Bildirim
Bunu 3D yazicidan cikti alabilirmiyim ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Cam alamazsın hocam normal plastik alsan da o kalitede çıkması için çok uğraşırsın yada zaten o paraları hatta belki daha fazlasını ödersin bence o satan arkadaştan al gitsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Uğraşma 3d yazıcıdan. Günler sürer öyle bi ürünün çıkması. Çok detaylı o. Yapan da senden bi dünya para ister. Hem de böyle güzel bişey çıkmaz. O satandan al gitsin.
Öncelikle şunu söyleyeyim eğer öyle cam gibi istiyorsanız yazıcının ve malzemenin cidden iyi olması gerekiyor.
Benim bir dönem kullandığım yazıcı için konuşacağım.Malum yazarken ince iplikler şeklinde yazıyor ve öyle arkasının cam gibi gözükmesi çok zor. Yani görseldeki gibi yapmak için epey para harcamanız gerekebilir. Boyutu tam nedir bilmiyorum ama bence de direk ordan almanız daha az uğraştırır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 23 Mayıs 2018; 0:26:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor. -
Anladim tesekkur ederim aldim gitti 60 tl ye is yerindeki mudure hediye olarak aldim da umarim begenir hakkaten piyasada bulunan bisey degil aliexpress te falan varda dolar yurudu gitti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
Valla bana hediye etsen begenmezdim müdür golf gti mı kullanıyor? Golf kaç bu belli olmuyor
Bunu almadim gene kristal basim klasik araba maketi aldim chevrolet cabrio ustu acik bu duzgun basilmamis bende begenmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural içidir.Lütfen uymanız gereken kuralları okumaya teşrif gösterelim.Kural dışı neresidir,onuda açıklamaya tenezzül edelim. Hayatı fantala ki o seni baltalamasın... -
İyi klasik arabanın en azından anlamı olur
yalakalık için mi aldın bunu
3d yazıcıdan şeffaf abs ve post processing ile böyle sonuç alırsın günlerde sürmez 1 günde halledersin.
bunun kadar olmaz ama yaklaşır._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X