Şimdi Ara

Bülent Ecevit, Kendisini Eleştiren Levent Kırca'yı Parti Merkezinde Ağırlamıştı (1977) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr.jk

Tutuklandıktan sonra şikayetinden vazgeçti.

https://www.evrensel.net/haber/363771/erdogan-odtulu-ogrencilerle-ilgili-sikayetinden-vazgecti

Alıntıları Göster
    Anlama kıtlığın var galiba. Tutuklandıktan sonra Saray’a çağırdı dedim zaten hala affeti diyorsun. Önce sopayı gösterdi sonra alın size telefon oynarsınız dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

https://www.google.com.tr/amp/s/tr.sputniknews.com/amp/turkiye/201807111034228908-odtlu-ogrenci-erdogan-hakaret-tutuklama/

Alıntıları Göster
    İşte attığın link burada. Tutuklanmak demek hapse atılmak demek değildir. Tutuklanır mahkemeye sevk edilir hakim karar verirse hapse atılır.
    Erdoğan şikayetini geri çekti, al bi daha oku diyeceğim ama okuyunca da anlamıyorsun ki be bilader.

www.hurriyet.com.tr
    Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan, ODTÜ davasını geri çekti
    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-odtu-davasini-geri-cekti-40989478

• quote:

Orijinalden alıntı: senneanlarsindumbelek

70li yıllarda siyasiler rahatlıkla elestirilebiliyormuş

Tevellüt kaç delikanlı?

Demirel'in elinde kazık, erotik kadın kıyafetiyle çizilen karikatürünü(Gırgır),

Dansöz kıyafetiyle(Ecevit memesine para sokuyor) çizilen karikatürlerini görmedin sanırım...daha bir sürü var!

Özal'a yapılanları anlatmaya bile gerek yok!

O zamanlar bu tür eleştiriler yüzeysel kalıyordu diyebiliriz.Sosyal medya falan yok...Bu tür sert eleştirileri, sadece o dergileri alanlar görebiliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 26 Aralık 2018; 14:14:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 90larda plastip şov diye birşey vardı siyasi figürler vardı bilenler bilir şuan yapsan hapishaneye atarlar
  • ya birde atıf attıkları isim alem, adamın 10 skecinden 4 ü anti darbeci,gerici askeri yönetim gır gırı yapan skeclerdi, tabi bir çoğunuzun yaşı küçük haberiniz bile yoktur, ileri görüşlü demokrat bir solcuydu piyasadaki uç sağ askeri vesayet yanlısı fake solcu tiplerle lütfen adamı kıyaslamayın... adamın kemikleri sızlar

1.30-1.39 laflardada subliminali, ne koymuş adam beee çok severdim kendisini...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 26 Aralık 2018; 20:26:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Last Troll Bender

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hatta , her cevapta kapak mı yapılır. Acı hocam bunlara biraz bu kadarda olmaz ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 26 Aralık 2018; 21:8:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Sendeki büyük nefret olduğundan görememişsindir. Yani kendinin çok masum olduğunu falan iddia ediyordun bir ara.

Sen benden çok önce ben dahil pek çok kişiye ekipsiniz deyip durmuyor muydun? Sonra sizin mesaj gruplarında nasıl organize olduğunuz ortaya çıkmadı mı? Sen attığın iftiralarla ortada kalmadın mı? O yüzden senin gibi birinin objektif görmediği kişi objektiftir!!

Levent kırcanın programı madem çok güldürüyordu da neden akp kaldırdı? İzinverseydiniz de devam etseydi ya!! Neden devlet sanatçısın ödülünü geri aldınız? Ya da o zamanki pek çok programın benzerlerine izin versenize.

Hadi dürüst ol bakalım. Cesaretin varsa tabi. Olmadı gene mesaj grubundan bu konu için yardım iste.

insanların aklıyla alay etme. Sen gidiyorken biz o yollara asfalt döşedik kaptan!. O mesaj grubuna sen nasıl dahil olduysan bende o şekilde girdim.

Levent kırca hakkında düşüncelerimi söyledim. Sen Akpınar'ın neresinden tutarsan elde kalan bu küstah açıklamarı hakkında yorum yap dürüstsen. hemen milleti ak ekip diye yaftalama!! Sizin ekibe göre her olumsuz yorum yapan Ak ekip oluyor:) böyle bir dünya yok kaptan. 8 senedir tüm bunları kafana vura vura öğretmeye çalıştım ama bakıyorum bi arpa boyu yol almamışsın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2K23 kullanıcısına yanıt
    Alay eden sensin!! Gruplara ilk açılışında girdiğini, millete laf ettiğini, ağır hakaretler ettiğini, saldırın konulara diye hedef gösterdiğini unutma!!

Sen millette ekipsiniz siz derken aklın neredeydi? Şimdi size karşılık verilince mi sorun oldu? Sen 8 senedir bu tarz iftiralar, yalanlar attığın doğru!! Bak hala nasıl da lafı çevirmeye çalışıyorsun. Bak sorularıma tek yanıtın yok, neden çünkü algı yapmaya çalıştın!

Önce sen dürüst olacaksın sonra insanlardan karşılık bekleyeceksin. Senin bu oyunlar bana sökmez!! Daha benim olduğum yere gelmen için gideceğin çok yol var.

Bak benimle aynı şekilde girdiğin(yani konu açıldıktan uzun zaman sonra girip, hiç konuya destek verici bir mesaj atmamış olduğunu iddia ettiğin) konudan örnek:
    Bülent Ecevit, Kendisini Eleştiren Levent Kırca'yı Parti Merkezinde Ağırlamıştı (1977)

Bak bu da hayali bir mesajının örneği:
    Bülent Ecevit, Kendisini Eleştiren Levent Kırca'yı Parti Merkezinde Ağırlamıştı (1977)

Not: Bilmeyenler için bu üyenin eski adı kafkas kurtları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 27 Aralık 2018; 0:26:22 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.