Şimdi Ara

Burdisso ÇÖP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Beyler bana neden kademe hatalarını Burdisso dan çok Semih yaptı gibi geldi peki?

Yanlış maçı izlemişsin muhabbetini geçelim lütfen çünkü 4 arkadaş izledik maçı ve herkes defansif kademe hatalarında Semih in yetersiz kaldığı için bu hataların oluştuğunu söyledi(Semih i hepimiz severiz, hiçbir kasıt aramayın)

Golde sizce cidden Burdisso nun bir hatası mı var yoksa iyi kapatmasına rağmen biraz da Tita nın şansı mı yaver gitti?

Pozisyon başlarken arapas atılırken Semih in yapamadığı müdahaleyi konuşmayalım bence de.

Semih cidden iyi futbolcu ama yanında sağlam bir stoper olmadığında çok kademe hatası yapıyor.At gözlüklerinizi çıkarın derim biraz da olsa.

Şimdi eksilersiniz bol bol muhtemelen ama Semih in,son 2 yıldır Ujfalusi nin yanında oynamış olan ve bizi bizden alan Semih le alakası bile yok.

Türkiye şartlarında iyi bir stoper olabilir ama Semih e defansta bişeyler öğretebilecek abi rolünde biri yanında oynamadığı sürece hataları devam edecektir malesef.

Banada semih yapti gibi geldi hocam ne yalan soyleyim semihi cok severimde biraz objektif bakmak lazim bunu yazmak icin gelmistim siz yazmissiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk geldiğinde yok pozisyon alması çok iyiymiş yok kafa topları çok sağlammış diyordunuz. Dany bu adamdan iyiydi o zaman da söyledim. Chedjou da Dany'den iyi. Semih-Chedjou ikilisi yeterli zaten. Yedekleri de Gökhan Zan hadi o sakat diyelim, Koray olurdu, Hakan Balta olurdu, Ceyhun olurdu idare edilirdi bir şekilde.
  • bu adam birde uefa ya bildirildi hee.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Beyler bana neden kademe hatalarını Burdisso dan çok Semih yaptı gibi geldi peki?

Yanlış maçı izlemişsin muhabbetini geçelim lütfen çünkü 4 arkadaş izledik maçı ve herkes defansif kademe hatalarında Semih in yetersiz kaldığı için bu hataların oluştuğunu söyledi(Semih i hepimiz severiz, hiçbir kasıt aramayın)

Golde sizce cidden Burdisso nun bir hatası mı var yoksa iyi kapatmasına rağmen biraz da Tita nın şansı mı yaver gitti?

Pozisyon başlarken arapas atılırken Semih in yapamadığı müdahaleyi konuşmayalım bence de.

Semih cidden iyi futbolcu ama yanında sağlam bir stoper olmadığında çok kademe hatası yapıyor.At gözlüklerinizi çıkarın derim biraz da olsa.

Şimdi eksilersiniz bol bol muhtemelen ama Semih in,son 2 yıldır Ujfalusi nin yanında oynamış olan ve bizi bizden alan Semih le alakası bile yok.

Türkiye şartlarında iyi bir stoper olabilir ama Semih e defansta bişeyler öğretebilecek abi rolünde biri yanında oynamadığı sürece hataları devam edecektir malesef.

Katılıyorum Semih bugün iyi değildi.Arkaya sarkan adamları alamadılar her atılan top tehlike yarattı neredeyse.Semih oraları çok iyi süpürürdü bugün hep adamalara topu aldırdı.

• Bu arada Dany e Burdisso dan iyi diyenler belki haklı olabilir.Önümüzde daha zaman var görücez.

Ama bana göre de Burdisso ve Dany nin birleşimi niteliğinde bir oyuncu almamız gerekirken Burdisso yu getirtmişsiz.Hata mı? Bilemiyorum ama bu maça göre yargılanması bana cidden saçma geliyor.
  • Sneijder'in bile aylarca ısınamadığı bu takıma Burdisso gibi genç biri alınmış ve 2-3 maçla karar verip gönderilmesi istiyorsunuz. Adam boş transfer değil izleyin alışacaksınız.
  • Bu foruma daha da girmeyecem ya. Bütün çoluk çocuk burada resmen. Bir göğe çıkartıyorsunuz bir yerin dibine sokuyorsunuz.

• O kötü bu kötü peki kim iyi arkadasim ?
    Senelerdir ayni teraneleri okuyup durmayin her kötü sonucta cok biliyorum edalari ile adam karalama.
    Sorun defans oyuncularinda falan degil Gs takiminda daha Skibbe döneminden basliyarak Rijkard ve Terim ilk sezon harici ikinci sezondan itibaren devam eden hastalik.
    Siz hucumda 2 forvet oynarsaniz ve bunlar pres özelligi olmayan adamlarsa buna birde Sneijder eklerseniz orta sahan ve defansin patlar sorunda onca senedir bu. Keita, Kewell, Arda vs vs dönemlerinden beri ayni seyleri yapiyorsunuz bu takim kaldirmiyor bir ara BAM diye isim taktiginiz Rijkard sistemiyle Mancininin yaptigi ayni halt gün gelir ise yarar gün gelir ise yaramaz oyuncularin kisisel becerisine göre sonuc alirsin rakibinde o günkü oyun anlayisi ve performansi sonucu belirler.
    Sag bek, sol bek, defans kötü kac isim geldi gecti demekki oyuncu iyi olmasi falan degil biraz gercekleri görün. Elinde Drogba varsa tek forvet basla maca sonuca göre 2 yada 3 forvete cik yok yapilmaz.
    3 tane forvetin ayni tip pres yapmayan hava topu zaafli oyuncu (Kafayla gol atmak degil topu önüne alip sisirme toplarda bekleten tarz) neymis Burak, Drogba yardima egliyormus gelmeleri bir sey ifade etmiyor isede yaramiyor zaten.
    Ya Necati gibi Elmander tarzinda sürekli basan adam bulacaksin yada bu isten vazgeceksin.
    Hakeret etmediginiz kötülemediginiz bir tane adam kalmadi gecen hafta puan farki 4 sorun yok bu hafta hersey degisti alakasi yok Gs takimi rakipleri iyi oldugu sezonda bu kafa yapisi ile sampiyon olamaz basarisi rakiplerinin basarisiz sonuclarina baglidir cünkü bizim ne sistem nede oyun anlayisimiz dogru degil.
    insaf ya Skibbe döneminden beri bu hastaliktan kurtulamadik tek Terimin ilk sezonu sonrasinda bariz hatalara devam edildi gerci o senede bu 2 forvet ve baski israri nerdeyse onca puan farkina ragmen playofflarda Fb sampiyon yapicakti o ayri konu.

• Dmx in Bmx Bisikleti kullanıcısına yanıt
    yabancı sınırlaması olmasa pepeyi alacaktı yönetim, tff engelledi
  • ya adam ilk lig maçına çıktı, az sakin olun be. Ne maraklısınız adam asıp kesmeye ? Partneri Türk, pat diye harikalar yaratmasını bekleyemezsiniz. Dany'i yüceltenler olmuş, Dany ilk müdahalelerde başarılı olsa da, tam bir bomba kendisi. Bunu hepiniz çok iyi biliyorsunuz. Biraz daha sabredin, birkaç maç daha vasat oynarsa zaten bileti kesilir. Bir iki maçla adam asmaktan vazgeçin artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

yabancı sınırlaması olmasa pepeyi alacaktı yönetim, tff engelledi

Yapma be
  • Burdisso kalas tek kelimeyle... Şimdilik genç olmasına veriyorum bu durumu. Umarım böyle kalmaz.

• Semih'ten daha kötü değil, Semih daha hatalıydı.

• Dany kiymete bindi :))

• Arkadaş Fm de hangi Burdisso yu aldıgımızı unuttum .Adam oyunda yıldız oluyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Burdisso kalas tek kelimeyle... Şimdilik genç olmasına veriyorum bu durumu. Umarım böyle kalmaz.

25 yaşında adama genç demek
  • urfalıdan sonra bu takıma semih in yanına adam akıllı birini bulamadılar,yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terry'i alabilsek çok iyi olurdu Semih+Terry
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmooN

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Alp

Burdisso kalas tek kelimeyle... Şimdilik genç olmasına veriyorum bu durumu. Umarım böyle kalmaz.

25 yaşında adama genç demek

Stoperler 26 ve sonrasında asıl performanslarını ortaya koyuyorlar deneyim cok ön plana çıkan bir olay stoperler için. .. belki düz mantık düşününce genç gelmeyebilir ancak bu yaşta bir stoperden harika 4/4 lük bir oyun beklemek pek doğru gelmiyor bana. Ayrıca 25 yasa normalde de genc demek çok da mantıksız değil keza yaşlı demek daha sacma oluyor

• adam 88 doğumlu genç diyen var genç dediğin adam max. 20 yaşında olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.