Şimdi Ara

bundan sonra asla meyve suyu içmem midem bulandı iğrenç (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşın dedikleri doğrudur. bizim köy de full üzümcü (izmir) ve bırakın çürümüş olanları, böyle bildiğin kokuşmuş-kurt basmış hani hayvanın koklayıp yemeyeceği meyveleri nektarcılara veririz diye saklarlar. nektarcı dedikleri de bunlar işte.

sırf buyüzden meyva sıkacağı aldım, koyuyorum meyvayı çatır çutur parçalıyo. mis gibi içiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Ne güzel işte organik,içine kimyasal koysalar daha mı iyi

hernekadar şaka yapıyor olsan da söylemeden edemedim. kendin evde sıktığın meyvasuyu ertesi gün bozulmaya başlar (dolapta bile olsa) ama bu satın meyva suları aylarca dayanıyo kapağını açtıktan sonra bile 1 hafta dayanıyo

• bugün bir programda gürcü köyündeki ailenin iftar misafiriydiler, kadın baya yaşlı hiç hastalığım falan yok diyor. yedikleri herşey tertemiz ve organik, bizler şehirlerde nerde çürük çarık şey var onları yediriyorlar bize. ihraç ürünler çok kaliteli de bizi hayvan yerine koyuyorlar malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyy@h

bugün bir programda gürcü köyündeki ailenin iftar misafiriydiler, kadın baya yaşlı hiç hastalığım falan yok diyor. yedikleri herşey tertemiz ve organik, bizler şehirlerde nerde çürük çarık şey var onları yediriyorlar bize. ihraç ürünler çok kaliteli de bizi hayvan yerine koyuyorlar malesef.

öyle. hatta sadece çürük çarık olsa keşke. mesela köydeki adam kendi beslediği tavuğu keser yer, tertemiz. bizim önümüze gelen tavuklar ise artık hormon mu desem ne desem çeşitli ilaçlarla çok kısa sürede olgunlaşması sağlanmış şeyler. biyerde yazısını okumuştum, bunlara et bile denemez diyodu. alayı kanserojen zaten.

biz boku yedik.
  • Bimin jusi meyve suyu düğünlerde dağıtılan isimsiz meyve suları vs vs ağaçtan toplananlardan mı yapılıyor sanıyordunuz?
  • Beyler ben bir gıda firmasında staj yapıyorum adını vermeyim ama meyve suyu üretiminde Türkiye devi gerçi ben genel müdürlükteyim ama bu işin bir usulü var öyle satın alındığı gibi konsantre haline getirilmiyor o meyveler yoksa kalite kontrol denilen şeyin ne anlamı kalır? Tabi bütün meyveleri pırıl pırıl koymak mümkün değildir ama çok abartılacak bir durum yok bence.
  • eve tarladan yeni geldim ama iftardan sonra arkadaşa yine gidicem zamanım yok
    bugün bol video çektim,ama şu an ekleyemem,videoları hazırladığımda eklicem,bakalım söylediğim doğrumu video kanıtıyla,bekleyin
  • Çalıştırıyorlar da para alıyor musun bari? Almıyorsan bedava çalışıyorsan enayisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Çalıştırıyorlar da para alıyor musun bari? Almıyorsan bedava çalışıyorsan enayisin.

en başta almıyordum ama şimdi yarım gün için 15 tl veya 20 tl verdikleri oluyor sağolsunlar
    ama işler bitti sayılır tarlalar bitti,hala hamlık geçmedi kas ağrısı,yine uyucam sanırım,bi ayık olsam video ayarlıcam
  • sen bide çikolata kazanını gör...
  • Sanıyorsunuz ki adamlar gidecek sapasağlam finike portakalının suyunu sıkıp size litresini 1.5 liradan satacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıfıradam

Ne güzel işte organik,içine kimyasal koysalar daha mı iyi

İçine glikoz şurubunu basıyorlar biz de fark etmiyoruz çürük acı tatları direk organik olarak bıraksalardı meyve suyu değil acılı şalgam diye satsalar sırıtmaz o çürük meyveler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Çalıştırıyorlar da para alıyor musun bari? Almıyorsan bedava çalışıyorsan enayisin.

en başta almıyordum ama şimdi yarım gün için 15 tl veya 20 tl verdikleri oluyor sağolsunlar
    ama işler bitti sayılır tarlalar bitti,hala hamlık geçmedi kas ağrısı,yine uyucam sanırım,bi ayık olsam video ayarlıcam

20 lira para mı?Başka iş ara seni kandırıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Sanıyorsunuz ki adamlar gidecek sapasağlam finike portakalının suyunu sıkıp size litresini 1.5 liradan satacak.

Finike portakalı da o kadar güzel değil.2 sene orada yaşadım hep portakal getirdim kimse beğenmedi.
  • Ona gelene kadar glikoz şurubundan kaçın, almayın içmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

Kesinlikle içmeyin arkadaşlar. Onlar hiç temizlenmiyor. Biz geçen karışık meyve suyu içerken böcek çıktı. Selam verdi, "Allah razı olsun abi 2 aydır bu şişenin içindeydim." Dedi. Giderken de "sakın içmeyin bir daha meyve suları dedi. Biz de şaşkın şaşkın arkadaşla birbirimize bakıp bir daha asla meyve suyu içmemeye yemin ettik. Sonra bir gün yine o arkadaşla otururken o böcek geldi, kendini tanıttı filan. 'İçmiyosunuz dimi meyve suyu" dedi, biz de, bir daha asla abi dedik. Sonra böcek kulağıma geldi ve fısıldadı : lan hala okumaya devam ediyor bir de! Dostlar kafayı mı yediniz siz kuzum?

• Benim arkadaşımın babası eski bir büfeci,büfecilik zamanında birisi 1l'lik kola almış adam sonra şişeyle geri dönmüş içinden fare çıkmış sanırsam hatırladığım kadarıyla sonra arkadaşın babasıda adamın parasını iade etmiş ve bu dağıtıcıya gitmiş ya da fabrikaya tam bilemiyorum orayı ordan babasına sus payı olarak 1 kasa kola vermişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan K.

Bimin jusi meyve suyu düğünlerde dağıtılan isimsiz meyve suları vs vs ağaçtan toplananlardan mı yapılıyor sanıyordunuz?

bimin jucy sine kadar gitmeye gerek yok ki, istersen cappy al dimes al en pahalısı neyse ondan al. hiç farketmez hepsi aynı.

• buna benzer şeyler duymuştum. çok kötü koşullarda yapıyorlarmış ve meyvenin durumunun hiç bir önemi yokmuş
    en iyisi süt ürünleri tüketmek
  • ayrann
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.