Şimdi Ara

buluştuk :) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: skyclad

bravo:

koskoca ankarada 5 kişimi?

bu arada sana noluyorsa anlamadım topici açtık açalı boşyere gereksiz muhalefet yapıosun..sana zorla yorum yazdıran yok..ama heryerde mutlaka senin gibi bitanesi çıkıyor işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: lord of chaos

anca geldim nete girebildim, herkese bu güzel gün için öncelikle teşekkürler gerçekten keyifliydi, fiatcı sana nispet yapar gibi oldu ama neyse bidakine gölbaşında mangalda acısını çıkarıırız

deiştirdim başlığı

evet arkadaşlar şimdiden başlıyalım yeni organizasyon planlarına ne zaman mangalı yakıyoruz

canınız sağolsun be abi benim hatam sizlik bişey yokki zaten.....işler engel oldu........

ama gelmiş kadar oldum ha..

• şam kardeş bak...... yarın buluşuruz yüzüyüze bakarız ayıp oluyor senin yazdıkların...
    söliyim haaa.
    quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

bravo:

koskoca ankarada 5 kişimi?

bu arada sana noluyorsa anlamadım topici açtık açalı boşyere gereksiz muhalefet yapıosun..sana zorla yorum yazdıran yok..ama heryerde mutlaka senin gibi bitanesi çıkıyor işte

• Ne güzel olmuş ya. Bu kadar sıcak bi ortam başka yerde yoktur zaten. Bidahakine bende gelmek isterim aslında ama bilmem gelebilirmiyim.
  • quote:

şam kardeş bak...... yarın buluşuruz yüzüyüze bakarız ayıp oluyor senin yazdıkların...
    söliyim haaa.

kusura bakma kırıldıysan özür dilerim ama daha öncede aşağıdaki mesajı sen atmıştın hatırlatırım

quote:

buluştuzmu
    burda görüşüyorsunuz daha ne görüşeceksiniz anlamadım.
    boşverin milletin işi gücü var

• tartışmayalım arkadaşlar forum dostluk kurmak bilgi paylaşmak için var. skyclad ben o gün çok eğlendim çok güzel muhabbet ettik gel birdahikene beğenmezsen konuş şöle böyle diye ama olduğun yerden nie buluşuyonuz ne gerek var sadce 5 kişimiydiniz falan diyince olmuyo bence

neyse organize olmak çok uzun sürüyo şimdiden başlayalım ne zaman yakıyoruz mangalı
  • ama yanlış mı be kardeş.

milletin işi gücü var dedik diye.. ne bu yaaa

quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

quote:

şam kardeş bak...... yarın buluşuruz yüzüyüze bakarız ayıp oluyor senin yazdıkların...
    söliyim haaa.

kusura bakma kırıldıysan özür dilerim ama daha öncede aşağıdaki mesajı sen atmıştın hatırlatırım

quote:

buluştuzmu
    burda görüşüyorsunuz daha ne görüşeceksiniz anlamadım.
    boşverin milletin işi gücü var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyclad -- 17 Temmuz 2006; 18:05:23 >

• abi işi olan zaten gelmez zorlada gel diyemeyiz ki gelen gelir

ama bence 5 kişi nin muhabbeti 55 kişiye bedeldi

• istanbuldada istiyoruz bu tip etkinlikler arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaplan Bey

istanbuldada istiyoruz bu tip etkinlikler arkadaşlar

ist ank a göre biraz daha kalabalık o da en fazla 8 kişi gelir
  • sonnuda buşuşmuşsunuz sizi kutlamak istiyroum
  • ARKADAŞLARIMIZ BEŞ KİŞİDE OLSALAR İLKİ YAPTILAR HELAL OLSUN....
  • quote:

Orjinalden alıntı: miraz.miraz

abi işi olan zaten gelmez zorlada gel diyemeyiz ki gelen gelir

ama bence 5 kişi nin muhabbeti 55 kişiye bedeldi

+87464174 bende cok eglendm wwalla ..

• Biz tatildeyken siz buluşmuşsunuz hayırlı olsun. Bir iki hafta ara verdik çok şey değişmiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .C.O.

Biz tatildeyken siz buluşmuşsunuz hayırlı olsun. Bir iki hafta ara verdik çok şey değişmiş.

HOCAM AMAN SENDE BİRDAHAKİ SEFERİ KAÇIRMA

ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR WAR SEN BAKMA RESİMDE 5 KİŞİ AMA GERÇEKTE ÇOK KALABALIKTI
  • HAAA ABİ BU ARADA BENİM ARABANIN KAZA YAPTIĞINA KİMSE İNANMADI Bİ RESİM EKLİİMDE

BAKIN İŞTE BÖYLEYDİ BÖYLE OLDU

buluştuk :)

• TOPLANMIŞ HALİ

• heryer tamamda tavanı ne kadar düzgün düzeltmişler gerçi yakından görmek lazım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

heryer tamamda tavanı ne kadar düzgün düzeltmişler gerçi yakından görmek lazım :)

HOCAM NE DÜZELMESİ YAAAAA

DÜZELTME Mİ KALDI BURSA DAN HERBİ PARÇA ÖZENLE GETİRTİLDİ HOCAM YAKINDAN DA BAKSAN İNAN ÇOK BELLİ OLMUYOR YANİ İYİ Bİ PROFOSYONEL ANLAR ANCAK
  • mirazın araba yı yakından görmeniz lazım gerçekten çok güzel duruyor(bi gün önce yaptıgın cilanında etkisi var bunda) kazalı olduguna dair en ufak bi hasar yok..ilk fotolar babanın kazası dimi takala attığı?kardeşim tekrar tekrar geçmiş olsun neyseki cana gelmemiş..ha bi de arabanın deri döşemesi gerçekten çok güzel duruyodu
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.