Şimdi Ara

Bunların hazırlık maçları farkındasınız demi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hani kondisyon yükleme, maç temposunu yakalama, futbolcunun form durumlarını yükseltmek ve bunlar gibi etmenlerden ötürü yapılır. Muslera hatalı goller yiyebilir, oyuncular rakiplerini kaçırabilir, teknik direktör sistemini denemek için bir sürü futbolcu değiştirebilir, öyle yorumlar görüyorum ki biz başlamadan kapatıp gidelim tarzında, abartmayın arkadaşlar bir kaç trolun gazına da gelmeyin bence şikayet etmenizi öneririm.

Ayrica fenerin macini da izledik.. viel skertel hatta neustader onlarin da ilk maci hatalari oldu ama adamlarin kalitesini hissediyorsun.. bizde de ne kadar cop oldugunu hissediyorsun ve israrla ayni hatalara devam ediyoruz.. bu arada gordugum carole muslera gibi adamlara yuklenmek yanlis bu adamlar formsuz olabilir belli maclar..
    Dos ve forvet disinda kesinlikle stoper almamiz lazim chedjou semih serdarla bu isin yurumeyecegi bastan belli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım manu as 11 ine karşı aslanlar gibi oynadı topa sahip oldu pozisyonlara girdi 2 gol attık gayet de üstündük sen hamit dzemaili ikilisine orta saha emanet edersen çuvallarsın tabi hoca hazırlık maçı olduğundan heralde selçuku aldı devrede ama sonuçta takımımız gayet hazır şu anda forvet ön libero bizi uçurur zaten

Karşısında üst seviye bir rakip varken Dzemaili Hamit ikilisini görmek istedi adam. Bundan doğal ne var? Yarın Selçuk kırmızı yese, Lucas geldiğini varsayalım kırmızı kart yese bu adamlar oynayacak takımda.

Belki Birhan'a yer açıldı böylelikle. Bu 2 çöple olmayacağını anlayıp Birhan'ı filan oynatır belki hoca.
  • Benim kızdığım nokta futbolcular veya performansları değil. Tabi ki hepsinin kalitesini neler yapabileceğini biliyorum o yüzden pek takmıyorum. Hatta yenilmemizin daha hayırlı olduğunu düşünüyorum. Kızdığım nokta şu Lig biteli 2 ay oldu, İsviçre ve Danimarka kampları bitmiş sen hala Ön libero ve Forvet alacaksın. 1 yıldır eksik bölgeler belli, sen daha neyin peşindesin? Senin ilk alman gereken futbolcu forvet ve ön libero. 1 2 milyon euro için pazarlık yapıyorsun, yırtınıyorsun sonra futbolcuyu kaçırıyorsun ama gidip Serdar'a çat diye 4,5 milyon euro artı 3 futbolcu verip alıyorsun. Yahu transferleri bitir git ondan sonra al bu kadar tepki almazsın.

Her sene transferleri kampa yetiştireceğiz deniyor, saçma sapan futbolcularla koca yazı geçirip transferin son günü birilerini alıp paldır küldür lige başlıyorsun. M.United ve A.Madrid gibi üst düzey takımlarla maç almışsın. Şunların karşısına yeni transferlerle tam kadro çıkıp takımı test etsen fena mı olurdu? Eksikleri görüp hazır şekilde Süper Kupa maçında Bjk karşısına çıkmak varken amatörce hareket ediliyor. Transferler katılmadığı sürece her yenildiğimiz maç Serdar Aziz günah keçisi olacak, o kadar amatörler ki bunun bile farkında değiller.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.