Şimdi Ara

Burak'ın Bacağı Kırılmak Üzereydi [YUH] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
5.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Birde top Burak'a gelince islikliyorlar kendini yere atti diye. Ayagi kirilsa, kirildi numarasi yapiyor derler. Allah akil fikir versin.

Yapar o. burağın ayağı kopsa ben inanmam böyle bi adam bu burak

gözümde çöp kadar değeri yok
  • Riera'nın pozisyonu da kartlıktı bu da öyle.
    Türkiye'de cidden hakem sıkıntısı var.
    Önceden hakemlik yapmış şimdi trt'de yorumculuk yapan adamın zeka seviyesini izleyerek görüyoruz.
    Bunların alayı böyle.
  • Arkadaş fanatizm iliklerine işlemiş Fb li arkadaşların bu nedir, bir tane aklıselim yorum yapan yok, yok efendim her maç oluyor, gayet normal, görürdüm ben Sow a yada emreye yapılsaydı aynısı içten içe ayağı kırılsaydı keşke dediklerini düşünmeye başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

Arkadaş fanatizm iliklerine işlemiş Fb li arkadaşların bu nedir, bir tane aklıselim yorum yapan yok, yok efendim her maç oluyor, gayet normal, görürdüm ben Sow a yada emreye yapılsaydı aynısı içten içe ayağı kırılsaydı keşke dediklerini düşünmeye başladım

İçten içe mi?

Adamlar yukarıda direkt yazmış keşke kırılsaydı diye.. Hayır hadi kırılsa ne olacak.. Yerine Umut var, Elmander var, Drogba var.. Her türlü yani..

Şaka bir yana cidden nefret boyutunu abartan ve kendine ''taraftar'' diyen insanlar var şu memlekette. Burak'ın yediği şu tekmeye sevinenlerin, keşke kırılsaydı diye temenni edenlerin insanlığından şüphe ederim.

• Türkiyede normal bu işler, zokora emrenin hayalara tekvando yapıyor kırmızı yok, buraka sert giriş var kesin kırmızı ama kart yok, riere akhisarlıyı eziyor kırmızı yok....hep hakemlerde mi suç. hayır biz ne yapıyoruz peki. arkadaşını odaya kapatıp döven meloya adam diyoruz, her maç bir sinir oynamış emreyi baş tacı ediyoruz....yöneticiler ne yapıyor. biri rüştüyü dövdürür. biri meireless tükürdüğü için gönderilsin deyip ağzına ne gelirse söylüyor ama kendi melosu meireles gibi tükürükle suçlandığında çıt yok üstelik bu adam takım arkadaşını dövmüş biri.Sözün özü 7den 70 değişmek gerek.
  • ilk müdahale topa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bal Porsuğu Reyiz

quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

Birde top Burak'a gelince islikliyorlar kendini yere atti diye. Ayagi kirilsa, kirildi numarasi yapiyor derler. Allah akil fikir versin.

Yapar o. burağın ayağı kopsa ben inanmam böyle bi adam bu burak

gözümde çöp kadar değeri yok

Örnek olarak bu tarz kişiler. Insanlikla alakasi yok hala ana, baba parası yemenin rahatliklarindalar. Bende yiyorum ama para kazanmanin zorlukların i bildigim icin insanlar i ekmeklerinden edecek , canini yakacak şeyler istemiyorum ki bu adam in sana bi zarari yok. Aranda bi husumet yok. Hani ailenden birine sana bişi yapsa sevme.nefret et hatta ama dolayli yoldan bile bi zarari yok. Holiganlik baska bisi diil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10-15 tane kırmızı kart çıkarırım hakem olsam bu pozisyona.
  • yorumcuların dediklerine göre hiç yoktan ayağın o kadar havaya kalkık olmaması lazımmış büssürü velet toplanmış yok sarıdı yok topa müdahale var ulan topa müdahale edecek diye adamın ayağını mı kırmak lazım eğer insan gibi topa müdahale edemiyeceksen etmiyeceksin ole kayıyorsan bile hiç yoktan topa dokunduktan sonra ayağını çek kıvır birşey yap millette gelmiş yorum yapıyor ne futboldan yoksun insanlar var ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChackerKey_f

quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Insensitive

quote:

ah ayağını biraz daha destekli iterek kıramadı ki su sahtekarın ayağını

Darisi Ailendekilerin başına

haysiyetsizlik yapma burak senin baban mıda benim ailemi karıştırıyorsun,aah işte birinin yüzüne söyliyemiyeceğin şeyleri klavyede yazmak kolay renkli değilmisin işte

O yorumu atmamin nedeni attığın yorumun ne denli insanlik disi olduğunu anla diye. Bilader bi insan , bi insanin acı çekmesini ekmeginden olmasını nasıl ister anlamiyorum ki. Burak bu işten ekmek yiyor ekmek teknesi kisaca. Bi maç yüzüne hatta sana bi yarari yada zarari olmayan sadece hobi olarak izledigin bi spor müsabaka sindan dolayi bu denli kin güdülmez. Mobilde oldugum icin goremiyorum ama bjklisin herhalde. O maci kazansaydiniz da lider diildiniz gecen haftaki derbi de yendik sizi buna rağmen hala o olayi konusuyor adama kin besliyorsunuz gorende ailenden birine zarar verdi zannedicek. Vermedigine göre bune sinir öfke . Takımıni 3puanini ailenden daha degerli gördüğünu düşündüğüm icin bende darisi ailenin basina dedim. Bunda bişi yok hareketlerinden bunu cikardim

lafı uzatma delikanlıysan bana laf söle aileyi karıştırma he illada sölerim diyorsan buluşalım bi ortak noktada gel yüzüme söyle cesaretin varsa

Dinime küfreden müslüman olsa hesabı

• Bu pozisyonda kırmızı da verilebilir ama olay o değil adam topa gidiyor o adamın niyeti burak ın ayagını kırmamak değil.Asıl Rieranın yaptığı hareketin bu kadar üzerinde durulmalıydı ortada bişey yok durup dururken zıplayıp 2 ayagıyla adamın sırtına bastı nedense hiç konusulmadı ne forumda ne başka bi sitede de rastlamadım.
  • Gerçekten bu pozisyonda Allah korudu burağı tv de çok net gördük ben arkadaki umutunda yüz ifadesini görünce kesin kırıldı dedim ama şükür bişey olmamış futbolda olur böyle vakalar ama sadece faulle geçirtirilemiycek bir hareketti böyle kararlar yüzünden hakemlere güvenimiz kalmadı avrupa maçlarında ki hakemleri biraz izleyip örnek almaları gerekiyor bizim lehimize bile olsa haksız yere çok fazla düdük çalınıp oyun durduruluyor lig çok çirkin hale geldi bu ligde güzel olan tek şey Galatasaray
  • hepiniz fanatikliği geçip o bunu yaptı ona yok bu bunu yaptı ona yok yerine futbol konuşsak... Bence burağın pozisyonu bariz kırmızı kimse top yerde iken ve kayarken ayağını o şekilde yerde kaldıramaz kardeşim. Ayağı yerden havada arkadaşın. Rieranın pozisyonu centilmenlik dışı hareket. bence türkiye de benzeri hareketlere sonradan kamera görüntüleriyle ceza verilmeli. bu her takım oyuncusu için geçerli olmalı ama sanırsam böyle bir şey ülkemizdeki fanatiklik düzeyiyle çok zor. bence gs bu maçta sakat vermeden iyi yırttı. maç çok sert geçti bence..
  • Durum aslında burak'ın hatası biraz. Kendisini yere atmalarının sonucunu gördü dün. Hakemlerin güveni kalmadı. Ama pozisyon cidden çok sakat, net kırmızı kartlık. Net.
  • Bu maç avrupa oynansaydı 4 5 kırmızı kart çıkardı, böyle futbol yok artık dünyada, adam sahaya cinayet işlemek için çıkıyor, düşüncesi futbol oynamak olmayan kişinin sahada kalmasına izin vermesin hakem, miereles tek hareket yaptı hakem dakka 4 demedi anında çaktı kırmızıyı.
  • Öğrenmiş olduk ki topa müdahale ettikten sonra ayak bile kırsan serbestmiş. Ayrıca kırmızı kart olması için hareketin kasti olması lazımmış. Ulan varya bu adamlarla futbol tartışıyoruz birde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoicesOfTheDead

Üst üste yazıyorum kusura bakmayın
    http://www.youtube.com/watch?v=93RUqsfQl5g
    buda bir örnek önce top sonra kaleciye tabanla müdahale illa birilerinin kafaları yarılıcak tı gelicek kart ? yada ayağı kırılıcak?

Evet dostum ayağı kırılsa kesin kırmızı çıkardı. Bu hakemde kırmızı çıkarmış ama suç kalecinin aslında bir nevi rahatlatmak amaçlı çıkıyor bu durumda kırmızılar yoksa adamın ayağını kırdılar kart vermedin deriz. Testi kırılmadan dayak yok

• Hasta edecekler adamı
  • Dizlik olmasa gitmişti o ayak. Hala bunu normal görenler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

@ChackerKey_f

bu adam bu forumda nasıl daha yazabiliyor anlamak mümkün değil küfür serbestse biz de dümdüz gidelim o zaman

gücünemi gitti,nerde küfür etmişim ben sana,dediğim gibi benim sana yazdığım senin bana yazdığınla eşdeğerdi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.