Şimdi Ara

Buket Aydın & Yıldırım Demirören Meğer...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İddiaya göre; Yıldırım Demirören’in Buket Aydın’a karşı ‘özel’ ilgisi var.
    Bu ‘özel’ ilgiyi kim nereye çekerse çeksin.
    Buket Aydın, Erdoğan Demirören'in sahibi olduğu Özel Ata Lisesinde okumuş ve merhum Erdoğan Demirören o dönem kendisine burs vermişti.
    Ama bu ‘özel’ durumdan haz etmeyen birisi var ki o da Yıldırım Demirören’in eşi Revna Demirören.
    ...
    ...
    Düğün ertesi Yıldırım Demirören, Mehmet Soysal’a Buket Aydın’ı ‘tazminatta cömert’ davranarak ‘usulca’ göndermesini söyler.
    Alınan bu talimat sonrası Soysal, Buket Aydın ile defalarca konuşur ama ikna edemez.
    Bunun üzerine Yıldırım bey dönüşün olmadığını Buket Aydın’ın ekrana çıkartılmamasını bildirir.
    Kapalı kapılar ardında gerçekleşen operasyon medya kulislerine sızar ve yazılır çizilir. Bu haberler üzerine haber yalanlanır ama geri adım atmak ise mümkün değildir.
    Bu kez Twitter'da Türkiye gündeminde Buket Aydın’ın kovulması ‘Trend Topic’ olur. Devreye ise Ankara girer.
    Ankara'nın hatırı sayılır yöneticisi, Demirören Medya Grubu CEO'su ve İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal’ı arayarak Buket Aydın’ın kovulmaması ‘ricasında’ bulunur. Bu rica karşısında Soysal, patronu Yıldırım Demirören’e durumu aktarır. İki arada bir derede kalan Yıldırım bey basına Buket Aydın’ın ‘izne’ çıktığının duyurulmasını söyleyerek zaman kazanmaya çalışır.

• Hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize çok lazım değildi ilişkilerini öğrenmek

• Biz biliriz o ricaları. Nerede kayırma olacaksa rica edilir zaten.

• Vay vay vay essah mı bu tüp kafaya bak sen.
  • Hmmm

• AKP Ankara teskilati secimleri neden kaybettiklerin irdelemek yerine yandas medya calisanlarini kurtarmanin derdine dusmus bu kafayla giderlerse daha cok kaybedecekler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İki midesiz ne güzel bulmuş birbirini işte.
  • Beyler böyle şeyler paylaşmayın , kadını sevmeyebilirsiniz ama namusuna dil uzatmayın yakışmıyor.

• Haber değeri yok bizene bundan

• alnı cok acık bu buketın hıc begenmedım ben
  • Bugün de buket aydın sunacakmış açıklamış öle diyor koskoca kanal d ye bak gerçi ben reytingi kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.