Şimdi Ara

Bugünkü Durumun Sebebi Kimdir/Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet değerli kardeşlerim, yorumlarınızı bekliyorum. Eğitimin, ekonominin, hukuksuzluğun, asgari ücretin yoksulluk sınırının kat kat altında olmasının, adalete olan inançsızlığın, torpilin, peşkeşin, bilinçsizliğin, Türk malı ürünün Avrupa'da Türkiye'den 10 kat ucuz olmasının, doların 7 liraya gelmesinin, her 3 gençten 1’inin işsiz oluşunun, tarımın-hayvancılığın bitişinin, market fiyatlarının, bu kepaze düzenin, ekonomik sorunlara bağlı psikolojik ve diğer sağlık sorunlarının; buna bağlı intiharların, hepsinin sebebi olarak ben CHP zihniyeti diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kılışdar olacak o haindir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tabiki uzun adam istediği bütün yetkileri halktan aldı halka ne verdi ? Boş ve gerçekleşmeyen vaatler.
    2023 hedefi bile yarı yarıya düşürüldü ne anlatıcak bu adam bana ? Son seçim dedim artık yeter sandığa gitmedim.

• Tabii ki geziciler, çapulcular, faiz lobisi, fetö ve cehape.
  • Dıj güçler

• kime dememiş kıskananlardır
  • Forumun ne kadar bilgili, ne kadar zeki, ne kadar büyük resmi görebilecek farkındalıkta olduğunu yorumlardan anlayabilirsiniz. Herkes gılışdar ve CeHaPe zihniyetinin ülkeyi bu duruma getirdiğini biliyor. Ümmetçi kardeşlerim oyuna gelmedi ama oyunu gördü!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nedeni Nedir?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabikide 18senedir ijtidarda olan gılışdar olacaj hain getirdi bu duruma

• Kılışdar, fötö ve dıj güjler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1950'lerden beri gelen sözde vatan sevdalısı, özde yabancı hizmetçisi insanlar. Onların grupları, hikayede yaşıyoruz hikayede.
  • Arkadaşlar, beğenmeyen Avrupa'ya gitsin, orada pahalı meyve sebze yiyebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.