Şimdi Ara

Bundan Sonra dev firmalardan ürün almıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En basitinden Nutella çikolata bile almıyorum.Sahibinin 23 milyar dollar serveti varmış daha zengin etmek için neden onu alayım ki?

Bundan sonra ne makul fiyatliysa,nerde ufak ve orta ölçek firma varsa o markalardan tüketecem.En zengin firmaları artık asla yanından bile geçmiyorum.Kolayı bile .le cola alacağım.Warren buffet ı dahada zengin etmenin anlamı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• le cola bişeye benzemiyo ki ama eskiden cola turka alırdık tadıda gayet güzeldi
  • Le cola eskiden tadı güzel değildi, şimdi ise tat olarak pepsiye çok yakın Hem de yarı fiyatına. Niye fazla para verip yabancı şirketleri daha çok zengin edeyim ki
    Çikolata ürünlerine gelecek olursak, kaliteli yerli üretim ürünleri daha mantıklı.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdasdqwertyveyaalxyvance

le cola bişeye benzemiyo ki ama eskiden cola turka alırdık tadıda gayet güzeldi
    Lecola eskiden Della Gıda üretimi idi (Cola Turka'nın firması) o zaman güzeldi sonra Firma değisti.
    Ama Sok market'in kolası Crown Cola Della Gıda üretimi o eski tad.
  • asil nerede cakallik var orada kucuk firmalar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonundan giyime kadar asla marka ihtiyacı duymadım. Mecbur kalmadıkça asla tek bir kişiye para kazandirmamaya çalıştım. Daha çok yerli malı almanın peşindeyim. Tamam hileli mal satan çok ama sağlam olan da var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

asil nerede cakallik var orada kucuk firmalar var
    Bu konuda haksizsiniz diyemem.Ama her küçük firmada çakal değil bence.İyi ayırt etmek lazım.Mesla Torku dan bir şey almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 25 Şubat 2020; 21:55:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.