira olarak. Apartları bilmiyorum. Gezilecek yerler de margi outlet var geniş, kipayı sayarmsn bilmem, saraçlar caddesi var, eski adıyla "sokakta hayat var" sokağı var şimdi bi de şehrin merkezine baya büyük bi avm yapılıyo diye biliyorum. Balkan yerleşkesinde çoğu fakülte var orada baya cafe de var. Genel anlamıyla herkes kendi halinde trakyada, tehlike arz edicek hiçbir durum yok, türkiyenin en yaşanabilir şehirleri arasında başta geldiğini düşünüyorum. Hele ki ülkede ihtiyacımız olan rahatlık ve güven açısından.

Kemikciler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

psn : hefeke07

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.