Şimdi Ara

Burak'ın Bacağı Kırılmak Üzereydi [YUH]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Burak'ın Bacağı Kırılmak Üzereydi [YUH]

• Maçın ana konusunda bende belirttim. Adamın ayağı biraz yanda olsa çat kıracaklar ayağını. Bu takımlar babadan oğula nesil midir nedir. Ben artık bişey demiyorum ya. Hakemlerimizden çoktan ümit kesildiği için.
  • Ve bu pozisyonda kart çıkmadı. Net hataydı.
  •  Burak'ın Bacağı Kırılmak Üzereydi [YUH]

Yazık.
  • Daha hayatımda böyle bacak kırılmasına müsait pozisyon görmedim adamın 44 numara ayağı resmen burak'ın kaval kemiğini kavramış
  • Al bir tane daha
     Burak'ın Bacağı Kırılmak Üzereydi [YUH]

Bu amatörler yüzünden şampiyonlar liginde sekteye uğrayacağız
  • ya bu trolleri hep şikayet ediyorum ama hala bi ceza filan yok , artık bu fakelerin yönetiminden olduğuna inanmaya başlayacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bacak kırılmadan faul alamıyacağız anlaşılan.
  • hakem

kırmızıyı vereceksin böyleleri
  • Hakem bu pozisyona ne verdi? Fotoğraftan net kırmızı gibi gözüküyor
  • 2 tane yuzde bir milyon kirmizi karti vermedi.hadi ilkini gormedi.ikincisi 30 cm onunde oldu.yazik adamlar resmen ortopedi uzmani gibi oynuyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde top Burak'a gelince islikliyorlar kendini yere atti diye. Ayagi kirilsa, kirildi numarasi yapiyor derler. Allah akil fikir versin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Birde top Burak'a gelince islikliyorlar kendini yere atti diye. Ayagi kirilsa, kirildi numarasi yapiyor derler. Allah akil fikir versin.

Adın çıkacağına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciditysilents

Hakem bu pozisyona ne verdi? Fotoğraftan net kırmızı gibi gözüküyor

kart vermedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: luciditysilents

Hakem bu pozisyona ne verdi? Fotoğraftan net kırmızı gibi gözüküyor

faul verdi sadece.

• Ağır çekimde o bacağın komple titrediğini gördüm. Resmen Allah kurtardı Burak'ı. Sarı kart bile çıkmadı o pozisyonda, şaka gibi.
  • İnsallah Burak bir gol atarda susturur su mahalle takımını.
  • Kırmızı kart Avrupada bu tip pozisyonlarda gösteriliyor ama bizim ligin standartlarına göre ağır olurdu. Pozisyon gereği olduğu için direk kırmızı kart olarak yorumlanmayabilir ama kesinlikle sarı kart olmalıydı.
  • mudahaleden once topa dokundu adam. ne yani topa mudahale etmeyecek mi adama dokunmasin diye? biraz ingiltere premier lige bakin isterseniz kusura kmayin ama. tehlikeliydi o ayri.

• karabük maçında benzer fauller bize de yapıldığında konu açtım, bazı gsliler "hakem iyi maç yönetti" dedi..
    şimdi de size yapılıyor aynıları...biz yine doğru yorum yapalım, bu hakemlerle lig bitmez..tükürüğü yiyip de "şükür" diyip istifa etmeyen hakemdir bu adam.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.