Şimdi Ara

Bukalemun adlı üye neden sınırsız banlandı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eskiler bilir Bukalemun adlı üye, Muhammed arkadaşımız süresiz ban almış?

Nedenini merak ediyorum. Arkadaşı buradan çok uzun süredir tanırım, oda benim gibi nerdeyse 15 yıllık üye.
    Kendisi gayet foruma faydalı bir üyeydi bilen bilir. Adamın hırsızlığı uğursuzluğu ahlaksızlığı yok. Kaldıki forumda sınırsız alması gereken birçok hırsız ahlaksız uğursuz mevcut ama işlem yapan yok.

Yani bu üyenin eleştirisel yönü kuvvetli olduğu için birileri rahatsız olduysa ve sınırsız çizildiyse benide lütfen sınırsız çizin.

DOĞRU DÜZGÜN ADAMI SAVUNDUĞUM İÇİN HAKK'A HAK DEDİĞİM İÇİN BENDE RAHATSIZLIK VERİYORSAM ÇİZİN BENİDE LÜTFEN.

Sayın yönetim, ben burda daha önce hatalı yada aşırı sert karar alınıp sınırsız çizilen üyelerin affedıldıgıne şahıdım. Bunu bu üye içinde yapabılırsınız. Kaldıkı bu arkadasın talebıde degıl, ben kamu vicdanıyım şuan.

Faydalı yararlı yıllarını buraya vermiş üyeleri harcamayın yazıktır. Bizler sizin ilk nesıl sadık uyelerınız. Foruma katkı sağlayan üyeler, tıpkı bukalemun gibi yöneticilik almayı hak ederken sınırsız uzaklaştırmak adil değil.

Ben bu durumu haksız görüp protesto ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 31 Temmuz 2019; 9:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lütfen bu üyenin profiline bakılsın, 15 yılayakın katkısı görülsün ve biraz hakkaniyet olsun. Böyle arkadaşları kaybetmeyelim.

BENİM İÇİN GÜZEL VE FAYDALI ARKADAŞLARIN OLMADIĞI FORUMUN MANASI VE İŞLEVİ YOKKİ.

Burada ahlaklı faydalı bizden biri olan Bukalemun nickli üye için sizde ses verin lütfen. Yıllardır bu forum dan ve birbirimizden nice faydalar gördük.

Kayıtsız kalmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine. -- 31 Temmuz 2019; 8:35:38 >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

Neden banlanmis merak ettim.
    işte bende onu merak edıyorum.

ben kendısı ile konuştum telefonla, yaptıgı yorumlara ve haksızlıklara karsı cıkmasına baglıyor. ortada fıılen bısey yok. hakaret kufur eden bır tarzı zaten yok. 2. elın sıcak fırsatların çok eskı mudavımı, zaten yanlısı olmaz.

bır uyeyı helekı 15 senelık uyeyı neden sınırsız cızdıler bırı bunu anlatmalı.

şimdi senı yada benı çok agır kufur yada dolandırıcılık olmadan kım sınırsız cızer abı, nıye cızer. bunları yapmak ıcın 15 sene ne sen ne ben beklerız. bu adamda bu tıpte olsa zaten beklemezdı yıllarca.

• Forumda benimde yaklaşık 15 senem dolmak üzere. Burada tanıdığım ve halen devam etmekte olan dostluklarım var. Bunlara sende dahilsin Mehmet biliyorsun. Muhammed ile benim de alışverişim muhabbetim olmuştur. Kendisinden ne incindim, ne de birini incittiğini gördüm.

Forumun yönetim kadrosunda da bir süre görev yapmışlığım var. Ne yazıkki forum yönetimi bazen yanlış işler yapabiliyor. Netice de onlar da insan. Fakat yaptıkları yanlıştan geri adım attıklarına hiç şahit olmadım. Bunu gururlarınamı yediremiyorlar, ya da taviz vermekmi istemiyorlar bilmiyorum ama, herkes hata yapabilir. Yapılmış bir hata var ise de, bunu düzeltmek adil bir davranış olur. Ben kul hakkına çok inanırım. Her ne kadar burası sanal ortam olsa dahi, birinin bir başka birine yaptığı haksızlık (bilmeyerek de olsa) Allah katında illaki hesabı sorulacak bir davranış olur. Haksızlığa uğrayanın üzüntüsünü hiç anlatmıyorum bile. Yani diyeceğim o ki, şurada insanları üzüp, onların hakkına girmeye değmez. Dünya fani, bu forumda fani. Benim de çok haksız yere ceza almışlığım var, hatta beni savunan, ama kimseye laf geçiremeyen bir admin de, bu haksızlık düzelmediği için görevi bıraktı, bunu da yaşadım burada. Forumda çok haksızlık ve adaletsizliğin olduğunu defalarca dile getirdim ama, bundan hiç bir olumlu karşılık görmedim. Aynı düzen devam ediyor yönetim. Bu yüzden bende dahil, bir çok kişi forumdan soğudu, hatta çoğu terk etti. Şimdi şöyle kabaca bakınca, o eski kaliteli kesimden son bir kaç dinazor kalmış, onlarda zaten pek girmiyor. Valla ne diyim, Allah hepimizi adil olan kullardan eylesin. Muhammed kardeşimizde sınırsız çizilecek bir kabahat işlediyse eyvallah, ama bir hata var ise, bunun düzeltilmesini çok isterim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burası sadece ürün alışverişi yapılan bir bölüm değil. burada birçok üye başka birçok üyeden fikir edinir, bilgi ister, yardım ister ve alır. sebebi çok ağır olmadıkça siyasi dahi olsa (terör sempatizanı ya da destekçisi hariç) hiçbir üyenin süresiz uzaklaştırılması doğru bir davranış değil.

forum tek renkden ibaret değil, olamaz, olmaz. renkleri birleştirmek varken sevmediğim rengi çıkartayım mantığı yanlıştır. bu mantıkla süresiz aldı ise beni de çizin lütfen. her renge saygısı olmayan bir ortamda bulunmanın bir manası yok.

ciddi bir gerekçeniz varsa en azından bunu uzaklaştırdığınız üyeye anlatın, şunları yaptın ve süresiz uzaklaştırıldın deyin. siz bir ülke yönetmiyorsunuz ki ülke yönetenler de halkına hesap vermek zorundadır (ülkemizde olmasa bile bu böyledir) hesap verin demiyorum ama en azından bilgi verin ki üyelerin, bizlerin sizler önünde bir değeri olduğunu anlayalım.

gerçek işini kolaylaştırır

düşenin dostu ol

• hoaydaaa

• muskeder kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, yüz kızartıcı dolandırıcılık gibi bişey sözkonusu degılse sınırsız uzaklaştırmak nedir?

Kötülük yaptın mı kork , çünkü o bir tohumdur , ALLAH yeşertir karşına çıkartır..
    Varlığı birşey kazandırmayan insanın yokluğu bir şey kaybettirmez...

• neden banlandığı hakkında bilgi veremeyiz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.