Şimdi Ara

Bugün Zürih'te gordugum araclar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun sehiri sabahtan aksama kadar dolastim suan hostelden yaziyorum hatta. Guzelligini geciyorum sehirin direk konuyu arabalara getireyim. Bu nasil bir sehirdir boyle ? Lambada q7,x5,audi tt,bmw 7 serisi arka arkaya bekliyor. a3 a5 a6 modelleri hep s line paket. Tesla aracini da gordum. lambo huracan gordum . 2 tane maserati , 1 tane aston martin gordum. 20-40 arasi porsche 911 gormusumdur. Neler vardi neler. adamlarda bos paket arac yok..en kotusu bile full.donanim. adamlar uretilen teknoloniyi sonuna kadar kullaniyorlar. araba hastasi biri sokakta cildirirdi. porsche cok seciyorlar nedense onu anlamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman ne ka güzel ne ka güzel...

• No SS No Güven
  • Alim gucu yuksek olan ve bilincli olan insanlarin tercihleri en ust duzey olur bu normal, bizim insanimizin alim gucu onlarin seviyesinde olacak eyvah eyvah, dusunmek bile istemiyorum.

• Resimlesen.

• Istanbul'un orta-ust her semtinde isiklarda q7-x5-range gorebilirsin gunun her saatinde :-). Otv-kdv-bayi karlari avrupa-amerika normlarina geldiginde siz gorun sokaklardaki araclari. 320d alan gider m3 alir,520d alan m5 alir,Avrupali istanbul'a geldiginde sasirir iste o zaman :-)

• Şimdi İstanbul'da lüx semtlerde dediklerinizi görebiliyorsunuz. Gaziosmanpaşa'da dahi E serileri cirit atıyor Porschelere bile denk gelebiliyorsunuz. Bence sizinkisi algıda seçicilik. Tabiki İsviçre'nin refah seviyesi bizimle kıyaslanacak değil orası ayrı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Almanya'ya tasinma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hostelde resim eklemek yasaktır belki arkadaşlar çok zorlamayın arkadaşı.

• geçen yine los angeles'tayım sokakta huracanla bugattiler aventadorlar cirit atıyor 1000 tane porşe gördüm saydım hatta sonra bir tane adamda fazladan araç varmış 458 italia bana verdi adamlar çok zengin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

No SS No Güven

Arabalari cekemedim fotograflar da makinede..telefonda yok hic.

• Yıl olmuş 2016 hala SS'siz gördüm konuları açılıyor.
  • bizdeki vergiler avrupa ayarında olsa en azından büyük şehirlerde aynı manzaraları görürdük
  • yapacak bir şey yok adamlar üretiyor. biz alamıyoruz bile.
  • Öteki Zürih

• Benim izlediğim bir film vardı o da bir hostel'de geçiyordu. Bence arkadaşa işkence altında söyletiyorlar bunları, zürih yakınlarında olan bir yardım etsin kurtarsın
  • Avrupada StationWagon araçlar çok yaygın, kesinlikle sedan araçlardan çok çok fazlalar.
    Bundan bahsetmemenize çok şaşırdım.
  • bi görsek fena olmazdı gitmiş kadar oldurduk belki
  • Beşiktaş Barbaros bulvarında yarım saat beklersen bu saydıklarından fazlasını görebilirsin.
  • hocam bahsettiğiniz arabalar türkiyedede zebil gibi ama her yerde posrche yok tabikide aston martin nadiren görüyoruz
  • Vergi olmasa bende de görebilirsin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.