Şimdi Ara

Bulgar Turkleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bulgar Turkleri,Turkiye'ye göçmuş en iyi insanlardır bence..Adam gibi çalıştık ekmeğimizin peşinde koştuk.Çoğunuzdan daha Turkuz biz

• Hey Allah'ım yarrabim bu ne konudur şimdi?
    Tamam kardeş sen daha Türksün. Rahatladın mı? Mutlu oldun mu? Boyun uzadı mı?
    Bu nedir yaw?
  • Yürüyen ego
  • BULGUR Türkleri okudum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acengiz6

BULGUR Türkleri okudum

Burger Türkleri diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

Hey Allah'ım yarrabim bu ne konudur şimdi?
    Tamam kardeş sen daha Türksün. Rahatladın mı? Mutlu oldun mu? Boyun uzadı mı?
    Bu nedir yaw?

bugun tartıştım biriyle de içimde kaldı orada aklıma gelmedi şimdi geldi aklıma
  • Pomak diyorlar size ne düşünüyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alanyadaki ruslar
    2 yıl önce açıldı
    Gezilecek Turk devleti tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tamam göçmeniz ülkemizi seviyoruz falan ama hepinizden daha Türküz demeye gerek yok saygı çerçevesinde yaşayalım

Edit: Bulgar Türkleri diye birşey yoktur Bulgaristan Türküyüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göztepe. -- 25 Ocak 2015; 22:47:06 >
  • hacı boşver insan olalım da türkü , kürdü ne farkeder iyi insan ve kötü insandan ibaret dünya :)
  • Kimlerle kıyaslıyorsun bırak da kimin daha çok Türk olduğuna(burada ki kasıt kimin Türk adına daha çok yakıştığıdır.Yoksa niteliksiz daha da kötüsü zararlı bir kimse de Türk olabilir.Biz bunlara hain deriz.)işinin ehli sağcılar,milliyetçiler versin.

Böylesi bir şey milli bilinçlikten çıkıp basit bir egoistliğe dönebilir.Bu da fesatlığın artması demektir.Biz böyle bir şeyin olmasını istemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 25 Ocak 2015; 22:52:14 >
  • Pomak değiliz kesinlikle Turkuz biz

@19Göztepe25 biri çoğul diğeri tekil başka fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marselinyo -- 25 Ocak 2015; 22:54:11 >
  • Helal.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.