Şimdi Ara

Bugüne Kadar Hep Spigen Önerdim Ama ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şuan neo hybrid crystal clear kullanıyorum alalı 8 ay oldu ve şeffaflık falan kalmadı bildiğiniz kap kenarda dura dura sarardı.. Onun yerine apple slicon case kullanıyorum en azından uzun vadede hiç zarar görmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Ben kılıflara yüksek ücretler ödemeyi yanlış buluyorum . 1-2 dolara ebay dan çeşit çeşit kılıf alıp kullanıyorum. Daha yüksek ücretler ödemeyi göze alırsanız spigen kılıflarından kat kat kalitelilerini bulmakta mümkün. Sözlerim tartışma konusu olup yanlış anlaşılmasın , alanlarada saygı duyarım sonuçta para kendilerinin , bu kendi görüşümdür.

Mesela şu ürünü 1 aydır kullanıyorum telefonda oldukça şık duruyor ve çok sağlam ( 3 kere telefon ciddi bir şekilde düştü ve çizik dahi almadı ) . üstelik 1.47 $ ve ücretsiz kargo. para değil
    Tek sıkıntısı 1 ay civarı bir sürede gelmesi , aradığınız her çeşit kılıfıda bulmak mümkün..

Bugüne Kadar Hep Spigen Önerdim Ama !

http://www.ebay.com/itm/321720970459?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=510623206945&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Çinden gelen ürünler evet ucuz ama kalitesi de ucuz. Ben de 1 dolar civarına bir klılıf almıştım, 2 ayda renk solması oldu, hatta rengi telefona geçti. telefonun arka kasası iğrenç bir hal aldı. Kapak değiştirdim, spigenle aynı paraya geldi. Üstelik orjinal kapağı bile yoktu. Telefon asus zenfone 6 idi.

Bence almışken iyi bir kılıf alıp yıllarca kullanmalı. Zira düşme anında verdiğiniz paranın hakkını alıyorsunuz.

• Bendede 2 tane neo hybrid 1 tanede slim armor var çakma tanesini 2$ dan aldım aliexpressden çok başarılı gerçekten hem koruma hem kaliteli olarak on numara.

• Automobilista kullanıcısına yanıt
    Spigeni kendi sitesinden alın bu markanın sahtesi çok hiç bir şey anlamıyorsunuz, bende aynısını piyasadan aldım kısa sürede seninki gibi oldu daha sonra 5 den 5s e geçince farklı rente tough armor aldım bir yıl boyunca kullandım arkası bile çizilmedi
  • en iyisi kendi kılıfı bence, siyah deri olanı kullanıyorum başım ağrımıyor. 2500+ gibi bir cihaza 3 liralık kılıf da çok mantıklı değil yanlış anlaşılmasın para kolay kazanılmıyor ama benim gibi uzun zaman kullanıyorsanız aynı cihazı benim önerim budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

Ben kılıflara yüksek ücretler ödemeyi yanlış buluyorum . 1-2 dolara ebay dan çeşit çeşit kılıf alıp kullanıyorum. Daha yüksek ücretler ödemeyi göze alırsanız spigen kılıflarından kat kat kalitelilerini bulmakta mümkün. Sözlerim tartışma konusu olup yanlış anlaşılmasın , alanlarada saygı duyarım sonuçta para kendilerinin , bu kendi görüşümdür.

Mesela şu ürünü 1 aydır kullanıyorum telefonda oldukça şık duruyor ve çok sağlam ( 3 kere telefon ciddi bir şekilde düştü ve çizik dahi almadı ) . üstelik 1.47 $ ve ücretsiz kargo. para değil
    Tek sıkıntısı 1 ay civarı bir sürede gelmesi , aradığınız her çeşit kılıfıda bulmak mümkün..

http://www.ebay.com/itm/321720970459?_trksid=p2057872.m2749.l2649&var=510623206945&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Çinden gelen ürünler evet ucuz ama kalitesi de ucuz. Ben de 1 dolar civarına bir klılıf almıştım, 2 ayda renk solması oldu, hatta rengi telefona geçti. telefonun arka kasası iğrenç bir hal aldı. Kapak değiştirdim, spigenle aynı paraya geldi. Üstelik orjinal kapağı bile yoktu. Telefon asus zenfone 6 idi.

Bence almışken iyi bir kılıf alıp yıllarca kullanmalı. Zira düşme anında verdiğiniz paranın hakkını alıyorsunuz.

Maalesef başınıza üzücü bir olay gelmiş, bunun olmaması için ürünü alırken birkaç ilanı incelemek, gelen kılıf kaliteliyse kullanmak gerek. İnternette sayısız ürün var , biri birini tutmuyor ne yazık ki.

Düşünceize gelince , açıkçası " yıllarca " kullanılacak bir kılıf olduğunuda zannetmiyorum , en kral kılıf bile bi kaç aydan sonra deforme oluyor, rengi kararııyor, sararıyor , açılıyor veya insan çeşitlilik için değiştirmek istiyor.Zaten kılıfında amacı tam olarak bu .
    Mesela ben kılıfın deforme olmasından ziyade değiştirerek kullanmayı seviyorum, evde 15-20 farklı kılıf var. Bunu spigenden almaya kalksam bir telefon parası daha vermem gerek.

1 dolar verilen üründen de yıllarca dayanıklılık gösterecek bir performans beklemeninde saçma olduğunu düşünüyorum , 3-5 ay kullanıp çöpe atarım , 1 dolara gıcır gıcır yenisini alırım kullanırım . Spigen almış olsam oda 3 -5 ay sonra sararacak hadi olmadı, sonuçta ilk günkü hali gibi olmayacak, çinden alacağım ürünün 50 katı ücret ödediğim için atmaya kıyamayacağım eski eski kullanacağım... Bu bana göre değil.

• Ultra Hybrid Metal Slate kullandım. İphone6 cihazimi alir almaz satin aldim bu kiliftan. Ve ilk haftadan arabamdan inerken pütürlü asvalta dusurdum cihazi 4 takla atti 0 sorunla. Cizik bile yok.

O gün tam not aldi benden.

Bayramda indirim vardi %40 bunuda fırsat bilerek 2 adet SlimArmor aldim. Tanesi 47 liraya geldi. Aynı kılıfın Avm de çakması 39 lirayken bence iyi bir alisveris oldu.

Bugüne Kadar Hep Spigen Önerdim Ama ! Bugüne Kadar Hep Spigen Önerdim Ama !

• quote:

Orijinalden alıntı: Automobilista

Hocam zamanında Spigen'i savunmuş bir insan olarak şu an pişmanım.Sırf bu tavılarından dolayı gittim 10 dolarlık ekran filmi aldım Dealextreme'den eminim o da Spigen'den iyi çıkacaktır.Sırf marka adı altında kaliteden bir haber insanlara para yedirmemeliyiz bence.

9 aydır Tough Armor kullanıyorum tık yok..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    herşey iyi de şu logoyu gösterecem diye delik açmıyorlar mı şu kılıflara ifrit oluyorum. Bütün toz oradan giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DSGNRY

herşey iyi de şu logoyu gösterecem diye delik açmıyorlar mı şu kılıflara ifrit oluyorum. Bütün toz oradan giriyor.

Samsung larda veya baska markalarda logo gostermek icin bu kadar ozen gostermiyor kilif markalari.

Konu Apple olunca logoyu gostermek elzem oluyor demek ki.

• quote:

quote:

Samsung larda veya baska markalarda logo gostermek icin bu kadar ozen gostermiyor kilif markalari.

Aynısının logo yerinde delik olmayanıda var bundan aldım ben

http://www.aliexpress.com/item/Order-Now-Double-Layers-With-Humanlized-Design-Shell-Case-For-iPhone-6-4-7-Back-Cover/32237652344.html

• quote:

quote:

Hocam bunun için arkaya film yaptrdim daha dogrusu temperli cam olurda bi cizik falan peydahlanır diye.

Kötü bi görüntü oluyor ama naplim kapatiyor kilif

• ErKaN-23 kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada 'dan satın aldım ürünü.Yani pazardan,telefoncudan değil.Onu da servise gitti. Spigen Türkiye ürünü garantiye sokmadı.
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Uğraşmaya değmez hocam boş ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. bugün spigen türkiye üzerinden sipariş verme ve ciddi bir kazık yemekten kurtardınız beni.

dağıtıcısının bu kadar ilgisiz olması ve markanın verilen parayı kesinlikle haketmediğini öğrenmem iyi oldu.
  • Çinden aldım 1.99$ 5 lira falan işte.
    Orijinali en az 29.99$ .
    Gerçekten kazık yiyoruz
    Koruma bile aynı neden o kadar verelim ki?
    Yurtdışı alışveriş yapmayı bilmeyen kesinlikle öğrenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Çinden aldım 1.99$ 5 lira falan işte.
    Orijinali en az 29.99$ .
    Gerçekten kazık yiyoruz
    Koruma bile aynı neden o kadar verelim ki?
    Yurtdışı alışveriş yapmayı bilmeyen kesinlikle öğrenmeli.

vay be. kazandıkları paralara bak. inanılmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.