Şimdi Ara

Bülent Yıldırım'a - Hiç Güvenmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bülent Yıldırım GS-FB derbisine atandı. bu maçla ilgili tahminimi daha önceki konularda yapmıştım.
    Tahminimin hala arkasındayım. GALATASARAY kırmızı kart görmezse maçı kazanır... ama bülent yıldırıma güvenmiyorum.
    açıkçası herkes, cüneyt çakır yada fırat aydınus bekliyordu. Ama Mhk Bülent Yıldırımı atadı.
    - Şimdi fenerliler diycekki kılıf arıyosun. hayır aramıyorum.
    Ama Bülent Yıldırımada güvenmiyorum. inşallah yanılırım !

Bülent Yıldırım'a - Hiç Güvenmiyorum

• Sahaya çıkıp sadece işini yapsın başkada birşey istemiyoum.
  • Bülent Yıldırım mı şaka mı ya
  • Ya kardeşim hakem konusuna yazsana güvenip,güvenmediğini.
    Herşeye konu açmayın.
  • quote:

kim olur ayrı, hakemle ilgili düşüncem ayrı. !

Diye mesaj atmışsın,iyi o zaman herkes hakem hakkındaki düşünceleriyle ilgili konu açsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -uSahin-

quote:

Diye mesaj atmışsın,iyi o zaman herkes hakem hakkındaki düşünceleriyle ilgili konu açsın.

Bu maç sıradan bi maç değil. onun için konu yaptım. antep yada bi samsun maçı olsa bunu gündeme getirmem.
    zaten her yerde mutlaka bi ayak bağı çıkar. mesela sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makassi Makassi

quote:

quote:

Bu maç sıradan bi maç değil. onun için konu yaptım. antep yada bi samsun maçı olsa bunu gündeme getirmem.

Ya bırak ayak bağıymış,forumun anasını ağlattınız kaç günden beri.
    Acaba şu konu hakkında neler yazılmış az okuyayım diyorum konu çöplüğünden yarım saat bulamıyorum aradığımı.

Seni özel kılan ne ki? Niye hakem konusu varken,hakem hakkındaki düşüncelerini belirten bi konu açıyorsun? O zaman herkes açsın,ne de olsa önemli maç.

Blok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Acaba şu konu hakkında neler yazılmış az okuyayım diyorum konu çöplüğünden yarım saat bulamıyorum aradığımı.

Seni özel kılan ne ki? Niye hakem konusu varken,hakem hakkındaki düşüncelerini belirten bi konu açıyorsun? O zaman herkes açsın,ne de olsa önemli maç.

Blok.

tamam pröfösör senin dediğin olsun. tartışmaya gerek yok ! sen sadece konu oku. yeni konular çıktımı_da paylaşma. 10 gün sonra paylaşırsın.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Blok.

tamam pröfösör senin dediğin olsun. tartışmaya gerek yok ! sen sadece konu oku. yeni konular çıktımı_da paylaşma. 10 gün sonra paylaşırsın.

Sen bu konuya yeni mi diyorsun?

• Alismamiz lazim baska hakemlere. Sonucta play offta her maci cuneyt cakir ya da firat aydinus yonetemez degil mi?

Benim icim rahat sahsen.
  • Bülent Yıldırım , eyyamcının önde gidenidir.
    İki takımdan biri kıyılacak bundan eminim.
  • Takımlardan biri Beşiktaş olsaydı kesin Beşiktaş derdim. Ama şimdi kime patlayacak bilemiyorum. Bildiğin eyyamcıdır kendisi.
  • q7 nin sakatlandığı pozisyon faul bile vermeyen hakem değil miydi bu
  • Cüneyt Çakırdan iyidir.
  • Fırat aydınus haric.

hic birine guvenmiyorum.
  • fırat aydınus olur diyordum bülent yıldırım çıktı.. bu hakem tamamen fiyasko.. maçın içine edicektir.. garanti bi takım biçilcek yada 2 takımınında içine edecek.. verdiği kararlarda o kadar tutarsız bi hakemdir.. pozisyona göre kartlarını değilde takımın duruma göre şuna verdim bunada vereyim diyerek düşünen birisi.. inş yanılırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.