Şimdi Ara

bugun surucu sinavi var soru ve tavsiyeler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

edit: arkadaslar sinava girdim ciktim cok sukur hicbir sikinti yok. bisey demediler ama gectim gibi gorunuyor. aksam kursu arayacagim bakalim ne diyecekler. bana iyi dileklerini ileten tavsiye veren herkese tesekkur ediyorum. benden sonra girecekler icin kendi deneyimimi yazayim

birincisi oncelille benim ucuncu girisimdi. sinavin gidisati tamamiyle komisyonunuzla ilgili. size pozitif elektrik veren biriyse rahatlar ve gecersiniz. benim cok sukur bu komisyon cok cok iyidi. oncekilerde birinde tek stopta birinde de geri geri giderken kaydirdigim icin direk indirmisti.

bu suruste de bi stop oldu. vitesi yanlislikla uce atmisim bir yerine. ama adam hadi gormedik gormedik devam et dedi. ben ordan anladim ki bu adamlar harbi adam. cok sagolsunlar. insallah her isleri yolunda gider.

eger kotu bir komisyona denk gelirseniz caninizi sikmayin hata yapmayip agizlarinin payini vermeye bakin. olmuyosa da onemli degil strese girmeyin. kimlere ehliyet veriyorlar sana mi vermeyecekler. sakin ol bi dahakine alacaksin. herkese cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meleklerinincarlisi -- 14 Aralık 2014; 15:33:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trafik işaretlerinde yuvarlak kırmızı yasak demek, üçgen kırmızı tehlike demek, biraz ilkyardım çalış, boyun kırılması, nasıl taqşınır vs, motora bak, gösterge ışıkları filan, soruların çoğu basit, 35 aldın mı yetiyor hadi kolay gelsin
  • Bujiler meme yapabilir

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    hocam sagolun ben pratik sinava girecegim ama. yaziliyi gectim cok sukur

• quote:

Orijinalden alıntı: meleklerinincarlisi

hocam bindiginiz gibi selamun aleykum de selamlas adamlarla sonra koltugunu ayarla aynani ayarla vitesi bosa atip arabayi calistir kemerini tak cikcagin yone sinyalini yak devam et bu dediklerimin hepsini mutlaka yap

• Kemeri tak, yokuşta durdurunca dm
    ebriyaja dikkat et hemen kaldırma,sinyalleri unutma.

Geri geri parkta yavaş gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: freelander2001

quote:

hocam bindiginiz gibi selamun aleykum de selamlas adamlarla sonra koltugunu ayarla aynani ayarla vitesi bosa atip arabayi calistir kemerini tak cikcagin yone sinyalini yak devam et bu dediklerimin hepsini mutlaka yap

VİTESİ BOŞA ATMADAN CALİSTİRSAK NOLUR Kİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sensorler hakkinda bir kac soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabelalara dikkat et sollama yasağı olan yerde önünde araba olursa sollamanı söylerler şaşırtmak için geçme

• Üşümüş taksiciler gibi binince kesin ellerini birbirine sürtüp ağzına götürüp hoh yap ellerine profesyonel sansınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PweckTR

quote:

Orijinalden alıntı: freelander2001

quote:

VİTESİ BOŞA ATMADAN CALİSTİRSAK NOLUR Kİ

araba calistirildiktan sonra kisa bi sure de araba isinir bu isinma sure inde araba vitesteyse ayakta debriyajda olmak zorunda ayak yorulmasin diye vitesi bosa atip debriyaja basmadanda araba calisir ve isinma suresinde debrijaya basmamis oluruz

• arkadaslar cok tesekkurler onemli tavsiyeler hatirlatmalar icin. bu soyledilkleriniz nerdeyse hayati

• Direksiyon sınavı senin gireceğin.

Sinyalleri unutma yeter.Pek zor bir şey yok zaten.
  • her neyse hocam heyecanliyim zaten

• Komisyon üyesini kafaya al muhabbet et,vitesi atarken yavaş at,sinyallere dikkat et.yokuşta stop ettirme yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Privyet -- 14 Aralık 2014; 11:35:57 >
  • Privyet kullanıcısına yanıt
    tek korktugum nokta yokusta stop ya. insallah o olmazsa gerisini hallederim allahin izniyle

• Sabah 8de girdim bende, bir sıkıntısı yok. Ehliyetsiz araba kullanmaya son

Debriyaj ayarını yap rampada gerisi basit be dostum. Parkta da dubalara dikkat et

Rampada debriyajı hafiften kaldır, direksiyon titresin; sol ayağını çekmeden gazı kökle araba bağırsa da dert değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 14 Aralık 2014; 11:41:19 >
  • hocam bagirtmayi dert etmiyolat mi

• quote:

hocam bagirtmayi dert etmiyolat mi

etmezler hocam ben de arkadaşın dediği gibi yapıyorum. sonuçta stop ettirmiyorsun köklemen lazım gazı yoksa araba gitmezse geriye kaçar
  • StereoLove kullanıcısına yanıt
    aynen hocam bi de normal araba degil ki olmus kurs arabalari. bizde 2012 partner var araba gaz vermesen gidiyor debryajdan cekince yavas yavas. neyse ya hayirlisiyla gecsek bi insallah baska bisey demiyorum.

• quote:

aynen hocam bi de normal araba degil ki olmus kurs arabalari. bizde 2012 partner var araba gaz vermesen gidiyor debryajdan cekince yavas yavas. neyse ya hayirlisiyla gecsek bi insallah baska bisey demiyorum.

Aynen hocam kalkarkende debriyajo yavasca cek sonra gaz ver zaten kalkıyor araçlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.