Şimdi Ara

Gezilecek Turk devleti tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Önümüzdeki yaz gitmeyi düşünüyorum. Kazakistan ,Kırgızistan, Azerbaycan, Ozbekistan vs. gibi bir ülkede 1 hafta civarında kalmak istiyorum. Şehri de gezerim ancak asıl amacım doğal güzellikleri görmek. Fiyat performans, doğal güzellikler , insanlar , vize gibi açılardan bakınca sizce en avantajlı ülke neresi olur ?

    Edit : Rusça bilmiyorum,durumu idare edecek seviyede ingilizcem var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 2 Ekim 2016; 18:47:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhaba, geçen sene arkadaşımla Kırgızistan a gitmiştim.Orada kırgız arkadaşları vardı.Genel anlamda ucuz,popüler yeri Issık göl ,kırgızın genelinde Türk restaurantları falan bol. biz hızlı bir hayat yaşadık 2 hafta kaldık toplam kişi başı 7500 TL gibi harcadık.Türk konsolosluğunun yanında bir ev tuttuk günlüğü 50$ dı.Yeme~içme çok daha ucuz.Türkleri pek sevdiklerini söyleyemem,başımıza kötü bir olay gelmedi sebebi sürekli orada ki Kırgız arkadaşlarla takılmamızdan kaynaklı olabilir.Genel anlamda İstanbul gibi , belirli yerler,belirli saatten sonra güvensiz hatta aşırı güvensiz.Türk öğrenciler de çok var.Forumdan orada okuyan bir arkadaş bulursan daha iyi olur kanaatindeyim.Türki cumh. içerisinde en yakın davrananlar Kırgızlardır denilir genel anlamda.

    İyi gezmeler 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ü s t a D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala tavsiyesi olan yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam,

    Orta Asya Türk Cumhuriyetleri'ne vizesiz giriş yapabiliyorsun. Doğal güzellik arıyorsan biraz güney taraflarına gitmeni öneririm. Kazakistan Almatı, Türkistan, Şimkent civarı olabilir. Almatıya yakın Kaindy gölü var batık orman ve muhteşem görünüyor. En kısa zamanda oraya gitmeyi düşünüyorum ben de. Almatıda kayak merkezi olan Medeu 'i de görmeni tavsiye ederim. Bu mevsimlerde çok soguk olur Orta Asya haberin olsun :) Nisan Mayıs gibi gitmeni tavsiye ederim. Türkçe bildiğin için de çat pat anlaşırsın.
  • Türkmenistan'ı merak ediyorum ben de. Ama ne zaman giderim kim bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.