Şimdi Ara

İyi mi yaptım.. (ankastre ve termosifon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Haziranda düğünüm var ve ev aldık yaptırıyorum içini mutfak için ankastre set düşündük ve

Profilo ankastre set olarak FRMA 952 OCA 652 DVA 460 3lüsünü 1400tl ye aldım

Termosifon olarak Termodinamik çift kazanlı 60l modelini 360 tl olmak üzere toplam 1760 tl 5 ay öteleme 12 taksite aldım . Sizce uygun mudur ? ürünleri teslim almadım değişiklik yaptırabilirim. (dva 560 ı da düşünmüştük 460a karar verdik)

• termosifon için bişey diyemem bilgim yok ama ankastre set gayet güzel. ama ben olsam DVA260 yada 290 ı alırdım. hem daha ucuzlar hemde çekiş güçleri daha iyi. fırın zaten çok iyi bir model kendimde aldım aynısını. ocakta gayet şık. ama ocağı dikkatli kullanmakta fayda var. uzun süre kızartma yada közleme yapmamaya, sıcakken üzerine birşey damlatmamaya dikkat edin. cam ocakların küçükte olsa çatlama patlama riski var çünkü bu durumlarda.
  • Bayanlar genelde estetiğe önem verdikleri için , ben fırını seçtim diğerlerini eşim seçti :) satıcı 260 satmaya calısırken 460 oldu 560 fiyat olarak daha yuksekti çekiş gücü pek fazla sorun cıkarmaz umarım.
  • hayırlı olsun güle güle iyi günlerde kullanın ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ve Tesisat Öneri-eski-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.