Şimdi Ara

Bulaşık Makinesi Ankastre Mi yoksa Normal Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arakdaşlar yakında mutfak dolabı yaptıacam, ocak ve fırın ankastre olacak, aspiratör sürgülü olacak. Bulaşık makinesini gri renkte normal mi alayım yoksa ankastre mi? Hangisini tavsiye edersiniz? Piyasada çok ankastre ürün yok. Bulaşık makineleri genelde normal tipte olanlar var. Elektroworld'ten almayı düşünüyorum yada hepsiburada'dan.

• "Düz alın" dersek düz alacak mısınız? Eşinizle görüşün, estetik sizin için önemliyse ankastre alın ama fiyatının makul olması da önemliyse dolabın birine bulaşık makinesini koyun. Tabi bunun için tezgahın yüksekliği ve genişliğinin makineye uygun olması gerekir. Makineden buhar çıkışı falan olmadığından dolap içinde olmasının da bir sakıncası olmaz.
    Gerçi yaptıracağım demişsiniz. Öyleyse alacağınız bulaşık makinesinin ölçülerini imalatçıya verin, tezgahı onagöre yapsın. Dolaba girmesinin kolay olması için altına kaide konulması da gerekebilir. Ayrıca tezgahın yükseliğinin eşinizin boyuna uygun olması da önemlidir. Alçak olursa sırt ve beli, yüksek olursa kolu ağrır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 20 Ocak 2012; 13:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

"Düz alın" dersek düz alacak mısınız? Eşinizle görüşün, estetik sizin için önemliyse ankastre alın ama fiyatının makul olması da önemliyse dolabın birine bulaşık makinesini koyun. Tabi bunun için tezgahın yüksekliği ve genişliğinin makineye uygun olması gerekir. Makineden buhar çıkışı falan olmadığından dolap içinde olmasının da bir sakıncası olmaz.
    Gerçi yaptıracağım demişsiniz. Öyleyse alacağınız bulaşık makinesinin ölçülerini imalatçıya verin, tezgahı onagöre yapsın. Dolaba girmesinin kolay olması için altına kaide konulması da gerekebilir. Ayrıca tezgahın yükseliğinin eşinizin boyuna uygun olması da önemlidir. Alçak olursa sırt ve beli, yüksek olursa kolu ağrır.

Merhaba evli değilim,

Mutfak dolabını ailem için yaptıracağım. Aşağıdaki normal tipte olanı almayı düşünüyorum. Ankastre olanları inceledim fakat genelde 12-15 litre arası su tüketim değerleri var. Aşağıdaki bulaşık makinesini alayım, su girişi olarakta kombiden gelen suyu kullansam, elektrik tüketimi düşük gelir. 10 litre su tüketiyormuş.

Önerisi olan var mı? Ayrıca iski'deki 1 litre suyun fiyatı ne kadar bilgisi olan var mı? yani 2 litre fazla tüketiyor olsa kaç TL yapar?
    Tezgah boyu standart oluyor diye biliyorum.

Siemens SN26M882 6 Programlı Paslanmaz Çelik Bulaşık Makinesi
    http://www.hepsiburada.com/Liste/siemens-sn26m882-6-programli-paslanmaz-celik-bulasik-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtsiesn26m882eu&categoryId=22156#Gorseller
     Bulaşık Makinesi Ankastre Mi yoksa Normal Mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bosch mu?Arçelik mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.