Şimdi Ara

bugün üniversiteler de tatil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

İstanbul uniden var mı kimse,,bugün ders islenicek de yarın acaba tatil olur mu

Bak kardeşim universiteye kadar gelmişsin hala bugun tatilmi diye soruyosun.Gir univin sitesine yemekhane listesine bak orda tatil olan günlerde yemek çıkmaz yazar tatil diye.
  • Hoca yoklama almam dedi zaten herkes memlekete gitmişti onun için bugün ve arın tatil
  • Bizim yarın tatil sadece
  • Vay arkadaş 23 Nisan 2012 yi 2013 diye görüp millet bir de bu gün diyince ne oluyor dedim birden bire.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

quote:

Bak kardeşim universiteye kadar gelmişsin hala bugun tatilmi diye soruyosun.Gir univin sitesine yemekhane listesine bak orda tatil olan günlerde yemek çıkmaz yazar tatil diye.

sağol kardeş asagilamana gerek yoktu, evet baktım yemekhaneye tatil yazmamış ama 23 nisani atlamış o gün yemek listesi yok, eyvallah

İstanbul üniversitesi yarın tatil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Unpredictable72

quote:

sağol kardeş asagilamana gerek yoktu, evet baktım yemekhaneye tatil yazmamış ama 23 nisani atlamış o gün yemek listesi yok, eyvallah

İstanbul üniversitesi yarın tatil

Yanlış anlama estağfurullah kimseyi aşağılamıyorum sadece bi anlık duygu yoğunluğuyla yazılmış bişey.

• bu sene tatil olcak mı arkadaşlar 23 nisan ünilerde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.