Şimdi Ara

Bungie, Bu Hafta 'Büyük Bir Şey' Duyuracak!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bungie, Bu Hafta 'Büyük Bir Şey' Duyuracak!

Halo'nun yaratıcısı Bungie, bu hafta "büyük bir şey" duyuracaklarını açıkladı.

Bungie'nin Twitter hesabında yukarıdaki resim ile birlikte alttaki cümle ile ipucu veren Bungie acaba ne duyuracak?

“Bu gizemli resmi şimdi buldum ve bu hafta büyük bir şeyler geleceğini duydum?!"

Şimdiden bunun ne olacağıyla ilgili bir çok tahmin yürütülüyor, sizce ne olabilir? Ha bu arada yarının 1 Nisan olması da bunun bir şaka olabileceği fikirlerini de akla getirmiyor değil...

Bungie'nin bu sıralar Halo: Reach'e yoğunlaştığını biliyoruz, Sonbahar çıkışlı olacak olan Reach, Xbox 360'a özel yapılıyor. Multiplayer betasınında 3 Mayıs'da başlayacağı bildirilmişti.

Herneyse sizlerin tahminlerini alalım???

Kaynak

• Master Chief kaskı ve içerisinde bir tenis topu görüyorum. Master Chief için şöyle böyle diyor olabilirler mi?
  • Bleki betayı erkene almışlardır, nisanda betaya dalarsak süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Master Chief kaskı ve içerisinde bir tenis topu görüyorum. Master Chief için şöyle böyle diyor olabilirler mi?

Hocam O tenis topu değilde kapı olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: chupacabra

quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

Master Chief kaskı ve içerisinde bir tenis topu görüyorum. Master Chief için şöyle böyle diyor olabilirler mi?

Hocam O tenis topu değilde kapı olmasın

Arkadaş tenis topu deyince ben de direk tenis topu gördüm valla, insan ne bekliyorsa onu görüyor.

• animasyon film olabilir
  • Buyuk bir sey ve Bungie ?
    Nasil ocakmis o is :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oni 2 veya myth 4.
  • Bana daha çok yerdeki yüzey yansıyormuş gibi geldi.
    Ama çok da önemli değil yani.
  • İnş Halo gibi bir oyun yapmazlar.Abi ne o öyle ciuvv,miuvvv sesler falan...Hiç beğenmedim şu oyunu. Beğenmeme konusunda tek değilimdir umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

İnş Halo gibi bir oyun yapmazlar.Abi ne o öyle ciuvv,miuvvv sesler falan...Hiç beğenmedim şu oyunu. Beğenmeme konusunda tek değilimdir umarım...

MGS,GOW gibi oyunları beğenmeyenler olduğu gibi,Halo'yu da beğenmeyen bir çok insan var merak etme dostum:)Gayet normal yani,bir oyunu herkes beğenecek diye bir kural yok.Sana silahlar ve sesler güzel gelmemiş işte.Abartmadan,her önüne gelen konuda Halo ile dalga geçmezsen,kimse için de sorun olmaz

Halo tartışmalarından tahminlerimizi söyleyemedik:)Bence yapılacak en büyük sürpriz Reach'in çıkış tarihinin öne alınması olur.Resimden anladığım kadarıyla haber Halo ile ilgili.Yeni oyun olmayacağına göre,mevcut oyunun çıkş tarihinden başka bir sürpriz gelmiyor aklıma.

Saygılar..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

İnş Halo gibi bir oyun yapmazlar.Abi ne o öyle ciuvv,miuvvv sesler falan...Hiç beğenmedim şu oyunu. Beğenmeme konusunda tek değilimdir umarım...

nesini tam olarak beğenemedin yani nesi hoşuna gitmedi ? vallahi merak ettim.ters algılama.

gercekten cok kotuymus halo 3 aldigima pisman oldum sozde multisi xbox da en cok oynanilan oyun

bu ne ya oyuncak robotlar civ civ civ sag sola ziplayip duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 1 Nisan 2010; 13:10:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

quote:

nesini tam olarak beğenemedin yani nesi hoşuna gitmedi ? vallahi merak ettim.ters algılama.

gercekten cok kotuymus halo 3 aldigima pisman oldum sozde multisi xbox da en cok oynanilan oyun

bu ne ya oyuncak robotlar civ civ civ sag sola ziplayip duruyor

Halo 3 ün multisi xboxda ""sözde"" en çok online oynanan oyun değil, en çok online oynanan oyun.

Yahu oyun çıkalı 3 sene olmuş hala deli gibi oynanıyor, ben oyunda burda milletin söylediği gibi ciuv ciuv sağa sola zıplayan peluş oyuncaklarda görmedim oyunda, ufak tefek uzaylılarda var karşılaştığımız oyunu beğenmeyenlerin jelibon diye tabir ettiği ancak onlar oyunda olan düşman tiplerinden sadece biri, nedense oyuna çamur atmak isteyen herkeste onlara yoğunlaşmış durumda, elinde çekiçle gelirken arkamıza bile bakmadan kaçtığımız brutelardan dan bahseden yok ama hiç.

• Alın Size Peluş Yaratık

Reach Bomba Gibi Geliyor. Gene Çıktığı Gün Milyonlarca Satıp, Milyonlar Tarafından Yıllarca Eskimeden Oynanıcak. Çıktıktan 1 Ay Sonra Çöpe Gitmeden Yıllarca Konsollarda En Çok Kişi Tarafından Online Oynanan FPS Ünvanını Elinde Tutucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 1 Nisan 2010; 15:40:19 >

• Halo multideki alet edevatları zamanında kullanmak, şarjörü harcarken rakibi dikkate almak , zıplamanın zamanlaması vs herşey çok önemli
    Çok başıma geldi, adama roket sallıyorum, adam o anda bubble shield açıp kurtarabiliyor kendini. Yada ghostla giderken adam rampayı açıyor, fırlayıp gidiyorsun
    Tecrübe kazandıkça , oyunun mekaniklerini ögrendikçe zevki katlanıyor. 3 senedir sıkılmadan oynadıgımız tek oyundur...
    Hele geriden gelip, 50 ye 49 maç aldıgınızda lobby de rakibe saydırmak kadar zevklisi olmuyor
  • Çok büyük oldu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

MGS,GOW gibi oyunları beğenmeyenler olduğu gibi,Halo'yu da beğenmeyen bir çok insan var merak etme dostum:)Gayet normal yani,bir oyunu herkes beğenecek diye bir kural yok.Sana silahlar ve sesler güzel gelmemiş işte.Abartmadan,her önüne gelen konuda Halo ile dalga geçmezsen,kimse için de sorun olmaz

Halo tartışmalarından tahminlerimizi söyleyemedik:)Bence yapılacak en büyük sürpriz Reach'in çıkış tarihinin öne alınması olur.Resimden anladığım kadarıyla haber Halo ile ilgili.Yeni oyun olmayacağına göre,mevcut oyunun çıkş tarihinden başka bir sürpriz gelmiyor aklıma.

Saygılar..

Hocam Halo ile dalga geçtiğim yok zaten, Her önüme gelen konudada sadece''oyunu beğenmediğimi,seslerin çok iğrenç(Menüdeki ses hariç) ve grafiklerinde çok basit olduğunu(diğer oyunlarla karşılaştırıyorum) söyledim...

Birde hocam GOW örneği vermişsin.Sorarım o zaman, Acaba 100 kişiden kaç'ı GOW u beğenmez ? Ve 100 kişiden kaçı HALO'yu beğenmez ?Şu sitede GOW u beğenmeyen o kadar az kişi tanıdım,gördüm ki ..Ama HALO için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unzerstörbar -- 5 Nisan 2010; 20:36:12 >

• Doğruyu söylemek gerekirse ben gow u bi türlü sevemedim.Ama oyun güzel ona lafım yok saygı duyuyorum ama sizde halo ya saygı duyun artık bu nasıl bir karalama
  • GOW yokken HALO vardı
    Zaten tamamende farklı oyunlar, ne alakası varsa. İkisinide oynarsın. GOW u 10-15 saatte bitirirsin sonra döner aylarca Halo yu oynarsın..Zararı yok
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

quote:

Saygılar..

Hocam Halo ile dalga geçtiğim yok zaten, Her önüme gelen konudada sadece''oyunu beğenmediğimi,seslerin çok iğrenç(Menüdeki ses hariç) ve grafiklerinde çok basit olduğunu(diğer oyunlarla karşılaştırıyorum) söyledim...

Birde hocam GOW örneği vermişsin.Sorarım o zaman, Acaba 100 kişiden kaç'ı GOW u beğenmez ? Ve 100 kişiden kaçı HALO'yu beğenmez ?Şu sitede GOW u beğenmeyen o kadar az kişi tanıdım,gördüm ki ..Ama HALO için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim...

yalnız sorun şurda.bu sitede ancak sevmeyen ancak oluyor dünyanın genelinde gayet sevilen bir oyun halo satışlarıda bunu gösteriyor eğlenceli.gow a bu konuda gömüyor orası ayrı.

esas bende en çok bu sitede gördüm halo karşıtı insanları.türk insanı zaten bilimkurgu yu pek anlamaz sevmez kafa basmaz abartı gelir.çok azınlık amerikan kültürüne meraklı olan insanlar zaten sever bilimkurguyu avrupa kültürüne yatkın olanlar yine o kadar ilgi duymaz.çok az bir grup sever diye düşünüyorum.

ama zaten bu sitede ps3 bölümünde gow a sanat eseri olarak bakılıp halo ya çöp olarak bakıldığından zaten durum çok önceden kendini belli ediyor.ama gel gelelimki hiç bir şeyi değiştirmiyoruz.anca birbirimize faydamız var ne zararımız var ne dünyanın geri kalanı bizi umursuyo nede biz onları.yani zaten burdaki halo ya karşı olan nefret duygusu veya sevgi,sempati duyguları bir şeyi değiştirmiyo o yüzden ben pek takmıyorum çünkü evrensel bakıyorum olaya ve halo gow dan daha çok sevilen bir oyun oluyor.bu konuda rahatım kimsede değiştiremiycek bu fikrimi değiştiremezde.gow u bende severim ama abartılması ve bir de sanki çok aynı şeymiş gibi halo vs gow yapıp halo ne la ahaha halo mu ? ahaha +2 cavanarları var (uzaylılara canavar demek zaten halo ile ilgili bir şey bilmediğini gösteriyor amaç belli olmuş oluyor.).

o yüzden söyliyceğim şey şu yani takmayın bu sitede yazanların bende dahil olmak üzere nasıl olsa bırakın büyük bir önem taşiycağını en ufak bir değişime farka yaramiycağından dünyanın geri kalanına.anca burda birbirimizi yiyoruz zaten.bu etkiden de ancak sallayarak kurtulursunuz.gülüp geçerek.o kadar da zor bir şey değil sonuçta.

Şöyle bir durum var Haloyu seven çok seviyor sevmeyende nefret ediyor ama GoW genelde sevilir sevmeyenlerde iyi oyun ama benim tarzım değil derler , birde bende halonun yaratıklarını biraz komik buluyorum ama mass effectte öyle bir durum yok(Halo 1-2 yi bitirdim)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.