Şimdi Ara

Burak Lazio'ya Gitseydi Aynen Böyle Olacaktı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 4 ay öncesinde benim GS'da görmek istediğim,
    Ama bize yedireceklerini düşünmediğim,
    Arsenal'e kesin gider dediğim,
    Leblebi gibi gol atan adam,

Konstantinos Mitroglou ;
    Transfer olduğundan beri daha gol atamamış..!
    Tam bir hayal kırıklığı..

Burak'ta Avrupaya gitmek istiyor ya durmadan,
    Al sana Avrupa..!

http://www.transfermarkt.com.tr/tr/konstantinos-mitroglou/profil/spieler_34944.html?from=direktErgebnis

• Adamın olimpiyakos kariyeri hariç, diğerlerini toplasan. Burak'ın bir sezonda attığı gole yetişemiyor.
  • 120 dkda gol atamaması skandal cidden fulham sözleşmesini feshetse yeridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam 31 ocak ta transfer olmuş.dizinden sakat diyor tarihi ise ; 27.11.2013 15.03.2014 Diz yaralanmasi
    Premier lig te 2 maça çıkmış gözüküyor ki bu maçlarda da 120 dk oynamış.
  • Cok abartildi bu adam ne yapmiski? Bu sene tek macta hattrick yapti 3 golu var CL'de, Burak hattrick yapmisti ve 8 golu vardi gecen sene, ve Türkiye ligiyle yunanistan ligi karsilastirilamaz bile..
    Burak'in pozisyon almasi iyi olduğu icin Avrupa'da da atabilcegini dusunuyorum, hatta cantona gecen sene yorumcuyken Galatasaray'da bu kadar atiyorsa Manu'da daha fazla atar demisti..

• ah o burak ın son dk sorun çıkaran menajeri
  • Adamlar düzenli olarak konu açıp Burak'a laf sokmazlarsa gece uyuyamıyorlar.Nasıl bir fesatlık, kıskançlıktır anlamıyorum.Maç konularında maçı değil de Burak hata yapsın laf sokayım diye bekleyenler var, Selçuk versiyonları da mevcut bunların.Adam 3. kez gol krallığına gidiyor bunlar hala laf sokma peşinde.Bak dün gece Fernandes konusu vardı bir tane, zeki bir arkadaş açmış Sneijder'i ezmiş Veli'nin yedeği demiş Fernandes'i öve öve bitirememiş falan, konu güncellenip dalga geçilince hemen sildirdiler açtıkları gibi.Biraz örnek alında oyuncunuza sahip çıkın.Burak başka takımda olsa 18 milyon euro'luk kral diye konu açıp bizim futbolcularla alay ederdi rakipler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gole asiste göre alınsaydı ligimizden batalla şuan barcelona'da olurdu

mitrouglou geçen sene 26 maçta 11 gol atmış

batalla 33 maçta 15 gol 17 asist yapmış
  • burakla mitroglou bir mi kardeş
  • arkadaşım adamın transfermarkt linkini koymuşsun da keşke kendin de bir baksaydın.

Fulham'a geleli zaten 43 gün olmuş ve bu sürede dizinden sakatlık yaşamış. 2 maçta toplam 120 dk forma giymiş. performansını sorgulamak için çok erken değil mi?

gelelim diğer tarafa. Burak da böyle olurmuş. kardeşim Burak ile başka santraforları karşılaştırmayı bırakın artık. Adam geldiği günden beri takımın hem ligde hem avrupada en golcü ismi. avrupya giderse de koçlar gibi yapar sen dert etme. dua edin de satmasınlar bu adamı...
  • Bizim alacağımız Miroğlu değil mi la bu
  • Arkadaş ben Burak'a birşey mi dedim ?
    Burak kendisi sene başında avrupa diye tutturuyordu..
    Lazio'ya gitmek için can atıyordu..
    Mitroglou'nun transferi aceleye gelen bir transfer,
    Burak'ta böyle olurdu diye dedim..

Olympiakos mu büyük Fulham mı ?
    Galatasaray mı büyük Lazio mu ?

Bizden büyük takıma gitmediği sürece transfer olmasın onu diyorum..
  • Burak Avrupa'ya gitseydi muhtemelen eksik bazı yönlerini ( top kontrolü, ikili mücadelede çok fazla elini kullanması ya da bencilliği gibi) çoktan gidermişti. Tıpkı İnter'e giden Emre'nin fiziksel, glasgow'a giden tugay'ın oyun gelişimi ve atleticoya giden Arda'nın hem fiziksel hem oyun mantığı olarak gelişimi gibi.
    Ayrıca yabancı sınırlaması olduğu sürece biz kimseyi Avrupa'ya gönderemeyiz. Adamlar yarım sezon parlayan oyuncuyu hemen okutmuşlar. Biz Burak'ı satsak kimi alıcaz yerine?

• Son yılların gol kralı ve muhtemelen bu senenin de gol kralı olacak kişiye edilen laflara bakın.
  • EPL'nin son sırasındaki takım devre arasında 15 milyon euro'luk transfer yapıyor, bizim ligin orta halli takımları " 30 yaş üstü biri boşa çıksa da bedavaya alsak. " diye düşünüyor. Ah ulan şu adamlardaki kalitenin yarısı bizde olsa yeterdi.
  • Lazio icin transferde hata yapmaz, scouting sistemi müthis derler. Lazio, Burak Yilmazi 3 yildir istiyor. Burak Yilmazin basarili olacağina inanmasalar, istemezler.

Sezon basi icin konusuyorum, Burak gitseydi, Lazio Hernanes, Biglia, Lulic gibi oyunculara sahipti, Burak Serie Ada gol krali bile olabilirdi.

Burak malum takimlarda oynamasaydi da bizim altyapidan ciksaydi, eminim taraftarin coğunluğu Burak Yilmaza daha farkli bakacakti.

Bu sene Burak standartlarinin altinda oynuyor. Özellikle kaleciyle karsi karsiya kaldiği pozisyonlarda, eski Burak olsa affetmez dediğim pozisyonlarda kalecinin üzerine zayif vuruslar yapiyor.

Yabanci sinirlamasi olmasa, keske gitseydi.
  • Yav Burak Burak diyorsunuz da satıldığı takdirde yerine getirebileceğiniz yerli forvet en fazla Mevlüt olur. Sanki ülkede 15-20 gol atan yerli forvetler kaynıyor. Daha iyisi çıktı da biz mi almadık.
  • Bu adamın abartıldığını söylüyordum zaten. Önceden kiralık oynadığı takımlara bakın. Burak o takımlardan kat kat kaliteli takımlarda oynadı şimdiye kadar.
  • Burak bu Mitroglou'ndan en az 2 gömlek üstün oyuncu. Hele bir de Mitroglou gibi altyapı eğitimini Almanya'da almış olsaydı ne halde olurdu kim bilir. Yabancı sınırlaması olmasa bile bu adam yerine Burak Yılmaz'ı tercih ederim. Burak'ın son 3 sezonda attığı golün 3'te 2'sini vasat bir ligte ve şampiyonlar liginde Kosta Rika'lı falan isimsiz bir golcü atsa oof çok iyi kimse keşfetmeden almalıyız, adam tam bir gol makinesi gibi yorumlar yapılırdı ancak konu Burak Yılmaz olunca bizim taraftar beğenmez göndermeye çalışır. Şimdi eksileri alayım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.