Şimdi Ara

buluştuk :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
0
Favori
19.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla arkadaşlar bana da uyar, zaten severimde saklıbahçeyi. Ben de geleyim bari, bu arada bende çiğdem deyim. Gimanın orda oturuyorum.
  • e hadi baklım arklar yumurta dayandı tam manasıyla

kimler geliomuş görecez
  • ben geliorum 2 de armada otoparktayım mavi punto
  • Ben şansıma yanıyım abi...beyler kusura bakmayın hala istanbuldayım çıkamadım araba gelicek ankaraya getirecez onu bekliyoruz gümrükten yeni girmişiler ne zaman gelirler bilmiyorum...... gelirkende isuzu çekiciyle gelicem yani şu an dahi çıksam gelmem en az 4.5 5 saati alır kusura bakmayın.......... ama resimlerinizi mutlaka yayınlayın ve benim yerimede nargileden bir nefes çekin...

bende toplanmıyacaz umuduyla ağırdan aldım hay kafama ediyim ben benim......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

Ben şansıma yanıyım abi...beyler kusura bakmayın hala istanbuldayım çıkamadım araba gelicek ankaraya getirecez onu bekliyoruz gümrükten yeni girmişiler ne zaman gelirler bilmiyorum...... gelirkende isuzu çekiciyle gelicem yani şu an dahi çıksam gelmem en az 4.5 5 saati alır kusura bakmayın.......... ama resimlerinizi mutlaka yayınlayın ve benim yerimede nargileden bir nefes çekin...

bende toplanmıyacaz umuduyla ağırdan aldım hay kafama ediyim ben benim......

hadi beeeeeeeeeeeeeeeee

hocam oldu mu şimdi ya :(

• Valla bende üzüldüm şimdi.

Benim bir önerim var, herkes yakasına kullanıcı ismini yazıp iğnelesin, hatta mümkün se avartar resmi ile birlikte yazıcıdan çıkarsın ufak kağıda. Kim kim ayırt edilemez yaw.
  • napıyım beyler gümrükten araba giriş yapacaktı istanbuldan alacaktık dünde ses soluk çıkmayınca adamı aradım acele etme dedim uyu yarın getir dedim..(bende istanbulun biraz sefasını sürüyüm diye ama) asıl eğlenceyi kaçırdık ve hala bekliyorum..kusura bakmayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fiatci

napıyım beyler gümrükten araba giriş yapacaktı istanbuldan alacaktık dünde ses soluk çıkmayınca adamı aradım acele etme dedim uyu yarın getir dedim..(bende istanbulun biraz sefasını sürüyüm diye ama) asıl eğlenceyi kaçırdık ve hala bekliyorum..kusura bakmayın...

kardeş kötü oldu beaaaa neyseeee, birdahaki sefere kesin gelirsin artık.

bu arada son bi gelişme bir misafirim geldi benim kız arkadaşımda onlarla gitti arabası van olduğu için 307 yi onlara verdim bende 03 plakalı fiesta van olacak camına şimdi net kafeden çıktı alıp ankara dh grubu yazıcam

• ORADAYDIM

• resimler aşşağıdakilermi?

• we gerçekten çok güzel geçen 2 saatti

gelmiyen arklar gerçekten çok şey kaçırdınız

en çokta böyle güzel bi dostluk kaçırdınız.....

sadece biz değil oto parkta arabalar da muhabbet etti anılarını anlattı

1-punto
    2-logan
    3-fiesta
    4-doblo

SIKI DOSTLAR

• kimler vardı.?????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyclad -- 16 Temmuz 2006; 16:56:33 >

• ooff şansa bak ya..... belki yetişirim diye asıldım gaza bide radar yedim ama genede bu satte gelebildik...... hay ben şansıma tükürüyüm..... sadece beç kişimiydiniz?
  • hocam aslında forumdan 4 2 de misafir wardı

biri benim bilader o deklanşöre bastı

ama senin yerin belliydi yaaaaa

çok güzel bi ortam dı sohbet koyuydu
  • walla iyi oldu yeni arkadaşlar edindik en azından.fiatci inşallah bi dahaki sefere sende gelirsin..mirazı askere uğurlamadan bi mangal yapalım
  • ya miraz delirecem inan ya nasıl kaçırdım salak gibi...... altımızdakide ısuzu çekici bide yüklü çift araba var yardır yardır 130 un üstüne çıkamadım......... zaten yolda illet oldum..neyse artık vuslat başka bahara...
  •  buluştuk :)

buluştuk :)

buluştuk :)

işte sakılı bahçeden görüntüler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.