Şimdi Ara

Bunlar nedir bilenler yardımcı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün Zerotherm Nirvana Nv120 CPU soğutucusu aldım. Her şey tamam da vidaların olduğu pakette 4 adet disk şeklinde, iki tarafı yapışkanlı, sünger benzeri ufaklık bulunmakta (bkz. Resim 1). Sessizliğe katkısı olduğunu tahmin ettiğim bu küçük "şey"lerin ne işe yaradığını ve nereye takıldığını bilenler bir tarif ederlerse çok sevinicem. Yanlış takmayalım dimi.. Ayrıca bu soğuytucuyu kullanan varsa ve izlenimlerini aktarırsa çok memnun olurum.

Bunlar nedir bilenler yardımcı olabilir mi?

• Yazıklar olsun donanımhaber tayfası... 15 kişiden 1i bile cevap yazmamış.. (Edit: 20 oldu ) (Edit: Edit: 30 oldu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 31 Mart 2008; 4:11:50 >
  • ne olduğunu bilen biri varsa yazar bilmiyosa bakmış geçmiştir bukadar katı olma al bende baktım ve anlamadım ne olduğunu şimdi sana bişeymi uyduralım
  • ZeroTherm GX700 ve GX810 ekran kartı soğutucu video incelemesi buradan seyredip bir fikir sahibi olabilirsin.

KİMSE YOKKİ CEVAP VERSİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat35nihat

ZeroTherm GX700 ve GX810 ekran kartı soğutucu video incelemesi buradan seyredip bir fikir sahibi olabilirsin.

KİMSE YOKKİ CEVAP VERSİN...

Sağol dostum. İşte bu! İşte donanımhaber ruhu bu! Teşekkür ediyorum. Kalan arkadaşlar da ısınan işlemciler için toz temizliği mesajları atsın artık nihat kardeşim gibi gerçek özverili forum yazarlarını destekliyorum +1

• Aşağıdaki linkte bir örnek buldum. ICEAGE+ işlemci soğutucusunun fanının arkasında da benzer yapıştırıcılar var (titreşimi azaltmak içinmiş). Ancak bendeki fan ürünle ilgili verdiğim linkte de görülebileceği gibi bununla yakından uzaktan alakalı değil. Fana takılmayacağı kesin. Aklıma gelen tek ihtimal anakartın arkasına takılan sabitleme kelepçesinin anakartı çizmemesi için araya konabilecek olması. Fan biraz ağırca 700gr'a yakın. Dolayısıyla sağlam olması için doğru takmam önem taşıyor. Hala fikirlerinizi bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 31 Mart 2008; 4:30:47 >
  • Fırat abi öncelikle soğutucun hayırlı olsun. İyi yapmışsın yoksa yakacaktın işlemciyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu nedir çözümü yok mu ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayır bunlar; bazı anakartlar büyüktürler ve bu kartlara kasaya yerleştirdikten sonra bazı kısımlarının veya köşelerinin altı boş kalır vida yerlerine yetişmezler. Bu aparatları anakart'ın altına koymak için kullanabilirsin ki; ram veya IDE kablolarını takarken anakarta bastırınca kart eğilmesin veya kırılmasın.

tEŞEKKÜRLER
  • daha net ve daha fazla foto verirsen burada sana herkes yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChernobLy... -- 31 Mart 2008; 1:29:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.