Şimdi Ara

Bugün yaşadığım bir olay (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boylde durumlara sinir olmamak elde degil ama öfke ile aldığımız ani kararlar ummadığımız sonuçlar doğurabilir, o yüzden aman olabildiğimiz kadar sakin olalım, boyle insanlara uymayalım, geçmis olsun..
  • iyi yapmışsın tamda ayarında bırakmışsın... hiçbirşey yapmasaydında sonradan için içini yiyecekti...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ

quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

Tabi ki vicdanen çarpıp öldürmeyi yada yaralamayı kimse istemez. Zaten biraz akıllansınlar biraz korksunlar bende biraz hıncımı alayım diye yaptım ama sonra düşününce pek hoş olmadığı dank etti ve uzaklaştım hızla.

Aslında onları indirip bir güzel döveceksin.
    Yaptığın hakettiklerinin yanında çok az ama şuda bir gerçek kör ölür badem gözlü olur.

• çok merak ediyorum ne demişti çocuklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

maalesef toplumumuz böyle. bende 1 yıldır malatyada yaşamaktayım. burda da insanların kultur seviyesi çok çok düşük. geçenlerde bende bunun gibi bir olay yaşadım. yanımda kız arkadaşım varken adamın biri yanımda gidiyor ve resmen arabanın içine bakıyordu. bende bastım gaza. ben basınca o da bastı, hani erkek ya , aklınca benı geçecek, ama istediği olmadı geçemedi beni. sonra biyerde yol verdim gecti gitti. sonra eve doğru gelirken tekrar önümde belirdi ve yolun ortasında durdu. bende mecburen arkasında durdum. sonra adam geri vitese taktı ve gelip benim arabaya çarptı, meğerse daha arkada biyere parkedecekmiş ve ben arkasında durmuşum. yanımda bayan olduğu için kavga etmedım fakat eve her gelişimde arabsını görüp beddua edıyorum. malatyada genel bir durum bu. Allah tan bulsunlar belalarını, baska bir söze gerek yoktur sanırım.

Yapma bunu yapmaa Gözüm korkmaya başladı yavaş yavaş . Yakında bende orada yaşamıma devam edecem

• Arabada camlar kapalıydı tam duyamadım da biz dururken oldu olay. Yani bisikleti üzerimize sürüp kırdılar içeriye baktı sonra birşey söyledi, güldü acayip bir kafa hareketiyle. Betimlemesini yapamıyorum fakat kıvılcımı ateşleyen bu olaydı. Daha sonra döneceklerini anladığımda ben geçtim direksiyona ve döndüklerinde ağzını açmasıyla üzerine doğru gazı köklemem bir oldu. Tam anlamasam da "karıya bak be nasıl sürüyor" deyip güldüklerini tahmin ediyorum. Buna benzer birşeydi dedikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sissa -- 12 Ocak 2011; 23:12:17 >
  • Tepkisiz kalmamakla ve bu tepkiyi uzatmamakla iyi yapmışsın..Bu tür durumlar için'' ne şeytanı gör ne de kulhuvallah oku'' sözü çok anlamlı oluyor.Çünkü tepki verince düşünüyorum ulan bizim milletin çoğu şerefsiz,mertim der,sonra tartışmada yediremez,hemen bir bıçak veya silah çeker kaybeden sen olursun.Diğer taraftan tepki vermesem içim içimi yiyor,çıldıryorum sinirimden,nasıl olur da birşey demem diye...
    Siz de buyüzden en başındaki Atasözünü feyz alın,ki bununla ilişkili önlem olarak'cam filmi taktırmaktan' bahsetmişsiniz.
    Dip not:Arkadaşların dediği gibi,tekme tokat dövmek en hınç alıcı hareket..He bu tiplerle konuşarak anlaşmaya da çalışmayın sakın,bu sefer daha da aslan kesilirler.Ama bir yesin fiskeyi,hemen 'kusura bakma abi,bilmiyordum' olur..Tamam dersin arkanı dönersin,sonra döşünde bir acı hissedersin,sapladığı bıçaktan...

• yaptığın doğru diyemem ancak o anlık sinirle bende benzer tepkiler verbilirdim
    allahtan yaptığının farkına varmışsın yoksa mazallah ertesi gün anahaber bültenlerinde gençleri acımasızca ezdi gibi bir başlıkla haber olurdun geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarpBalaban

Herkese merhaba arkadaşlar

Size bugün yaşadığım bir olayı aktarayım. Kız arkadaşım haftasonu ehliyet sınavına girecek. Bende onu sınav öncesi sürücü kurslarının eğitim yaptığı yolda çalıştırıyordum. Tenha biryerdi. 2 tane elektrikli bisikleti olan serseri tipli genç yanımızdan geçerken laf attı o an birşey yapamadım ters yönde gidiyorlardı. Aynadan baktım geri dönüyorlar ben geçtim hemen direksiyona ve bekledim. Yanımızdan geçerken tekrar aynı davranışı gösterince kendime hakim olamadım ve peşine düştüm. 10 metre sonra doğal olarak yakalamıştım arkasındaydım. O an nevrim döndü ve başladım arkasından hafif hafif çarpmaya. Yaşça küçüklerdi benden ve bir yandan gaza asılıyorlar bir yandan korkunun etkisiyle bağırıyorlardı ve bende onları iktirmeye devam ediyordum. Sonra kafama dank etti bir anda ne yapıyorum ben dedim. O serserilerden birine birşey olsa benim başım yanacak. Arkadaşlar lütfen sakin olun böyle durumlarda. İki serseri için az daha yakacaktım başımı. O an sinirle ne yaptığımı bilemedim fakat sonradan pişman oldum. Ayrıca gidip cam filmi çektireceğim araca bu böyle olmayacak. Nasıl bir toplumda yaşıyoruz ya bayan sürücü gördüler mi laf atmalar serserilik yapmalar. (Sözüm tabi herkese değil fakat azımsanmayacak derecede fazla bu tür insanlar)

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuduğunuz için teşekkürler. Lütfen sinirlerimize hakim olalım.

Ya bu kısımda koptum. Bir an gözümde canlandırdım da off

• Şimdi sakince düşünüyorum ve gözümde canlandırıyorum da gerçekten komedi :-D Allahtan kimseye birşey olmadı ve o çocuklar da iyi bir ders almış oldu. Bundan sonra bu tür olaylarda bu kadar çileden çıkmam sanırım ama yine akılları başlarına gelsin diye ufak tepkiler gösteririm sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sissa -- 13 Ocak 2011; 12:12:45 >
  • bir keşfe gitmişti. adam yol vermemiş, arabayı önüne kırıp daha adam dışarı bile çıkmadan kapının dipinde bitmiş ve açılan camdan ateş edilmiş. mermi çekirdeği sol kol dış yanını, sol akciğeri, kalpten çıkan büyük damarları, kalbi, sağ akciğeri katedip sol kol dış yanda deri altında kalmış. olay tam teşekküllü bir hastanenin neredeyse dış kapısında olmuş, ancak acile kaldırıldığında son nefesler verilmiş. olayın iyi yanı, sağ koldan da çıkıp yolcu koltuğundakini de öldirmemesi. bilmem anlatabildim mi!
  • Doğru olanı yapmışsın ve olayı abartmaman çarpmaman yerinde olmuş.Gözlerini korkutman kovalayarak onlara yetmiştir.Nefret ediyorum ben böyle insanlardan anlayışsız kıt herifler insanları rahatsız ederek nasıl tatmin olabiliyorlar anlamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.