Şimdi Ara

bugün üniversiteler de tatil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmi tatil üniversiteleri de kapsıyor mu?

• ben tatil diye gitmedim zaten bence resmi tatilde, yarı resmi tatilde, resmi olmayan tatilde, dini tatilde, örf ve adet günlerinde, özel günlerde, bayramlarda seyranlarda, anma günlerinde ve derbi günlerinde üniversiteler tatil edilmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 23 Nisan 2012; 11:53:20 >
  • Babam bile işe gitmemiş dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

ben tatil diye gitmedim zaten bence resmi tatilde, yarı resmi tatilde, resmi olmayan tatilde, dini tatilde, örf ve adet günlerinde, özel günlerde, bayramlarda seyranlarda, anma günlerinde ve derbi günlerinde üniversiteler tatil edilmeli.

olur sölerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

ben tatil diye gitmedim zaten bence resmi tatilde, yarı resmi tatilde, resmi olmayan tatilde, dini tatilde, örf ve adet günlerinde, özel günlerde, bayramlarda seyranlarda, anma günlerinde ve derbi günlerinde üniversiteler tatil edilmeli.

• sabah uyandım okulda ki tayfaya mesaj attım.toplu mesaj 6 kişiye birden salladım hangisi gider hangisi gitmez bilinmez.
    ben:kankacım cam a bana da imza sallıyıversene.
    1.cevap:ybsg
    2.cevap:23 nisan neşe doluyor insan.
    3.cevap:kanka ben de gitmicem derse.
    4.cevap:bi kere de sen git imza at bana lan.
    5.cevap:ders yok ulan uyumaya devam et.
    6.cevap:dersin sonuna gel 101 atarız.

ben ders olmadığına inanıyorum.
  • acaba tatil midir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: info2

acaba tatil midir

Tatil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir degil hocanin iyiligine kalmis biz konustuk sinifca gitmedik(Selcuk Hazirlik) yok yazmiycak

• Bizim üniversite tatil
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: info2

acaba tatil midir

Tatil

geyik diyosa doğrudur
  • Tatilmis haberim yoktu sabahin korunde kalktim hazirlandim gittim.Tam uniye giricem arkadasi aradim imza atmasi icin dedi malmisin napiyon tatil bugun diye.Geri eve dondum olan mazota oldu 40 km bosa gittim geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Creepinq Death

Tatilmis haberim yoktu sabahin korunde kalktim hazirlandim gittim.Tam uniye giricem arkadasi aradim imza atmasi icin dedi malmisin napiyon tatil bugun diye.Geri eve dondum olan mazota oldu 40 km bosa gittim geldim

yarın tatil bugün niye tatil olsun
  • quote:

quote:

Tatilmis haberim yoktu sabahin korunde kalktim hazirlandim gittim.Tam uniye giricem arkadasi aradim imza atmasi icin dedi malmisin napiyon tatil bugun diye.Geri eve dondum olan mazota oldu 40 km bosa gittim geldim

Bugun de tatilmis bizim okul.Aciklama yapmislar ama benim haberim yoktu bosa gittim geri geldim

• quote:

quote:

Bazı üniversiteler öğleden sonrayı da tatil yapıyor bi gün önceden. Genelde 2.öğretimler bu konuda avantajlı .

• saat 2 de vize var. ne tatili
  • yarın tatil ondan sonraki gün de tatil
  • Yeditepe devam.

• hergü tatil a7

• İstanbul uniden var mı kimse,,bugün ders islenicek de yarın acaba tatil olur mu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.