Şimdi Ara

bundan sonra asla meyve suyu içmem midem bulandı iğrenç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar,bir ara konu açmıştım arkadaşın yanında şeftali bahçesinde3 şeftali topluyoruz,hatırlayan vardır
    ben haftada 1 yardıma gidiyordum,bugün sabah 7.00 de gittim ve akşam 18.00 e kadar topladık,bana dediler sen ağaçtakileri değil yerdekiler toplamaya başla dediler
    ağaçları biz hallederiz dediler,ben yerden topladım tam 4 büyük kasa topladım
    bana dedilerki yerde ne varsa al çürümüş pislenmiş ezilmiş ne varsa al boş geçme bırakma dediler
    ben yerden topladım ama yere düşenler çürümüş,rengi kahverengi olmuş,içine çökmüş,karınca basmış,böcek girmişti
    arkadaş dediki bunlara çöp denir ve meyva suyu fabrikasına veriyoruz kilosu 30 kuruştan dedi
    köy meydanına her bahçeden kasaları topluyorlar ve tartı var tartıyorlar görevli var
    ayrıca kasaları çok arı basmış,şeftali tatlı diye
    benim arkadaş asla meyve suyu içmem dedi,bende bizzat topladım ve köy meydanına verdim bende asla içmem,isteyen araştırsın

• ice tea ler de durum nedir :(
  • Kustum.
  • başka yediklerimiz çok temiz ya meyve suyu da eklensin
  • Kesinlikle içmeyin arkadaşlar. Onlar hiç temizlenmiyor. Biz geçen karışık meyve suyu içerken böcek çıktı. Selam verdi, "Allah razı olsun abi 2 aydır bu şişenin içindeydim." Dedi. Giderken de "sakın içmeyin bir daha meyve suları dedi. Biz de şaşkın şaşkın arkadaşla birbirimize bakıp bir daha asla meyve suyu içmemeye yemin ettik. Sonra bir gün yine o arkadaşla otururken o böcek geldi, kendini tanıttı filan. 'İçmiyosunuz dimi meyve suyu" dedi, biz de, bir daha asla abi dedik. Sonra böcek kulağıma geldi ve fısıldadı : lan hala okumaya devam ediyor bir de! Dostlar kafayı mı yediniz siz kuzum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Meyve suyu fabrikası girmişliğim var ve gerçekten dediğiniz gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuberculus -- 21 Temmuz 2013; 3:41:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

Kesinlikle içmeyin arkadaşlar. Onlar hiç temizlenmiyor. Biz geçen karışık meyve suyu içerken böcek çıktı. Selam verdi, "Allah razı olsun abi 2 aydır bu şişenin içindeydim." Dedi. Giderken de "sakın içmeyin bir daha meyve suları dedi. Biz de şaşkın şaşkın arkadaşla birbirimize bakıp bir daha asla meyve suyu içmemeye yemin ettik. Sonra bir gün yine o arkadaşla otururken o böcek geldi, kendini tanıttı filan. 'İçmiyosunuz dimi meyve suyu" dedi, biz de, bir daha asla abi dedik. Sonra böcek kulağıma geldi ve fısıldadı : lan hala okumaya devam ediyor bir de! Dostlar kafayı mı yediniz siz kuzum?

/>

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Soğan gibi kokuyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlikle içmeyin arkadaşlar. Onlar hiç temizlenmiyor. Biz geçen karışık meyve suyu içerken böcek çıktı. Selam verdi, "Allah razı olsun abi 2 aydır bu şişenin içindeydim." Dedi. Giderken de "sakın içmeyin bir daha meyve suları dedi. Biz de şaşkın şaşkın arkadaşla birbirimize bakıp bir daha asla meyve suyu içmemeye yemin ettik. Sonra bir gün yine o arkadaşla otururken o böcek geldi, kendini tanıttı filan. 'İçmiyosunuz dimi meyve suyu" dedi, biz de, bir daha asla abi dedik. Sonra böcek kulağıma geldi ve fısıldadı : lan hala okumaya devam ediyor bir de! Dostlar kafayı mı yediniz siz kuzum?

açıkcası bende merak ediyorum,acaba onları süçgeçten geçirip suyunu çıkarsalar bile
    içinde böcekler var,onlardqa ezilmiyormu,peki meyva suyunun rengi değişmiyormu
    keşke dün ss çakseydim,koşturmacadan aklıma gelmedi

ama bütün tarlayı hergün temizlemiyoruz
    mesela ben yardım amaçlı gittim,ama benden bir kaç gün önce tarlayı genel temizlik yapmışlar 6 kasa çürük toplamışlar
    dünde ben tarlayı 3 kez dolaştım yerde ne varsa al dediler,ben aldım ve 4 kasa anca topladım
    şeftaliler olduğu zaman rüzgardan hemen yere düşüyor,ağaç diplerinde oluyorlar ve günler geçince böcek sarıp çürüyorlar
    bütün tarlayı hergün gezip yere düşenleri hemen almak zor,yere düşenlerin dışı çatlıyor,bunları satmakta zor o yüzden işi acale edip ağaçtan hemen temizlerini toplayıp pasarlara satmaya çalışıyoruz
    ama en son veya boşta kalan birisi yerdekileri topluyor,yere düşenler çatlak ve böcekleniyor
    bazılarında 10 larca karınca gördüm ben onları almadım ama başka tarladakiler almıştır
    açıkcası midem kalktı,posasını sıksalar bile karınca böcekleride sıkıyorlardır ayıklaması zor,ama meyva suyu rengi değişmiyormu ona takıldım
    eğer merak eden acaba gerçekmi diyen varsa,şeftali bahçelerinin olduğu köy meydanındaki kahveye oturun ve bu ara hasat var hergün değişik tarlalardan çöpler yani çürükler kasalarla toplanır meydanda tartılır sonra fabrikadan gelip alırlar
    ben bizzat gördüm,gördüğüm şey köy meydanında 100 lerce kasa çürük toplandığı ve fabrikaya verileceğikilosu 30 kuruş gayet içi aslında fabrika üreticileri için
    ben büyük kasa topladım 10 tl ile 20 tl arası ediyor buda mazor parası yapılıyor

• bu bilinen bişey zaten,yani bildiğim halde içiyorum.tabi en temizi konsantre ev yapımı (sulandırılarak içilen)
  • quote:

bu ara toplamaya gidersem söz
    videoya çekicem o zaman tepkini merak ediyorum
    keşke dün videoya çekseydim ama dün 2 kat iş yaptık,bir parti mal şehre pazara dağıtıldı ve yine toplamaya devam ettik 2 kat iş yapınca heryerim ağrıyor güneşten yandım o arada video falan aklıma bile gelmedi
    buraya yazıyorum,eğer bu hafta yada olmadı birdahaki hafta gidersem inşallah meydanda çöp almaya devam ederler,bak video çekip ekliyormuyum eklemiyormuyum

• ismini vermeyeyim ama bilenen bir markanın fabrikasına girdim.anlatılanlar abartı değil
  • Şirketin ismini versene bi'

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün meyvesuları böyle arkadaşlar. Sadece şeftali değil. Aralarından en temizi vişne suyu ki, o da az pis değil.
  • Ben icerim meyse suyu gibi varmi ya

• hangi ilde şeftali topluyorsun.kesin o ilde veya oraya yakın bir fabrikaya gider şeftaliler.

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

bu ara toplamaya gidersem söz
    videoya çekicem o zaman tepkini merak ediyorum
    keşke dün videoya çekseydim ama dün 2 kat iş yaptık,bir parti mal şehre pazara dağıtıldı ve yine toplamaya devam ettik 2 kat iş yapınca heryerim ağrıyor güneşten yandım o arada video falan aklıma bile gelmedi
    buraya yazıyorum,eğer bu hafta yada olmadı birdahaki hafta gidersem inşallah meydanda çöp almaya devam ederler,bak video çekip ekliyormuyum eklemiyormuyum

Kardeşim siz beni yanlış anladınız. Tabii ki biliyorum öyle olduğunu. Dibe düşen, ezilen kayısıları az toplamadım. Aynı tepkiyi ben de vermiştim.

Ama sanmam ki temizlenmeden konulsun. En azından kaba pisliği alınır diye düşünüyorum.

Bu arada böcekler zaten onları organik, doğal yapan ana unsurlar. eheheh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten çoğu öyle dışarda patates kızartması yerken kenarları köşeleri kahverengi felan olur dikkat edin onlarda hep çürük patateslerden yapılıyor.

• Ne güzel işte organik,içine kimyasal koysalar daha mı iyi
  • bursa-yenişehir havaalanına yakın yerde bir köy var orada bahçeler var 200 ağaç ordan topluyoruz
    dahada çok bahçe var
  • fındıkyağı da çürük(acı bayat) fındıktan yapılır beyler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.