Şimdi Ara

Bunlardaki Keyif Kimde Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=dQOqLMHzBtk&NR=1

Videoyu izleyince eminim sizde bana hak vereceksinizdir Test bahane adamlar arabalarla resmen çocuğun oyuncakla oynadığı gibi oynuyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 15 Ekim 2009; 22:08:18 >

• Türkiye'deki basit otomobil programına benzemez 5. vites.. İşte bir araç böyle test edilir Diyorum Başka da birşey demiyorum ben..

Ordakilerin hepsi de Profesyonel Şöför.. Emin Olun Ki İzlerken Keyif Alcaksınız...
  • Adamların işi bu . Keşke benimde öyle bir işim olsa
  • Tiff bence bu test konularında bir numara. Ne Clarkson nede Hammond yarısı olamazlar
  • Bu iş için ne kadar çalışmışlar ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhaustion

Tiff bence bu test konularında bir numara. Ne Clarkson nede Hammond yarısı olamazlar

Benim için de Tiff, Jeremy'nin olsa olsa malzemecisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

quote:

Orijinalden alıntı: Xhaustion

Tiff bence bu test konularında bir numara. Ne Clarkson nede Hammond yarısı olamazlar

Benim için de Tiff, Jeremy'nin olsa olsa malzemecisi olur.

Tiff eline Su Dökecek Baba Yiğit var Mıdır Bilmem Vallahi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ne kadar garip insanlar var
    8 yıl önce açıldı
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hem para kazanıyor hemde arabaları test ediyorlar oh
  • Ben de dün 320d 177hp sedan test ettim tabii benim yaptıgıma test denirse..cadde de trafik sıkışıktı 60kmh zor gördüm.araba vitesi 3 e atmadı yani.satış temsilcisi döndürdü zaten hemen onun da canı sıkıldı.
  • oyum Tiff'e ...
    O daha fazla tozurttu pisti
  • Her izleyişimde adamlara imreniyorum.Dünde Rolls Royce Phantom'u denediler
  • tiff mi?
    tiff pistte bişeyler yapmaya çalışıyo ama olmuyo...
    bırakın jeremy i önce jason ı geçsin
  • Şüphesiz ki en keyifli mesleklerden birisi
  • bu adamlar işimi sevmiyorum derse vururum valla
  • aaaaa ben bu bölümü discovery de izlemiştim.Gerçi tüm bölümlerini izledim de o ayrı

cidden profesyoneller.Bunları izledikten sonra Türkiye'de yapılan adına da saçma şeyler konan o sözde araba programları halt etmiş.
    Bu tiff needell zaten ingiliz yarış pilotu!Fazla söze gerek yok...
  • Ne kadar zevkli bir meslekleri var hem istedikleri arabaları test ediyorlar test ederken eğleniyorlar hemde üste para alıyorlar
  • Ben de bu programların görüntü yönetmenlerine hayranım.
  • stig forever
  • m3 bence işi biliyor. herkesin işi farklı. uzun yıllar böyle oldu. mercedes = konfor, bmw= performans iki sürücü de oldukça iyi ama bmw bariz daha dengeli olduğunu belli ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

aaaaa ben bu bölümü discovery de izlemiştim.Gerçi tüm bölümlerini izledim de o ayrı

cidden profesyoneller.Bunları izledikten sonra Türkiye'de yapılan adına da saçma şeyler konan o sözde araba programları halt etmiş.
    Bu tiff needell zaten ingiliz yarış pilotu!Fazla söze gerek yok...

Boşuna Tiff Needell Demiyorum.. Adamın Tecrübesi var.. İNGİLİZ YARIŞ pilotu=)) Sana katılıyorum Serdar arkdasım=))

Bi de Artık TR'deki otomobil programlarından igrenmeye başladım..
    Yabancı kanallardaki test sürüslerini alıyorlar baslıyorlar tanıtmaya.. Anlamadıgım bir sürü kelime.. Yeter da..
    Örneğin 5.Viteste aracın özelliklerini test ediyorlar.. Bakalım arac güzel mi yapılmıs.. Teknik olarak..

Kesinlikle 5.Vites ve bugün cumartesi 5.Vites Günü=))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.