Şimdi Ara

Bugüne Kadar Hep Spigen Önerdim Ama !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugüne kadar forumda bir çok spigen markalı ürünü önerdim ve inceledim.Kendim yaklaşık spigen markalı ürünlere 500 TL civarı para yatırdım.Belki çevremde en az 10 kişiye Spigen markalı ürün aldırdım.Ama hata etmişim.Ürünler kaliteli mi? Kaliteli ama bir sorun çıktığında iş portacıdan aldığınız ile bir fark yok.

Bu Spigen'den almış olduğum Slim Armor S kap yaklaşık 90 TL gibi bir ücret vererek zamanında aldım.Ama ürün yaklaşık 5-6 ay içinde renk atması ve solma meydana geldi.Bende zaman bulunca ve yeni bir kap alınca garantiye yollamaya karar verdim.Ürünün durumu bu:
    Ürünü Hepsiburada aracılığı ile almıştım.Ürünü de Hepsiburada aracılığı ile garantiye yolladım.Gelen cevap kullanıcı hatası.
    Ürün oluşan renk atması ve solması.Aynı zamanda darbe emişi övülen silikonun genleşerek telefonun içinde yukarı-aşağı oynaması.

Bu arada ürünün bana geri gönderiliş şekli bu.Direk etiketi kaba yapıştırmışlar ve etileti çıkarınca kabın üstünde yapışkan bir madde kaldı.Farkındayım ürünün rengi solmuş zaten ama neden bu tarz bir şey yaparlar? Direk ürünün üzerine etiketi yapıştırırlar bunu da nalmış değilim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 15 Ağustos 2015; 14:28:51 >

• Özet: Spigen markalı ürünleri Spigen kalitesine güvenerek alıyorsanız almayın.Sitelerinde orijinal ürün vs. alın mutlaka diyorlar.Ama muamele olarak orijinal,sahte bir farkı yok.Hizmet anlamında iş portacı bile bu firmadan daha anlayışlı olacağına eminim kendi adıma.Nasıl bir test ve inceleme yaparak bu sonuca vardıklarını sordum.Bir cevap bile vermeye tenezzül etmediler. Spigen markalı ürün alırken 2 kez düşünün derim.Kalite ve hizmet anlayışları biraz sıkıntılı olan bir firma.Sırf bir kaba 90 TL verdiğim ve bunu bu markaya güvenerek yaptığım için kendimden de utanmıyor değilim.Bir de bu markaya yatırdığım 500 TL'ye yanıyorum.
  • Merhaba.
    Benzer durumu ben de yaşadım Spigen kılıfla. Benim kılıf darbe almadığı halde çatlamıştı.
    Bana da kullanıcı hatası dediler.

Hakem Heyetine bildirdim, onlar da firmayı haklı buldular.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple official siyah silicon kullanıyorum şu anda dünyada daha sağlm bir kılıf yok deriside dahil derisi çabuk yıpranıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantisini bilemem ama spigen iyi koruyor 5 den fazla vae bende de

• Efetarikk E kullanıcısına yanıt
    İşte hocam iyi koruyor da gidip ben bunlara 90 TL verene kadar 1.sınıf replikasına 20-30 TL verirdim.En azından kendimi kazık yemiş gibi hissetmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

İşte hocam iyi koruyor da gidip ben bunlara 90 TL verene kadar 1.sınıf replikasına 20-30 TL verirdim.En azından kendimi kazık yemiş gibi hissetmezdim.

plastik kalitesi ayni olmuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben neo hybrid kullandım tel 2 m den düştü kılıf hafif ezildi baska birşey yok. Kılıfları on numara. şuan slim armor s yeşil renk takılı.İndirimde aldım suan. Bir tane daha neo hybrid aldım . Diğeri taksrken kırıldı. Toplam 33 e aldım ikı kılıfıda.

• Lion kullanıcısına yanıt
    Hocam bunda da plastik kalitesi malum bir telefon kabının bu kadar renk atması sizce normal mi? Bence değil.üstelik bunu çok kısa bir süre içinde yapması.Tamam iyi koruyor telefonda göçük değil bir çizik bile oluşmadı ama şu var kalitesi bir yere kadar.Yüksek meblalar yatırmayı düşünenler 2 kez düşünsün derim.Ama indirimdeki 20-30 liralık kaplarını garantiyi düşünmeden alabilirler.
  • Hocam benzer bir durumda benim başıma geldi. Piyasadaki 5 TL lik silikon kılıflar zamanla renk değiştiriyor diye orijinal spigen kılıf aldım, ancak ürünün açıklamasında kaliteli malzeme, renk değiştirmez silikon yapı falan yazsa da ucuz ürünlerle aynı sürede rengi sarardı üstüne birde genişledi. Bu markaya para harcayana kadar, ucuz kılıflardan alıyorum eskidikçe de yenisini alıyorum daha ucuza geliyor
  • Ben kılıflara yüksek ücretler ödemeyi yanlış buluyorum . 1-2 dolara ebay dan çeşit çeşit kılıf alıp kullanıyorum. Daha yüksek ücretler ödemeyi göze alırsanız spigen kılıflarından kat kat kalitelilerini bulmakta mümkün. Sözlerim tartışma konusu olup yanlış anlaşılmasın , alanlarada saygı duyarım sonuçta para kendilerinin , bu kendi görüşümdür.

Mesela şu ürünü 1 aydır kullanıyorum telefonda oldukça şık duruyor ve çok sağlam ( 3 kere telefon ciddi bir şekilde düştü ve çizik dahi almadı ) . üstelik 1.47 $ ve ücretsiz kargo. para değil
    Tek sıkıntısı 1 ay civarı bir sürede gelmesi , aradığınız her çeşit kılıfıda bulmak mümkün..

http://www.ebay.com/itm/321720970459?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=510623206945&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

• yurtdışından alışveriş yapmaya başladıktan sonra hiç orjinal kılıf almadım.Spigen 3 tane vardı önceden.Sonra aliexpressten 10 dolara 10 farklı tipte kılıf alınca bıraktım orjinal almayı.Hem birşey olunca insanın içi gitmiyor kaldırıyor atıyorsun.
  • Beşyol üst geçitte mohipo mudur nedir çokta güzeller,çeşit çeşit tanesi 10 lira çelik kasalar dahil. Öneririm. 90-100 lira vermek akıl kârı değil,bu makinayı alırken,elimde o kasanın verdiği hazzı versin diye aldım o tarz kılıflar alıp öldürmem.. Lakin herkesin kendi düşüncesi,saygı duyuyorum.iyi forumlar arkadaşlar.

• Puzzles kullanıcısına yanıt
    Hocam zamanında Spigen'i savunmuş bir insan olarak şu an pişmanım.Sırf bu tavılarından dolayı gittim 10 dolarlık ekran filmi aldım Dealextreme'den eminim o da Spigen'den iyi çıkacaktır.Sırf marka adı altında kaliteden bir haber insanlara para yedirmemeliyiz bence.
  • Kiliflari gercekten cok guzel ve koruyor da, incecik vs. ama ayni sorun benim slim armor s cihazimda da var.

• 5 liralık ürünleri kullanırım spiegen kullanmam artık. Aldığım iphone 6 şeffaf kılıfı sapsarı oldu ancak fişini attığım için yardımcı olmadılar.

Kaç kişi aldığı telefon kılıfının fişini saklar Allah akşına? Bu ürün sizin değil mi diye mail atıyorum evet bizim diyor. Ee diyorum yardımcı olun yapacak birşey yok atmışsınız fişi gibi garip bir cevap aldım.

Kesinlikle 1 lira dahi vermem ürünlerine bu saatten sonra.

Alacak arkadaş varsada engel olurum
  • gokceonur kullanıcısına yanıt
    Hocam ama işte bunu kabul etmek istemiyorlar.Sorunlu bir firma sanırım kendileri sanırım.İngilizce'ye hakim bir arkadaşım aracılığı ile Spigen'in ana merkezine bir mail bile atmayı düşünüyorum o derece.
  • Resmen dolandırıldım galiba adamlardan sipariş verdim bayramdan önce verdiğim siparişlerden birinde yarısı gönderilmiş yarısı yok bir siparişim kargoya verildi yazıyor takip numarası yok bir siparişimin akıbeti hakkında hiçbir hareket yok.

5 gündür defalarca mail attım cevap yok,1000 kere 3 numarası var aradım açan yok.adamlar 400tl ye yakın paramı gasp ettiler.para gitti muhatap yok.

Ödeme itirazı yada yasal yollara başvuracağım.
  • Bana da bu arkadaş önerdi, şimdilik sıkıntı yok ama olursa bilsin ki kapısındayım

• Ben 2 sene önce htc one için spigen marka ince şeffaf kılıf aldım . 30 gün sonra içten çizikler farkettim .

Firmayla iletişime geçtim ve ürünümü yenisiyle değiştirdiler .

Htc One ' a spigen marka jelatin taktım . Telefon kuzenimde 2 senedir jelatin üzerinde ve hala kullanıyor .

s6 edge için de spigen marka jelatin aldım memnunum .

NOT : S6 edge için media mark ' tan 80 Tl karşılığında orjinal kılıf aldım . Kenarlarında içten atmalar meydana geldi ve ürünü değiştirmediler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 1 Ekim 2015; 12:11:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.