Şimdi Ara

Bülent Ecevit, Kendisini Eleştiren Levent Kırca'yı Parti Merkezinde Ağırlamıştı (1977) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
8.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne varmış bunda? Kimse ne küfür etmiş, ne sülalesine sövmüş. Adamlar dikkat çekmek için bu şekilde yapmışlar. Demirel'in kendisi bile gülüp geçiyordur o zamanlar bunlara. Kimse böyle şeyleri takıntı yapmıyor ama siz ve sizin zihniyettekiler takılıyor. Ha, sizinkilerin en büyük çelişkisini de ben söyleyeyim. Kendileri karşı tarafa saygı göstermez, ama karşı taraftan saygı beklerler. Mesela bizim hükümetin sağa sola eyyy gibi kelimelerle hitap etmesi siyaset üslubuna yaraşan birşey değil. Hele ki başka ülkelere karşı hiçten hoş değil. Karşı taraftan saygı beklemeden önce kendiniz saygı duyun ki insanlar da size karşı "aa ne kadar olgunlukla karşılıyor" diyebilsin.
  • KortX kullanıcısına yanıt
    yahu zaten işte tiraj arttırmak için yapılan o terbiyesizlikler karşısında demirel in kamuoyunun sessiz kalmaları beraberinde her türlü terbiyesizliği normal gören bir zihniyet yetişti. terbiyesizlik normalleşti yani. yazık. son sözüm budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omega Speedmaster

Süleyman Demirel'in g.tü başı meydanda kadın yapılması, dansöz yapılması...vs sınırları zorlamıyor mu?

Gençlerle Külliye'de konuştu dediğin "Pankart" içindi, o karikatürü çizenler soruşturma geçirdi...2006 yılına ait bir karikatür, Penguen dergisinde yayınlanmıştı...
    Verecek cevabın yok değil mi x2yk

Kendi sözlerinle kendinle çelişiyorsun.

Koşulsuz şartsız savunma psikolojisi yaptırıyor bunları. Yeter şu biatçılığınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Verecek cevabın yok değil mi x2yk

Kendi sözlerinle kendinle çelişiyorsun.

Koşulsuz şartsız savunma psikolojisi yaptırıyor bunları. Yeter şu biatçılığınız.

Alıntıları Göster
    Saçmalık neyine cevap vereceğim birkaç örneği mi bana göstererek kendini haklı gösterecek o günlerde devlet yönetimi malum ortada zaten ülke krizlerle uğraşıyor bir mücadele veriyor adam kalkacak bununla uğraşacak haa. Komik olmayın.

• quote:

Hadi şimdi şöyle bir karikatür çiz bakalım, ne oluyor?

Halkın içine çıkamayacak kadar ülke kötü yönetiliyordu, isterse ağzını açsındı Demirel ne sağ ne sol dinlemezdi ve millet o gün bugünkü her şeye anında haber olamıyordu ufak bir kesim haberi oluyordu bunlardan onlarında tuzu kuru imiş demek ki. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz laf çevirme derim.

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Hani sizinkilerin örnek aldığı Özal Dönemi nasıl yönetiliyordu? İstiyorsan o dönem çizilen karikatürleri de paylaşayım?

Bir gün bekleyip bu lafı mı bulabildin? Tamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Aralık 2018; 23:50:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hani sizinkilerin örnek aldığı Özal Dönemi nasıl yönetiliyordu? İstiyorsan o dönem çizilen karikatürleri de paylaşayım?

Bir gün bekleyip bu lafı mı bulabildin? Tamam...
    Ben senin gibi bilgisayar başında sürekli oturmuyorum, kendime göre işlerim gücüm var, sana laf yetirmek içinde yaşamıyorum, ben bugüne bakarım geçmişe göre daha iyi mi iyi bitti benim için özal olsun yılmaz olsun demirel olsun ellerinden geleni yapmışlardır olabilir ama benim için yeterli değillerdir eğer öyle olsa idi bugün hala onları seçiyor olurduk. Sizinki bizim ki edebiyatı yapma bana akp iyi iş yapıyorsa gider oyumu atarım chp yaparsa ona da gider oyumu atarım. Benim bir oy hakkım var bu kadar nettir.
    Ne zaman foruma girsem senin yorumunu görüyorum, girmemiş halin buysa!

Bak bakalım, ben PC'den mi yazıyorum?

Tanımadığın insanlar hakkında fikir yürütme...

Benim bilmediğim bir şey mi var, Erdoğan 'ın rekorları kıracak kadar karikatürleri var bu ülke de ama içeri alınan kim var acaba, karikatür ile bir kanala çıkıp açık gizli ve ciddi bir şekilde mesaj vermek aynı şeyler değil.

Gibi bir cümleyle olaya giriş yaptın, ben de cevaben bir şeyler yazdım...Sonra sen yine pankart olayını(hem de yanlış bir örnek) öne sürdün.O karikatürleri o yüzden paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Aralık 2018; 15:19:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital_version

Boş yapmayın. Levent kırca nın bana bitane zehirleyip atarlar, asarlar vs. tarzı skeç yaptığını gösterin kendini sınırsız banlamayan şerefsizdir!!
    Metin Akpınar'ın ifadelerini çok çok yanlış anlamışsınız. Cümlenin içinden işinize geleni kesip yapıştırmışsınız. Çok komik
  • quote:

Ne zaman foruma girsem senin yorumunu görüyorum, girmemiş halin buysa!

Bak bakalım, ben PC'den mi yazıyorum?

Tanımadığın insanlar hakkında fikir yürütme...

Benim bilmediğim bir şey mi var, Erdoğan 'ın rekorları kıracak kadar karikatürleri var bu ülke de ama içeri alınan kim var acaba, karikatür ile bir kanala çıkıp açık gizli ve ciddi bir şekilde mesaj vermek aynı şeyler değil.

Gibi bir cümleyle olaya giriş yaptın, ben de cevaben bir şeyler yazdım...Sonra sen yine pankart olayını(hem de yanlış bir örnek) öne sürdün.O karikatürleri o yüzden paylaştım.
    Içeri alınan mı var diyoruz cimbizlamaya kalkıyorsun, mahkemeye verildiler ayağına yatıyorsun mahkemeye verildi ise külliye de ben mi ağırlandim bana mı telefon verdiler madem mahkemelik oldular cezaları telefon almak mı oldu saçmalama yaa öğrenciler bir adım attı mahkemelik oldular sonra aileler mı girdi ne geçti ise aralarında Erdoğan geri çekti üstüne külliye de de ağırladı bu kadar net, içeri alınan var mı dedim kalktın bana eskilere de yaptılar diyorsun yapmış olsunlar sorun değil içeri alınan diyorum karikatür diyorum ama hala bir şeye yatıyorsun, yok beni çok görüyormuş falan filan yok bilgisayarmis ne fark eder ha bilgisayar ha telefon sonuçta bağlandığın yer DonanımHaber artı birkaç gün işim oldu giremedim senden daha önemli işlerim oldu demek ki sana cevap bile vermeye gerek duymadım kalkmış düşüne düşüne bunu mu yazdın diyorsun sorunun mu var bilinç altına mı girdim seninde rüyalarına kadar işlemisim. Hadi git işine ya sana yazmıyorum artık ne anlatırsam işine geldiği gibi algılıyorsun lafın gelişi bilgisayar demisiz onda bile suçlu olmuşuz bak bakalım bilgisayar dan mi giriyorum diye bana kendini anlatmaya çalışıyorsa biri ciddi sorun vardır. Ben orada ne demeye çalışıyorum sen onu anla yeter bana tane tane her şeyi detayına kadar yazmamı istiyorsan demek ki ciddi sorun var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bak sana kibarca yazdım anlamadın...yukarıda rezil oldun, utanmadan hâlâ konuşuyorsun...Tayyipler Alemini çizen çizer soruşturma geçirdi(50 kere mi yazayım?)...para cezası aldı...tekrar aynı formda çizse hapse girecekti, kapiş!

Bak bakalım PC'den mi yazıyorum derken, kullandığım aleti kastetmedim.Ben de işimde gücümdeyim, mobil olarak foruma giriyorum manasında söyledim...anlamadıysan ben ne yapayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Aralık 2018; 17:41:13 >
  • Adamın yaptığı iş beni ilgilendirmiyor, kimseye kırıcı da konuşmak istemiyorum...Kendi açısından belki o da haklıdır ama bir tez öne sürüyor, o tez çürüyünce bu sefer "Zaten Demirel dönemi acizlikler dönemiydi, adamın o tür karikatürlere ceza verdirecek gücü yoktu" gibi saçma sapan bir cevap veriyor...Ülkenin başındaki adamın, hapse atacak gücü yokmuş!

Adama diyorum ki, Tayyipler Alemi 2006'da çizildi.

Cevaben, "(Erdoğan)gençleri Külliyede kabul etti" diyor.

2006'da ne külliyesi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 28 Aralık 2018; 17:31:46 >
  • 12-13 yaşlarında gırgır dergisi almaya başlamıştım,85-86 yılları falandı herhalde,o yıllarda yapılan siyasi mizahı çok iyi hatırlarım.hakikaten hiç bir siyasiden de hiç bir şikayet duymadık.tv lerde ,tiyatroda,sinema filmlerinde yapılan eleştirinin haddi hesabı yok...kimse de sesini çıkarmazdı.90 larda yapılan plastip show vardı yaşı yetenler hatırlar,haberler bitip o başlasın diye merakla beklerdim.bunun dışında siyasilerin tv de tartışma programlarına çıkması bile çok keyifli idi bizim için.bi de şimdiki duruma bak,eleştiriye tahammül yok,siyasi mizah bitti.bence hakaret edilmediği sürece her türlü eleştiriye katlanmalı bi siyasi lider.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.