Şimdi Ara

Bülent Ecevit, Kendisini Eleştiren Levent Kırca'yı Parti Merkezinde Ağırlamıştı (1977) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: webbie

Sizin ekipten, daha önce 2 kişi "Kendini banlamayan şerefsizdir" demişti; her ikisi de hala forumda.

Boş yapma Bu tarz bir skeç veya konuşma göster!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Troller yine gelmiş bu konuya, Kamer Genç Fetöya Laf Ettiği İçin Üzerine Yürüyen Akpli Vekiller konuma da beklerim.

Mesajına gelirsek; o dönemde pek çok sanatçı ağır laflarla eleştirilerde bulunuyordu. Çeşitli sıfatlar dayatılıyordu ki Ecevit'e 8 kere suikast girişiminde bulunulmuştu. Erdoğan'a tapma ALLAH'A tap!

Bir de şunu sorayım Erdoğan'ı eleştirenler kodese mi giriyor aksaray'a mı ?

Çok değil eleman bir tanesini istiyorum
    Şu ağır eleştirilerin birini göreyim!

Şöyle " asarlar, keserler, zehirleyip atarlar" tarzında olması da gerekmiyor! Bunlara yakın olsun yeter. Bana sakın siyasilerin taklitlerini yaptığı skeçleri atma fena bozarım :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ihhıııııııı gülünç geldi neden mi burada birileri hep şuna dert yanar neden bizler 2001 öncesi ve 2001 sonrasını karşılaştırıyor muşuz diye bize sitem ederler bizi haklı görmezler ama bakıyorum bizlerden ders almışlar ve derslerine çalışmışlar amaaaaaa yine ikna edememişler çünküüüüüüü rahmetli Levent KIRCA 'nın son zamanlarda sol kesime göre konuşmaları sağı sürekli hedef alması onun zamanında neden böyle olduğunu yeteri kadar açıklıyordur herhalde.. Ama kime yazıyorum ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

70li yıllarda siyasiler rahatlıkla elestirilebiliyormuş

Tevellüt kaç delikanlı?

Demirel'in elinde kazık, erotik kadın kıyafetiyle çizilen karikatürünü(Gırgır),

Dansöz kıyafetiyle(Ecevit memesine para sokuyor) çizilen karikatürlerini görmedin sanırım...daha bir sürü var!

Özal'a yapılanları anlatmaya bile gerek yok!

O zamanlar bu tür eleştiriler yüzeysel kalıyordu diyebiliriz.Sosyal medya falan yok...Bu tür sert eleştirileri, sadece o dergileri alanlar görebiliyordu.

Alıntıları Göster
    Benim bilmediğim bir şey mi var, Erdoğan 'ın rekorları kıracak kadar karikatürleri var bu ülke de ama içeri alınan kim var acaba, karikatür ile bir kanala çıkıp açık gizli ve ciddi bir şekilde mesaj vermek aynı şeyler değil.

• Şu üç resimede baktım bir tane eleştiri yok, son resim Ecevit 'in 6 okla ülkemizin kötü olan şeylerine meydan okuduğunu anlatıyor veeee bugün ülkeme bakıyorum Ecevit 'in resminin yerinde olan bir Akpınar veya Gezen var veee o iki kişi bu ülkenin liderine bir takım sözler sarf ediyor bak başka ülke de şu oldu seninde başına gelebilir gibi sözler o yüzden bugün görüyorum ki okların sağındaki Erdoğan solundaki ise Gezen ve Akpınar. Bu resimleri paylaştığın için ve bize gerçeklerin aslında nasıl olduğunu fark ettirdiğin için teşekkür etmek gerek sana.
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Belli!

Tayyipler Alemi için soruşturma açılmamıştı, haklısın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Belli!

Tayyipler Alemi için soruşturma açılmamıştı, haklısın!
    Onlar karikatür değil onlar sınırları aşacak derece de yazılan sözler idi, ki Külliye gelen gençler görmesi gerekenler gördüler bu adamla yüz yüze konuştuktan sonra fikirleri az da olsa bir değişime uğramıştır. Çünkü ülke olarak medya bizi oradan oraya savurduğu için karşımızda olan iyi bir insanı bile kötü görüyoruz misal medya sağ da akp yi sol da chp yi öyle bir anlatıyor ki sen her gün ekranlarda ya da internette bir takım şeyleri gördükten sonra bile akp ye oy vermiş veya chp oy vermiş bir bireyi kitleyi farklı görebiliyorsun ama işin içine girsen olayların nasıl ilerlediğini görsen Erdoğan 'ın ya da Kılıçdaroğlu 'nun bir gün yanında olsan ertesi gün onlarında birer insan olduğunu ve doğru ya da yanlışları olabileceklerini kendi kendine ikna olmuş olacaksın ama işte seni sosyal medya internet haberler gündem istemsiz bir şekilde davranmanı sağlıyor.

Bir zamanlar hatırlarım Hülya AVŞAR 'ı hepimiz biliriz ne düşüncede bir yapıya sahip olduğunu da biliriz bugün belki hala akp ye oy atmıyor da olabilir şahsi düşüncem amaaaaa bir zamanlar Erdoğan ile külliye 'de görüşme yaptılar ve görüşme sonrası oraya gitmeden önce farklı gözle bakıyordum kendisi ile görüştükten sonra ön yargılarım değişti gibi bir açıklaması oldu ya da buna benzer internette o zamanlar haberleri yayınlandı akil insanlar haberlerinin yapıldığı zamanlardı sanırsam işte biz insanlar bazen peşin hüküm ya da istemsiz kararlar verebiliyoruz.

Ve mesajıma baktım içeri alınan dedim dikkat edersen, bu gençler içeri alınmadılar bunu biliyorsundur umarım ilk haberlere göre yaşama son haberlerden de haberin olsun. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 27 Aralık 2018; 3:34:49 >

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Dostum levent kırcanın programı neden yayından kaldırıldı gülüp eğleniyorduk olacak okadar 1986 dan beri yayındaydı 2007'de kaldırıldı eleştiriden m.gezen m.akpınar yanlış yaptıda levent kırca programları neden kalktı acaba? varmı şuan sanat özgürlüğü..

'
  • Karaoğlan halkın adamıydı tam bir halkçıydı,devletçiydi. Halkın cebini düşünür halkın,memleketin çıkarı için gidip Amerika'ya Avrupa'ya iyi görünürdü ama yine yapacağından da geri durmazdı Kıbrıs Barış Harekatı adından da anlaşılacağı üzere Kıbrıs'taki Türk halkını korumak,müdafaa etmek için yapıldı bazıları da bunları göremeyecek kadar vasat,sığ. Zaten siyaset adamı olmak bazı öznitelikler,özellikler ister herkesten siyasetçi olmaz yani olmamalıydı. Bugün bakıyorsunuz kıçı kırık bir din adamı için koskoca devletin ekonomisini sarsıyorlar hayır madem bu kadar adalet yanlısısın kendi topraklarında öldürülen Cemal Kaşıkçı'nın katillerini de yakala azmettirici Prens Selman'a yakalama kararı çıkar Suudi Arabistan'a yaptırım uygula yermi? Neyse daha fazla şey etmiyim guantanamo soğuktur şimdi. Huzur içinde yatsın Karaoğlan.
    Süleyman Demirel'in g.tü başı meydanda kadın yapılması, dansöz yapılması...vs sınırları zorlamıyor mu?

Gençlerle Külliye'de konuştu dediğin "Pankart" içindi, o karikatürü çizenler soruşturma geçirdi...2006 yılına ait bir karikatür, Penguen dergisinde yayınlanmıştı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 27 Aralık 2018; 14:28:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital_version

quote:

Orijinalden alıntı: 1419oguzhan

Troller yine gelmiş bu konuya, Kamer Genç Fetöya Laf Ettiği İçin Üzerine Yürüyen Akpli Vekiller konuma da beklerim.

Mesajına gelirsek; o dönemde pek çok sanatçı ağır laflarla eleştirilerde bulunuyordu. Çeşitli sıfatlar dayatılıyordu ki Ecevit'e 8 kere suikast girişiminde bulunulmuştu. Erdoğan'a tapma ALLAH'A tap!

Bir de şunu sorayım Erdoğan'ı eleştirenler kodese mi giriyor aksaray'a mı ?

Çok değil eleman bir tanesini istiyorum
    Şu ağır eleştirilerin birini göreyim!

Şöyle " asarlar, keserler, zehirleyip atarlar" tarzında olması da gerekmiyor! Bunlara yakın olsun yeter. Bana sakın siyasilerin taklitlerini yaptığı skeçleri atma fena bozarım :)

Alıntıları Göster
    Bülent Ecevit, Kendisini Eleştiren Levent Kırca'yı Parti Merkezinde Ağırlamıştı (1977)

bak 50 sene önce, hadi trolcüm yallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OggyOgg -- 27 Aralık 2018; 11:6:19 >

Hadi şimdi şöyle bir karikatür çiz bakalım, ne oluyor?

Bülent Ecevit, Kendisini Eleştiren Levent Kırca'yı Parti Merkezinde Ağırlamıştı (1977)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 27 Aralık 2018; 12:3:42 >

• he işte ecevitin tam da o hareketinden sonra ülke şaha kalkdı. uçuşa geçtik
  • Hocam vallahi içeri girersin aman dikkat. "Birşey"'i hakaret olarak algılayabilirler yani.
  • yukarıdaki karikatürler son derece edepsizce çizilmişdir. bence cezasız bırakılmamalıydı. kim veriyor bu hakkı onlara. ister ecevit isterse tescilli mason demireli bile olsa o şekilde resmedemez kimse. lütfen bu terbiyesizliğin dibi şeyleri savunmayın.
  • ispirliyik İ kullanıcısına yanıt
    Buna demokrasi diyorlar işte. Terbiyesizlik ayrı olay, yöneticileri gerektiği yerde eleştirmesini bilmezsen gelir böyle bugün olduğu gibi tepene yapar işte. Ufacık şeylere tahammülleri kalmadı artık boyut bırak o karikatürü falan normal eleştireni bile içeri tıkmaya kadar indi. Ha yok içerisinde sülalesine hakaret falan içerir anlarım. Bunda edepsizlik falan yok. Ayrıca böyle alaylı eleştiriler insanların dikkatini çeker ve bazı konularda uyanmalarını sağlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KortX

Buna demokrasi diyorlar işte. Terbiyesizlik ayrı olay, yöneticileri gerektiği yerde eleştirmesini bilmezsen gelir böyle bugün olduğu gibi tepene yapar işte. Ufacık şeylere tahammülleri kalmadı artık boyut bırak o karikatürü falan normal eleştireni bile içeri tıkmaya kadar indi. Ha yok içerisinde sülalesine hakaret falan içerir anlarım. Bunda edepsizlik falan yok. Ayrıca böyle alaylı eleştiriler insanların dikkatini çeker ve bazı konularda uyanmalarını sağlar.
    yani şimdi ülkenin o zamanki başbakanı süleyman demirelin afedersiniz kıçında yemek pişirmeli, kıçına şapka kravat takmalı karikatür normal yani öyle mi? tamam o zaman ben birşey demiyorum artık.
  • O yüzden kaybetti.

O bilmiyor muydu dış güç demeyi?

Ümmet demeyi?

Eyyy dolar demeyi?

Köylü halka köylü şark kurnazları...

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

leven kırcanın ülke liderini asıcam kesicem ayaklarından sallandırıp mahsenlerde içkence yapıcam adlı bir skeci olduğunu hiç anımsamıyorum.... ki kendisine 90 larda bayılırdım...
    İşkence .

İçkence nedir? Türküm diye dolanıyorlar daha Türkçe yazmayi bilmiyorlar.

Elinizde otomatik düzelten teknoloji de var klavyede düzeltiyor sana hatalı yazdın diyor , yanlış yazdın cahil diyor yine de doğrusunu yazamıyor.

Zaman israfı , dön ilkokulu tekrar oku diyeceğim ama kalma yok artık 3-5 senede yine mezun olursun. Bir de diplomam var diye gezersin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.