Şimdi Ara

Burda Market 1Lt Sprite Şekersiz Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burda market Bakırköy Zuhuratbaba Mah şubesinde Soğutucu dolapta 1.5TL yazılı bilgisayar çıktısı fiyatı varken kasada fiyat çıkmayınca ve Satış müdürüde yapacak birşey yok satılamaz yazdığı için almak isteyenlere hediye edin dediği için bedavaya aldım. Şakasına o zaman bir tane daha alırım diyince diğer bir çalışan bir tane daha getirdi.

Belki diğer şubelerde de durum aynıdır.
    Hiçbir yerde doğru düzgün bulamadığım şekersiz sprite ı bedavaya almak ilginç geldi.

Not: Burda market ile hiç bir bağlantım yoktur.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O firmanin o urunu dolaba koyup satmaya calismasi bence hic etik degil. Firma demek ki musterilere dagit diye verdi, burda markette acik gozluluk yapip satmaya calisti. Sonuc olarak para vermediysen afiyet olsun derim 😉

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok detaylı konuşmadık orda ama bence de dolaba yerleştiren kişi fiyat göremeyince etikettende çıkmayınca genel bir fiyat kafasına göre bastırıp kağıdı yapıştırdı diye düşünmüştüm.
    Neyse teşekkür ederim
  • Ben bu konuda sinirliyim. Coca-cola da satis temsilcisi olarak calisiyorum. Bizde urunlerimizin yanina bantlama olarak bedelsiz zero 1lt yolluyoruz bakkal ve marketlere.onlarda bedava yazan yerlerini silip satmaya calisiyorlar. Bukadar da olmaz vallahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakkan058 -- 13 Kasım 2015; 20:44:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

O firmanin o urunu dolaba koyup satmaya calismasi bence hic etik degil. Firma demek ki musterilere dagit diye verdi, burda markette acik gozluluk yapip satmaya calisti. Sonuc olarak para vermediysen afiyet olsun derim 😉

Bende bir markette çalışmıştım böyle promosyon ürünler bir başka ürüne yapışık ücretsiz verilio ama market sahibi onları ayırın diyip ya satıyo yada çalışanlar alıo kendilerine bunda bedava yazıo diye yapamamışlar belli ama çoğu promosyon ürünlerinde bişe yazmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyanık ölücü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkan058

Ben bu konuda sinirliyim. Coca-cola da satis temsilcisi olarak calisiyorum. Bizde urunlerimizin yanina bantlama olarak bedelsiz zero 1lt yolluyoruz bakkal ve marketlere.onlarda bedava yazan yerlerini silip satmaya calisiyorlar. Bukadar da olmaz vallahi.

Merhaba.
    Zamanında ilaç mümessilli olarsk çalıştım.
    Bazı zamanlarda aşırı bir numune yığılması oluyordu. Ya bu numuneleri ertecektim yada müdürden "Bu kadar numune durduğuna göre çalışmıyorsun" fırçası yiyecektim.
    Durumu eczaneye anlattım "Sen hepsini bana getir ben hallederim" dedi.
    16 koli numuneyi eczaneye bırakıp ayrıldım.

Sonraki ziyaretimde eczacının bu numuneleri para üzeri olarak verdiğini gördüm. Üstelik depresyon ilaç numunesini ağrı kesici olarak veriyordu.

• Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaştığınız için teşekkürler. Sizin yaptığınız değil ama eczacının yaptığı çok ciddi bir suç. Ağrı kesici yerine depresyon ilacı vermek (hem de para üstü olarak) kasıtlı olarak o hastayı o depresyon ilacına bağımlı hale getirme niyeti taşır. Haksız kazançtır ona değinmiyorum bile. Koliyi toplu olarak bir eczaneye vererek hata yapmışsınız görüldüğü üzere, sağlık bakanlığına isimsiz bir ihbar ile bu durumu bildirmek boynunuzun borcudur bence. Yazık günah, zaten milletimiz ilaçları çok bilinçsiz kullanıyor (ve hatta falanca ilaç bana iyi geldi al sen de dene diyerek etrafına saçma sapan tavsiyelerde bulunuyor), bir de ilaçları amacının dışında kullandırılmaya maruz bıraktırmayın. Biraz vicdan lütfen...
  • At cope firca yiyecegine

• Bu şekersiz olan gazozlarda tatlandırıcı var...
  • bi keresinde hediyedir satılamaz 1 lt coca cola zeroyu gittiğim bi bakkal var 1 tane almıştım bedavaya çocuklara söylemeseydim 3 tane vardı hepsini almıştım eğer söylemeseydim. sprite en iyi gazoz bence ama koruyucu olması kötü birde şekersizde aspartam var olması lipton ice tea lightte yani şekersizde aspartam yok bildiğim kadarıyla.
  • burda market resmen sömürücü, herşey pahalı. real, carrefour, kiler vs yanında zem zem yani. asıl ölücü burda market
  • Alip kargo yapabilecek var mi dermisim saka bir yana sekersiz olmasi iyimis tabi kimyasalar tadlandiricilar yoksa

• İçmeyin kardeşim böyle şeyler hep zarar vücuda.

• Tebrikler :D
  • Tatlantırıcı yokta karbondioksitli su değil sonuçta. Aspartam ve fenilalanin var haliyle.
  • şakasına dediğini biliyoruz merak etme ;)

• Malta köşkünde yemekteyim az sonra Bakırköy zuruhat baba tarafına geçeceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.