Şimdi Ara

Burak'ın Bacağı Kırılmak Üzereydi [YUH] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
113
Cevap
1
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ne olacak alt tarafı bacağı kırılacaktı,bu kadar büyütmeyin. Hem burak kendini arada sırada yere attığı için bacağı kırılsa çokta iyi olur Hak ediyor zaten
  • Ne kadar bilgisiz adamlar var. Yada şaka yapıyorlar. Karşıdan kuvvetli şekilde kayarak taban giriyor adam. Ayak diz mesafesine kadar geliyor. Burağın buradan sıkıntısız çıkması gerçekten iyi bir fizik ve müthiş bir şans göstergesi. Rahatlıkla çapraz bağları kopartabilecek bir müdahale. Umarım ödem vs. oluşmaz. Her topa ayağa kaydı herifler bu nasıl futbol anlayışı ?
  • Pozisyon tehlikeli ama kasti yapılmış bir hareket değil abartmayın. Bu pozisyona kırmızı kart diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Sadece vurma pozisyonunun resmini çek kırmızı kart de. Hiç Riera'nın kırmızı görmesi lazımdı diyen kişi pek yok bakıyorumda? Net kırmızı dediğin Riera'nın pozisyonudur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

Pozisyon tehlikeli ama kasti yapılmış bir hareket değil abartmayın. Bu pozisyona kırmızı kart diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Sadece vurma pozisyonunun resmini çek kırmızı kart de. Hiç Riera'nın kırmızı görmesi lazımdı diyen kişi pek yok bakıyorumda? Net kırmızı dediğin Riera'nın pozisyonudur..

Yorum bu kadar basit. Yukarıda bir kişi ayağını çekebilirdi diye yorum yapmış. Bunu düşünüp uygulaması saniyeler alır. Futbolcunun o kadar zamanı mı var o pozisyonda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

quote:

Pozisyon tehlikeli ama kasti yapılmış bir hareket değil abartmayın. Bu pozisyona kırmızı kart diyenin futbol bilgisinden şüphe ederim. Sadece vurma pozisyonunun resmini çek kırmızı kart de. Hiç Riera'nın kırmızı görmesi lazımdı diyen kişi pek yok bakıyorumda? Net kırmızı dediğin Riera'nın pozisyonudur..

Yorum bu kadar basit. Yukarıda bir kişi ayağını çekebilirdi diye yorum yapmış. Bunu düşünüp uygulaması saniyeler alır. Futbolcunun o kadar zamanı mı var o pozisyonda ?

Ne yani bir kaç saniyede ayağını çekemedi diye kırmızı kart değil mi ? futbolda zamanlama hatasından kart yenilmiyor mu ? bu derecede sertlikteki bir pozisyon kırmızı karttan aşağası olamaz bence futbolcuyu direk sakatlamaya yönelik o şekilde hiç bir topa müdahale edilmez. Riera ne kadar hak ettiyse bu pozisyonda o kadar hak ediyor kırmızıyı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChackerKey_f

quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Burak'ın Bacağı Kırılmak Üzereydi [YUH]

Yazık.

at gözlüklerini çıkartın ve pozisyonun başından itibaren koyun burada faul bile yok akhisarlı futbolcu önce topa vuruyor burak ayağını sokuyo araya

Bi' halısahada falan başınıza gelmez inşallah, tut ki geldi inşallah Burak kadar şanslı olursunuz bacağınıza bir şey olmaz ve inşallah yine faul yok dersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: VoicesOfTheDead

quote:

quote:

Ne yani bir kaç saniyede ayağını çekemedi diye kırmızı kart değil mi ? futbolda zamanlama hatasından kart yenilmiyor mu ? bu derecede sertlikteki bir pozisyon kırmızı karttan aşağası olamaz bence futbolcuyu direk sakatlamaya yönelik o şekilde hiç bir topa müdahale edilmez. Riera ne kadar hak ettiyse bu pozisyonda o kadar hak ediyor kırmızıyı.

Burada ne yapabilirsin hocam. Yahu tamam saniyeler diyosun da adam topa vurmasa amenna gitsin 5 maç ceza kessin TFF, ama topa müdehale var oyuncuyla alakası yok topa vuran oyuncunun. Niyet sadece topu uzaklaştırmak

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*

Kimse Riera'nin pozisyonunu konusmuyor.

tartışmasız kırmızı kart ama kaçırdılar sanırım
  • quote:

quote:

quote:

Bakın biraz empati yapın, siz aracınızla süratli giderken ani bir hareket trafikte ne kadar tehlikeli olduğunu bilirsiniz.. İnsanlar araç sollarken bile hatalı sollamalar yapıyor. Kaldı ki bu pozisyon için düşünme vaktin bile yoktur. Ben oyuncunun kesinlikle art niyetli yaptığını düşünmüyorum bu hareketi.

Düşüncesine, topa dokunamasaydı ve Burak'a aynı şekilde girişse idi, direkt kırmızı gördüğü gibi çokta tepkiler alacaktı. Ama yine niyeti kesinlikle topla oynamak olduğu için insanlar bunu anlayamayacaktı.

Ha derseniz ki, topa dokun ama bu şekilde değil bunda hem fikirim. Mantık topa dokunmak ancak girişim yanlış.. Ben topa dokunayım da, gerisi beni bağlamaz tarzında girişen oyuncular var elbette. Ama ben yine söylüyorum, kötü niyeti yoktu bana göre. Nasıl o ayağını çekseydi yorumları varsa, Burak'ta o tekmeden kaçabilirdi bence..

• quote:

quote:

Gerçekten Burak'ın karakterinden nefret ederim ve hatta mimlendiğini düşünüyorum hakemler bile tereddüt ediyordur. Ama elinizi vicdanınıza koyun o taban o şekilde nasıl istem dışı kalkar ? o nasıl bir topa vurma şeklidir ? Riera nın pozisyonu net kırmızı kesinlikle lütfen objektif bakabilin şöyle durumlarda bacağını çekemese biraz daha gerdirse kırar atardı. Yapmayın.

• Topu mudahale etti evet ama bence ayagini o sekilde kaldirmamaliydi. Sonucta futbolcularin hepsi yere duserken nasil dusulmesi gerektigini ya da pozisyona kayarak mudahale ederken hangi ayagin ne sekilde olmasi gerektigi konularini ogrenirler ve bunu bilirler. Ben futbolcunun oradaki pozisyonda kasitli hareket ettigini dusunuyorum. Eger burak bacagini cekemeseydi kesinlikle kirilirdi. Sahsen bu hareket benim takimimdaki bi oyuncuya yapilmis olsa bin turlu bedduayi okurdum o adama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bari şu konuda objektif olun ya. En azından milli takımın forveti gözüyle bakın. Adamın ayağına ne kadar sert bir müdahale geldiğini görmüyor musunuz ? Önce topa dokunmuş olması neyi değiştirir , sert bir şekilde ayağa müdahalede var sonuçta. Benim bildiğim topa kayarken tabanını kaldırmak yasaktır. Burağın ayağını sıyırsa bile sırf tabanını kaldırdığı için faul alınması gereklidir tehlikeli hareketten dolayı.
    Ceza sahası içinde rövaşataya kalkan bir futbolcunun ayağı tehlike yaratınca bile faul çalıyorlar. Hiç mi maç izlemiyorsunuz Allah aşkına. Yoksa sırf galatasaraylı futbolcu diye mi böyle taraflı yorumlar geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Burada ne yapabilirsin hocam. Yahu tamam saniyeler diyosun da adam topa vurmasa amenna gitsin 5 maç ceza kessin TFF, ama topa müdehale var oyuncuyla alakası yok topa vuran oyuncunun. Niyet sadece topu uzaklaştırmak

Pozisyona gelişinden sonra taban kaldırması sorun ve tehlikeli taban girmeden de o topu alabilirdi tüm futbolcular isteyerek kırmızı kart görmüyor bu pozisyon futbolcunun kariyerini riske atan bir pozisyon ve atlandığını düşünüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bakın biraz empati yapın, siz aracınızla süratli giderken ani bir hareket trafikte ne kadar tehlikeli olduğunu bilirsiniz.. İnsanlar araç sollarken bile hatalı sollamalar yapıyor. Kaldı ki bu pozisyon için düşünme vaktin bile yoktur. Ben oyuncunun kesinlikle art niyetli yaptığını düşünmüyorum bu hareketi.

Düşüncesine, topa dokunamasaydı ve Burak'a aynı şekilde girişse idi, direkt kırmızı gördüğü gibi çokta tepkiler alacaktı. Ama yine niyeti kesinlikle topla oynamak olduğu için insanlar bunu anlayamayacaktı.

Ha derseniz ki, topa dokun ama bu şekilde değil bunda hem fikirim. Mantık topa dokunmak ancak girişim yanlış.. Ben topa dokunayım da, gerisi beni bağlamaz tarzında girişen oyuncular var elbette. Ama ben yine söylüyorum, kötü niyeti yoktu bana göre. Nasıl o ayağını çekseydi yorumları varsa, Burak'ta o tekmeden kaçabilirdi bence..

Kötü niyetle girdiğini düşünmüyorum zaten ancak isteyerek veya istemeyerek bunu yapması yanlıştı ve cezalandırılması gerekiyordu bana göre bu tür sertliklere ve fazlasına izin verilmesine neden oluyor bu tür kararlar bugün onlar sert oynadı bizde sert oynadık iki taraf için de yanlış kararlar verildi.

• Üst üste yazıyorum kusura bakmayın
    http://www.youtube.com/watch?v=93RUqsfQl5g
    buda bir örnek önce top sonra kaleciye tabanla müdahale illa birilerinin kafaları yarılıcak tı gelicek kart ? yada ayağı kırılıcak?
  • ben hep demişimdir bu futbol hayvan sporu diye ne yetenekli insaları böyle bacağına basıp harcıyorlar biliyor musunuz kırık deyip geçmeyi o kemiğin kendine gelmesi, çok sürüyor çünkü sizinki kırılsa dert değil altı üstü yürüyor ayakta duruyorsunuz ama futbolcunun ki aşırı zorlanıyor ve iyileşsede ara ara ağrı yapıyor.
  • inşallah düşer akhisar böyle kasapların olduğu bir takım 1.ligde olmamalı.
  • hangi mantıkla kart çıkmaz bu insanlık dışı harekete..

Yazık...
  • Adam Avrupa'da İbrahimovic'in gözünün yaşına bakmıyor,ama gel gelelim ligimizdeki kararlara..Bu hareketin tartışılacak yanı da yok.Direk kırmızı kart,oyuncunun futbol hayatını bitirebilir şu hareket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChackerKey_f

ah ayağını biraz daha destekli iterek kıramadı ki su sahtekarın ayağını

Oguzhan carpilip sakatlanmis diyorl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.