Şimdi Ara

bundan sonra asla meyve suyu içmem midem bulandı iğrenç (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
6
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • burdan şöyle bir sonuç çıkarmalıyız ki tüm meyve suyu larında aynı içerik var ... aynı şey o teneke satılan dometes salçalarındada var , adamlar dometesi ayağıyla eziyorlar.. düşünün artık...
  • 2 yıl boyunca rafta durup bozulmayan şeyden ne hayır gelecekti zaten, ben gerçek şeftali koyduklarına bile zor inanıyordum, onu da düzgün koymuyorlarmış zaten

İçmiyordum, içmem de daha. Evde kendiniz komposto hoşaf vs yapın için beyler, harika oluyor.. Ulan oruç oruç canım çekti
  • demek protein degeride yuksek bu meyvasularının :)
  • Kola, fanta nasıl oluyor ki acep. Böcükler eriyordur asitin içinde.
  • arkadaşlar bir ziraat müh. olarak söyleyebilirimki bütün meyve suları ıskarta dediğimiz yeredüşen çürük güneş yanığı olmuş çatlamış veya standartına göre çok küçük meyvelerden yapılır. üretici 1. ve 2. kalite malı meyve suyuna vermez. kaliteli ürünler meyve suyuna gitseydi bizim aldığımız meyve sularının litresi 10 lirayı bulurdu belkide daha fazla. bence en sağlıklısı meyveyi alın katı meyve sıkacağında sıkıp için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Curuk meyvadan yapildigini daha yenimi ogrendiniz o sayilan bortu bocek kola icinde gecerli yani icinden icerken cikmadigi surece sorun yok

• Suçlu olan para veriyorlar diye çürükleri satan tarla sahibi mi yoksa bizim soframıza getirenler mi?

• burda herkes 15-16 yaşından büyük.bu yaşa kadar kaç defa meyve suyu içtik allah bilir.kaç defa büyük bir hastalıga yakanlandık yav meyve suyundan
  • Böcek içinden çıkmadığı sürece sıkıntı yok zararı olmaz da Çürük olayı falan fenaymış. Ananas suyu falan da sıkıntı olur mu acaba o nasıl yapılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhan1122

burda herkes 15-16 yaşından büyük.bu yaşa kadar kaç defa meyve suyu içtik allah bilir.kaç defa büyük bir hastalıga yakanlandık yav meyve suyundan

belki hasta olmazsın ama

Bir yaz günü... Sofra kurulmuş, yemek yenilecek... Her şey hazır...
    Merhum Üstad Necip Fazıl Kısakürek, masanın üzerindeki içi su dolu "viski şişesi"ni görünce sorar:

-"Bu ne?"

Cevap verir, oğlu;

...-''Baba; soğuk su için.... Buzdolabına ancak bu şişeleri koyabiliyoruz da!..."
    İtiraz eder üstad:

-"Olmaz!.."

İzaha çalışır oğlu...

-"Baba inan ki çok iyi temizledik, bol sabun ve kaynar sularla yıkadık."

Üstad yine "olmaz" der ve şu ibretli sözler dökülür ağzından:

-" O halde oğlum; yarın lazımlık satan bir dükkana gideceksin ve oradan el değmemiş bir lazımlık alacak, çorbanı da bu lazımlıkla içeceksin!
    İçebilir misin?...

Elbette içebilirsin... Hiçbir mahzuru da yok...

Amma velakin; mantığın kabul etse de, ruhun kusar bu çorbayı!

N.F.K

• Ya onu yeme bunu yeme onu içme bunu içme ne yicez arkadas ozaman biz geçen haberlerde yumurtada bile hile yapıldıgını dinledim .
  • Bende duydum dediğini bizim hoca anlatmıştı arkadaşı havuza giriyormuş botuyla eline küreği alıp taşıyormuş

• reklamlarda çıkıyor bahçeden dalından koparım fabrikaya götürüyorlar halkı amma uyutuyorlar çok komik
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

quote:

burda herkes 15-16 yaşından büyük.bu yaşa kadar kaç defa meyve suyu içtik allah bilir.kaç defa büyük bir hastalıga yakanlandık yav meyve suyundan

belki hasta olmazsın ama

Merhum Üstad Necip Fazıl Kısakürek, masanın üzerindeki içi su dolu "viski şişesi"ni görünce sorar:

-"Bu ne?"

Cevap verir, oğlu;

...-''Baba; soğuk su için.... Buzdolabına ancak bu şişeleri koyabiliyoruz da!..."
    İtiraz eder üstad:

-"Olmaz!.."

İzaha çalışır oğlu...

-" O halde oğlum; yarın lazımlık satan bir dükkana gideceksin ve oradan el değmemiş bir lazımlık alacak, çorbanı da bu lazımlıkla içeceksin!
    İçebilir misin?...

N.F.K

Bağlantıyı kuramadım

• Vitamini orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harley-Davidson

quote:

Orijinalden alıntı: kadircitak

quote:

belki hasta olmazsın ama

-"Bu ne?"

Cevap verir, oğlu;

İtiraz eder üstad:

-"Olmaz!.."

İzaha çalışır oğlu...

İçebilir misin?...

N.F.K

Bağlantıyı kuramadım

Sonuç: İşte bu yüzden dh premium çok önemli bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: BaySahin

quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Kesinlikle içmeyin arkadaşlar. Onlar hiç temizlenmiyor. Biz geçen karışık meyve suyu içerken böcek çıktı. Selam verdi, "Allah razı olsun abi 2 aydır bu şişenin içindeydim." Dedi. Giderken de "sakın içmeyin bir daha meyve suları dedi. Biz de şaşkın şaşkın arkadaşla birbirimize bakıp bir daha asla meyve suyu içmemeye yemin ettik. Sonra bir gün yine o arkadaşla otururken o böcek geldi, kendini tanıttı filan. 'İçmiyosunuz dimi meyve suyu" dedi, biz de, bir daha asla abi dedik. Sonra böcek kulağıma geldi ve fısıldadı : lan hala okumaya devam ediyor bir de! Dostlar kafayı mı yediniz siz kuzum?

bu ara toplamaya gidersem söz
    videoya çekicem o zaman tepkini merak ediyorum
    keşke dün videoya çekseydim ama dün 2 kat iş yaptık,bir parti mal şehre pazara dağıtıldı ve yine toplamaya devam ettik 2 kat iş yapınca heryerim ağrıyor güneşten yandım o arada video falan aklıma bile gelmedi
    buraya yazıyorum,eğer bu hafta yada olmadı birdahaki hafta gidersem inşallah meydanda çöp almaya devam ederler,bak video çekip ekliyormuyum eklemiyormuyum

Kardeşim siz beni yanlış anladınız. Tabii ki biliyorum öyle olduğunu. Dibe düşen, ezilen kayısıları az toplamadım. Aynı tepkiyi ben de vermiştim.

Ama sanmam ki temizlenmeden konulsun. En azından kaba pisliği alınır diye düşünüyorum.

Bu arada böcekler zaten onları organik, doğal yapan ana unsurlar. eheheh

bu ne ya bi tabletten yazıyosun bi mobilden ne yaptığını sanıyorsun sen utanmıyormusun hiç terbiyesiz

• quote:

Kesinlikle içmeyin arkadaşlar. Onlar hiç temizlenmiyor. Biz geçen karışık meyve suyu içerken böcek çıktı. Selam verdi, "Allah razı olsun abi 2 aydır bu şişenin içindeydim." Dedi. Giderken de "sakın içmeyin bir daha meyve suları dedi. Biz de şaşkın şaşkın arkadaşla birbirimize bakıp bir daha asla meyve suyu içmemeye yemin ettik. Sonra bir gün yine o arkadaşla otururken o böcek geldi, kendini tanıttı filan. 'İçmiyosunuz dimi meyve suyu" dedi, biz de, bir daha asla abi dedik. Sonra böcek kulağıma geldi ve fısıldadı : lan hala okumaya devam ediyor bir de! Dostlar kafayı mı yediniz siz kuzum?

Ne güldüm ama yaw . Allah sizden razı olsun

• ONU YEME BUNU İÇME ne yiyip ne içecez biz Allahım
    bu ülkede hiç mi doğru düzgün insanın besleneceği birşey yok.
  • Üstada bir gün sormuşlar üstad adın ne üstad da durur mu yapıştırmış cevabı
    Necip Fazıl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.